Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Online consult voor Architecten en Designers

Werk jij vanuit huis aan projecten en heb je materiaaladvies nodig? Wil je je klant inspireren met slimme oplossingen? Of je kennis over de duurzaamste vloer opschroeven? Of ben je op zoek naar inspiratie of een alternatief? Boek een online consult en wij adviseren en inspireren je graag op afstand.

Flexibel design: Multifunctionele gebouwen en ruimtes vragen om een dynamische aanpak. Met ons brede portfolio biedt Forbo een oplossing voor elke ruimte. Leer in deze sessie alles over slimme oplossingen, custom design en verantwoorde keuzes om je klant het juiste advies te geven. Al je vragen worden tijdens de sessie direct beantwoord.

Marmoleum, de meest duurzame vloer: Ben je ook nieuwsgierig naar wat Marmoleum zo’n gezonde keuze maakt? En weet je dat het zelfs mogelijk is om je eigen kleur te ontwikkelen? Leer in deze korte sessie alles over ons meest duurzame paradepaard.

Materiaaladvies: Mis jij je vertrouwde werkplek waar je alle catalogi om jouw vloerkeuze te bepalen op een rij hebt? Kom je er online niet uit om de juiste combinaties te maken? Of heb je een andere vraag met betrekking tot onze producten en materialen? Plan hier een online adviesgesprek in, samen komen wij er vast uit!


Ontmoet Hanne van Nederveen - Segmentmanager A&D

"Ben je ook benieuwd naar wat Marmoleum zo’n gezonde keuze maakt? En hoe veelzijdig je het kunt toepassen? Struggle je met je keuze van materialen voor een ontwerp? Of wil je weten welk materiaal voor een speciale ruimte geschikt is? Met mijn design achtergrond en kennis van Forbo producten denk ik graag met jou mee om tot passende ontwerpen te komen."

Hanne