Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Focusprojecten

Onze vloeren worden voor tal van interessante en prachtige projecten gebruikt. Via onze Focusprojecten zetten we een aantal ervan in de kijker. Ontdek de mogelijkheden en laat u verrassen!

Focusprojecten

 • Flotex digitaal geprinte vloer in de hoftoren Ministerie van OCW | Forbo Flooring

  Ministerie van OCW

  De twaalf zintuigen

  Ministerie van OCW - de hoftoren

  Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) werkt elke dag aan een slim, vaardig en creatief Nederland. Een land waar je jezelf mag en kan zijn en waar iedereen mee kan doen. Waar je de vrijheid hebt om je te ontwikkelen en te uiten. In het vernieuwde kantoor ligt de focus op belevingskwaliteit met een variatie aan verzadigde kleuren en kleurrijke patronen die vooral zichtbaar zijn in de Flotex vloerafwerking.

 • Rijnstate Elst

  Ziekenhuis Rijnstate Elst

  Poliklinische zorg

  Poliklinisch ziekenhuis Rijnstate Elst

 • Norah flagshipstore Lisse Marmoleum als neutrale basis

  Norah Flagshipstore Lisse

  stijlvolle dameskleding

  Norah flagshipstore Lisse

 • Jakoba Mulderhuis - Flotex

  Jakoba Mulderhuis

  Hogeschool van Amsterdam

  Jakoba Mulderhuis

 • John Paul College kindergarten

  John Paul College

  Kindergarten

  John Paul college

  Reggio Emilia is een pedagogische benadering die kinderen als bekwaam, sterk en vol verwondering beschouwt. Deze leerstijl legt de nadruk op praktijkgericht onderwijs waarbij kinderen zelf op ontdekking gaan en al hun zintuigen aanspreken. Daarbij worden ze begeleid door hun leerkrachten, en niet geleid.

 • Avinode

  Avinode

  Kantoor met een wowfactor

  Avinode

  In de competitieve bedrijfswereld is het niet altijd makkelijk om goede werkkrachten aan te trekken. Hoe zorg je ervoor dat de juiste persoon jouw bedrijf kiest? Wel, de werkomgeving kan hierbij een grote rol spelen. Daarom had Avinode een kantoor nodig met een sterke identiteit en een uitnodigende, aantrekkelijke uitstraling.

 • NHL Stenden Hogeschool

  Stenden

  University of Applied Sciences

  Stenden

  Gezien het internationale karakter van de school, met meer dan 60 verschillende nationaliteiten, wilden we het reiselement tastbaar maken. Niet letterlijk als in vlaggen of beelden, maar door de verschillende zones een ander tapijt te geven in de vorm van een landschap.

 • Younithy

  Younithy

  Shoppping 2.0

  Younithy

  In het hart van Zaandam is ‘hangout-store’ Younithy geopend. Een verrassend retailconcept met zowel een commercieel als sociaal-maatschappelijk doel. Een hotspot waar je kunt winkelen, waar regelmatig events gehouden worden én waar je met vrienden kunt praten, spelen en voetballen.