Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Big Brother 2021

  • BigBrother livingroom Marmoleum
  • BigBrother Bedroom Flotex Tibor
  • Bigbrother bathroom
  • BigBrother livingroom corridor
  • Bigbrother bathroom with terra Surestep floor
  • BigBrother kitchen surestep

Binnenkijken bij Big Brother 2021
Na 14 jaar is Big Brother terug en bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk ook een gloednieuw huis. Het Big Brother huis staat dit keer in Duivendrecht pal naast de Johan Cruijff Arena en het hoofdkantoor van Endemol.

Veertien kandidaten kwamen op maandag 4 januari 2021 het huis binnen en precies 100 dagen later, op vrijdag 9 april, er weer uit. Zowel in als buiten het hele huis zijn maar liefst 125 camera’s die de bewoners dag en nacht volgen. De winnaar van Big Brother gaat naar huis met 100.000 euro. Het huis moest de meest Coronaproof locatie worden van Nederland en dat is gelukt.

Balans
De moderne inrichting is in balans door de juiste keuze van de vloer, de wanden, de kleuren en materialen, alles is op elkaar afgestemd. De vloeren moesten naast duurzaam ook praktisch zijn en vanuit hygiënisch belang makkelijk schoon te houden. In de riante huiskamer ligt prachtig, zachtgroen Marmoleum uit de Fresco-collectie. Ondanks de "koele" kleur heeft de vloer toch een warme uitstraling. De groene kleur komt terug in het karpet, de wand naast de keuken en de bank aan de eetkamertafel. Alles bij elkaar een sfeervol geheel waar de bewoners zich best thuis zullen voelen.

Opvallend
De meest opvallende vloer die in het Big Brother huis ligt, is toch wel de vloer in de slaapkamer. Hier is gekozen voor Flotex Tibor Quartz White. Zowel Marmoleum als Flotex zijn bacteriostatisch, dit betekent dat bacteriën zich niet kunnen vermenigvuldigen. Ideaal in deze tijd van Corona waarin alles om hygiëne draait. In de keuken en badkamer ligt Surestep in een warme Terra kleur. Vanwege de goede antislip laag is Surestep zeer geschikt voor ruimtes met een verhoogd sliprisico.

Dé eyecatcher van het huis
Misschien is dit wel dé populairste gang van het jaar in Nederland en België, namelijk de Big Brother gang! In deze gang is een concrete Sphera vloer geïnstalleerd. Hier is gekozen voor een lichtgrijze kleur die mooi met het kleureffect van de lampen meegaat in de gang. Hierdoor wordt een unieke sfeer gecreëerd.

Het was een beste klus, maar het resultaat mag er zijn. Alle vloeren liggen er strak in. Een knap staaltje vakmanschap en een mooie samenwerking met vloerspecialist Vloerloods.

Projectnaam Big Brother House 2021
Locatie Duivendrecht
Fotograaf Wesley de Wit
Vloerenleverancier Vloerloods

Documenten

  • Document