Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Partner-schappen en certifi-ceringen

Scroll naar beneden voor meer informatie

Samen-werkingen

Forbo werkt met vertrouwde partners

Forbo Flooring Systems werkt samen met internationale verenigingen en instanties bij het opzetten van proefprojecten en allianties waarin innovaties en nieuwe ontwikkelingen kunnen worden getest en geïntroduceerd. Ze zijn vooral waardevol als het gaat om ontwikkeling voor de circulaire economie.

We werken samen met Europese instellingen zoals het European Resilient Flooring Manufacturers' Institute, de Multilayer Modular Flooring Association, de European Carpet and Rug Association en andere marktleiders zoals de Green Building Council, universiteiten en innovatieve start-ups. Alles om het milieuprofiel van ons bedrijf en onze productportfolio continu te verbeteren.

Duurzaamheidssamenwerkingen van Forbo

SA8000 & ISO 14001 certificaten

Internationale certificeringsnormen

De SA8000 standaard is een vrijwillige internationale standaard gebaseerd op de VN-verklaring van De Rechten van de Mens.

We passen een milieubeheersysteem (Environmental Management System - EMS) toe door middel van ISO 14001 om ons te helpen met een kader om te volgen bij het opzetten van een effectief EMS.

Sociale verant-woordelijkheid van Forbo

De SA8000-norm is onze inzet voor het realiseren van een gegarandeerde eerlijke behandeling van werknemers.

Ons programma voor leverancierseisen legt eisen op aan onze leveranciers als een juridisch bindend document. Bij onze benadering wordt ook nauw samengewerkt met individuele leveranciers. Dit wordt gerealiseerd door middel van vergaderingen, bezoeken ter plaatse en beoordelingen van leveranciers, waarbij audits worden uitgevoerd door onze inkopers of verantwoordelijke managers.

Deze beoordelingen zorgen ervoor dat onze leveranciers de mensenrechten en arbeidsrechten, de gezondheids- en veiligheidseisen op het werk, de doelstellingen inzake milieuprestaties en verantwoorde bedrijfspraktijken in hun dagelijkse bedrijfsvoering naar behoren naleven.

SA8000_raw materials

Milieulabels

Milieuvriendelijke labels en certificering

In lijn met onze duurzaamheidsstrategie gebruiken we verschillende transparante certificeringssystemen van onafhankelijke derde partijen wereldwijd om onze vloerbedekkingen regelmatig te laten controleren en evalueren.

Dit is positief voor Forbo Flooring Systems, omdat het ons helpt om onze duurzaamheidsstrategie onder de aandacht te brengen en kansen voor verbetering te identificeren. Anderzijds is het ook een bevestiging naar onze klanten, want deze milieulabels bewijzen dat ook milieudeskundigen ervan overtuigd zijn dat onze vloerbedekkingen behoren tot de duurzaamste en krachtigste op de markt.

Lees meer over de verschillende milieulabels die aan onze producten zijn toegekend.

Lees meer over milieulabels
Eco labels

Contact

Wilt u meer weten over onze partnerschappen, duurzaamheidsstrategie, vloeroplossingen of enig ander onderwerp? Neem contact op met ons!

Contact