Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Duurzaamheid gemeten: 100% transparantie

Forbo is al tientallen jaren toonaangevend in duurzaamheid. Onze vloeren zijn goed voor mensen, goed voor gebouwen en goed voor het milieu.

We geloven daarbij in volledige transparantie. Daarom zijn er voor al onze producten EPD's beschikbaar. Op deze pagina vindt u al onze EPD's.

Daarnaast is Forbo Flooring launching partner van INSIDE/INSIDE, dé onafhankelijke tool voor een duurzaam interieur. INSIDE/INSIDE werd bedacht door de Dutch Green Building Council (DGBC), NIBE (Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie) en Ex Interiors. Zij hebben de tool geïnitieerd om een antwoord te kunnen geven op de behoefte om duurzaamheid in interieur inzichtelijk te maken.
Naar INSIDE/INSIDE

Het Hoe, Wat en Waarom van EPD's

De EPD (Environmental Product Declaration) is een milieu keurmerk op Europees niveau. Dit gestandaardiseerde keurmerk geeft aan in hoeverre een product impact heeft op het milieu. Beoordeling gebeurt op basis van een levenscyclusanalyse (LCA), uitgevoerd conform de internationale norm ISO 14025 (type III milieuverklaringen) door een onafhankelijke derde partij.

In deze video uitleg over hoe EPD's werken en waarom ze belangrijk zijn:

Bekijk de EPD's van onze producten:

EPD's Linoleum

EPD's Vinyl

EPD's Textiele vloerbedekking

EPD's Entreesystemen

GUT label Forbo tapijttegels