Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Retail en de entree

Het belang van een eerste indruk

September 2019

Coral Brush 5767 & Marmoleum Modular t3716

Het verbeteren van de winkelervaring begint al op het moment dat een klant een voet in het gebouw zet. Louise Serjeant, Key Account Manager UK voor Retail, bespreekt het belang van het kiezen van een effectief schoonloopsysteem voor de ingangen in retailomgevingen.

Louise is afgestudeerd in Design en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop, waarvan meer dan de helft uitsluitend met klanten in de retailsector. Zij is al 8 jaar lang Forbo's Key Account Manager voor de sector en is nauw betrokken bij onze grote nationale en internationale klanten, van hoofdkantoren van merken tot interieurontwerpers en winkelinrichters, en levert vloeroplossingen voor alle aspecten van de retailomgeving, zowel voor als achter de winkel.

Louise Serjeant KAM Retail

Met de constante stroom klanten die elke dag een winkel of winkelcentrum bezoeken, kunnen entrees het zwaar te verduren krijgen. Daarom is de eerste stap om het interieur van het gebouw te beschermen het installeren van een hoogwaardig schoonloopsysteem voor de entree. Het is niet alleen de eerste verdedigingslinie tegen vuil en vocht dat via de schoenzolen en banden van wielen wordt binnengebracht, maar vuil kan het interieur ook onaantrekkelijk maken, de vloerbedekking beschadigen en onnodige gezondheids- en veiligheidsrisico's veroorzaken.

De keuze van een doeltreffend systeem voor de vloerbedekking van de ingang vereist dan ook weloverwogen beslissingen, waarbij rekening wordt gehouden met een aantal factoren, waaronder het aantal mensen dat in een bepaalde periode naar binnen en naar buiten loopt - en de routes (de richtingen die zij nemen als zij eenmaal binnen zijn) - alvorens die informatie toe te passen op de keuze van het systeem.

Castle Key Shopping Centre Nuway
Coral Logo Blush beauty clinic

Textiele vloersystemen voor entrees, zoals ons Coral-assortiment, kunnen tot 95% van het vuil en vocht tegenhouden, waardoor de schoonmaaktijd tot 65% wordt teruggebracht en de levensduur van de vloerafwerking wordt verlengd. Gegevens van Cleaning Research International hebben aangetoond dat de onderhoudskosten in totaal 86% uitmaken van de totale levenscycluskosten van commerciële vloerbedekkingen. Daarom is een goed ontworpen vloerbedekkingssysteem voor entrees en een duidelijk schoonmaakregime essentieel om niet alleen een gezonder binnenmilieu te creëren, maar ook om toekomstige onderhoudskosten te verlagen. Coral heeft een driestapsreinigingszone en kan zichzelf in feite binnen 6 maanden terugverdienen door de lagere schoonmaakkosten.

Ingangsvloeren hoeven ook niet saai te zijn. Er zijn bijvoorbeeld opties beschikbaar waarmee ontwerpen van klanten gemakkelijk op het oppervlak kunnen worden uitgesneden of gedrukt, gaande van
een merklogo tot een meer uitgewerkt en complex patroon. Dit kan de ingang van het winkelcentrum of de detailhandel verfraaien en een blijvende indruk maken.

Bovendien kunnen kant-en-klare modulaire 'Fast Fit' schoonloopsystemen ter plaatse worden geassembleerd en onmiddellijk na de installatie worden betreden. Dit is ideaal omdat de opkomst van winkels die 24 uur per dag open zijn, betekent dat een minimale uitvaltijd van cruciaal belang is bij de installatie, zodat de werkzaamheden geen onderbreking van de dagelijkse gang van zaken veroorzaken.

De vergrendelingsmechanismen van Coral Click bijvoorbeeld kunnen gewoon met een rubberen hamer in elkaar worden geklikt en omdat er geen metalen onderdelen zijn, stoort dit niet met elektronische markeringssystemen.

FastFit

Er is een breed scala aan schoonloopsystemen op de markt, die ontworpen zijn om het drukke verkeer in een winkelgebouw aan te kunnen - er bestaat geen twijfel over dat een volledig inzicht in de behoeften van de klant in overweging wordt genomen bij de keuze van een effectief entreesysteem. Van enkel- en dubbelzijdige matten, zoals ons Nuway-assortiment, dat ideaal is voor intensief belopen ruimten, tot collecties die bestaan uit aantrekkelijke en duurzame schoonloopsystemen; er zijn producten die geschikt zijn voor alle retailprojecten.