Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Hoe het presteert, uw voetstappen

Als we denken aan de duurzaamheid van een vloer, denken we aan de héle levensduur. Dat betekent dat u al profiteert van alle voordelen van de vloer vanaf het moment dat deze is geïnstalleerd. We begrijpen goed dat vloeren binnen een gebouw allerlei rollen moeten kunnen vervullen. Forbo biedt een uitgebreid portfolio, vandaar dat we beginnen met een advies over de beste vloer voor uw toepassing en zorgen er daarbij voor dat deze zo duurzaam mogelijk is.

Ook zoeken we samen met u naar de laagste cost of ownership (TCO). Onze vloeren laten zich eenvoudig installeren en vragen minder onderhoud. Dat betekent dus jarenlang minder gebruik van chemische schoonmaakmiddelen. Jaren waarin u tevreden bent met uw vloer, geld bespaart en het milieu ontziet.

cbe

Marmoleum, een natuurtalent

Het maken van echt goed linoleum vereist vakmanschap. Gelukkig hebben we daar al meer dan 100 jaar ervaring in. Marmoleum is voor 97% gemaakt uit natuurlijke materialen, waarvan 43% gerecycled. Marmoleum, een oprecht en authentiek product.
• 97% natuurlijke materialen
• 43% gerecycled materiaal
• 100% biologisch afbreekbaar
• Lage 'cost of ownership'
• Hygienisch en weinig onderhoud
• Seal of Approval door Allergy UK

Marmoleum Fresco 3891

Forbo biedt nu ook de mogelijkheid een pigmentloze Marmoleumvloer aan te schaffen, de zgn. 'cookie'. Deze vloer is 99% biobased. Meer weten? Neem contact met ons op

Allura

Project en consumentenvinyl

We streven constant om het milieuprofiel van onze PVC producten te verbeteren, door middel van lokale en internationale initiatieven in ons gehele bedrijf. Indien mogelijk, hergebruiken we ons vinylrestmateriaal (en dat van andere fabrikanten) om nieuwe producten te maken, zoals de rug van Flotex en Westbond tapijttegels.

Daarnaast zijn we lid van Vinyl Plus. Hier vindt u meer informatie.

Tapijttegels, de cirkel gesloten

Onze Tessera tapijttegels staan synoniem voor kwaliteit, maar wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze productieprocessen en productconstructies te verbeteren en duurzamer te maken. De getufte tegels bestaan qua gewicht voor 50% uit hergebruikt materiaal. We verwerken productie of installatieafval opnieuw, daarmee sluiten we de kringloop.

Tessera
Flotex

Flotex, de som is groter

Onze unieke hybride vloer biedt het beste van textiel en vlakke vloeren, doordat het het comfort van tapijt
combineert met de lange levensduur van een vlakke vloer.

Het bevat tot 67% gerecycled materiaal en is volledig waterproof. Daarnaast heeft Flotex het Seal of approval ontvangen van het Britse astma-fonds.

Entree: de buitenwereld buiten laten

Onze Coral schoonloopsystemen kunnen 94% van het vuil buiten houden. Dit betekent een schoner en veiliger interieur, dat minder schoonmaak vergt en waarmee u bespaart op vloeronderhoudskosten.

Coral