Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

novilux
structura graphic

Novilux Structura Graphic -mallisto sisältää 5 kuosia, jotka sopivat erinomaisesti porrashuoneisiin ja päiväkoteihin. Kuosit sisältävät mustia ja valkoisia hiukkasia, joita on yhdistetty kirkkaisiin väreihin. Novilux on kestää hyvin kulutusta ja se on helppohoitoinen. Novilux Structura Graphicin askeläänen vaimennus on 15 dB.

Värivaihtoehdot

Novilux-mallisto

Novilux

Forbon Novilux-lattiapäällysteet ovat laadukkaita vinyylejä, jotka on suunniteltu täyttämään kovimmatkin vaatimukset. Ne soveltuvat erinomaisesti porrashuoneisiin, hoivakoiteihin, päiväkoteihin ja toimistoihin.

Luonnollinen ulkonäkö
Loistavan painolaadun ansiosta Noviluxin ulkonäkö on aina luonnollinen. Uusi innovatiivinen pinnan kohokuviointi tekee lattiasta aidon näköisen ja herättää materiaalien kauneuden eloon, esimerkkeinä puu ja kivi.

Hygieeninen lattiapäällyste
Novilux on saatavana jopa 4 metrin leveyksinä, joten se mahdollistaa saumattoman pinnan suurillekin asennusaloille. Tarvittaessa juotosnesteellä voidaan toteuttaa näkymätön, pysyvä sauma, perinteisen kuumahitsauksen lisäksi; hitsauslankoja on saatavana yhteensopivina väreinä.

Mukavuus ja askelturvallisuus
Novilux vaimentaa LDF-vaahtomuovitaustansa ansiosta ääniä jopa 17 dB.

Lisäksi Forbon Aquagrip-erikoispintakäsittely tarjoaa R10-liukastumiseneston ja antaa siten mielenrauhaa turvallisiin askeliin alueilla, joissa voi esiintyä roiskeita.

Nopea ja helppo asennus
Kaikki Novilux-lattiapäällysteet ovat helppoja, nopeita ja tehokkaita asentaa, sillä niitä on saatavana jopa 4 metriä leveänä rullana.

Erinomainen laatu
Lämpimämpi kuin kivi, helpompi hoitaa kuin puu – Novilux-lattiapäällysteet täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset. Jokainen Noviluxin kerros tarjoaa lisäarvoa, kuten askeläänen vaimennuksen, erinomaisen mukavuuden ja kestävyyden.

Novilux cushion vinyl floors

Aquagrip

Aquagrip

Forbon Aquagrip-erikoispintakäsittely tarjoaa R10-liukastumiseneston ja antaa siten mielenrauhaa turvallisiin askeliin alueilla, joissa voi esiintyä roiskeita.

Aquagrip safety flooring

Ympäristö

Creating better environments

Novilux-lattiapäällysteemme ovat hyvä esimerkki Forbon sitoutumisesta ympäristönsuojeluun ja panostuksesta kestävään kehitykseen. Novilux valmistetaan vihreällä energialla ja nykyaikaisella tuotantotekniikalla, joka vähentää tarvittavat prosessit minimiin. Se on kaikkien standardien mukainen, mukaan lukien uudet VOC-päästöluokat. Valmistamme Noviluxia Euroopassa nimenomaan Euroopan markkinoita varten, jotta kuljetusten hiilidioksidipäästöt vähenevät.

Creating better environments

Asennus

Noviluxin asennus

Noviluxia on saatavana 2 ja 4 metriä leveänä rullana. Matto on helppo ja nopea asentaa ja sillä saat kauniin saumattoman ulkonäön myös suurimmilla asennusaloilla.

Alusta
Tavanomaiset alustan vaatimukset ovat voimassa. Alustan on oltava luja, puhdas, kuiva ja tasainen. Alusta on useimmiten tasoitettava ennen Novilux-lattiapäällysteen asennusta.

Asennus
Varmista, että Novilux-lattiapäällysteesi asennetaan ammattimaisesti, tämän tyyppisiä tuotteita koskevien ohjeiden mukaisesti. Juotosnesteellä voidaan toteuttaa näkymätön, pysyvä sauma, perinteisen kuumahitsauksen lisäksi; hitsauslankoja on saatavana yhteensopivina väreinä.

Asennustarvikkeet
Lattiapäällysteen varsinaisen asennuksen lisäksi asennustyöhön liittyy monia muita tuotteita, kuten tasoitteita ja liimoja. Kyseisten tuotteiden sopivuus näille tuotteille on aina varmistettava ja valmistajan ohjeita on noudatettava.

Näkyvät vauriot
Ennen lattiapäällysteen asennusta materiaalit on tarkastettava vaurioiden, värivaihteluiden, paksuusvaihteluiden ja ulkonäkövirheiden varalta. Valmistaja ei vastaa virheistä, jotka olivat todettavissa ennen lattiapäällysteen asennusta.

Useamman vuodan asentaminen
Jos samaan huoneeseen asennetaan useita vuotia, tulee käyttää vain saman tuotantoerän tuotteita. Tästä on aina mainittava tilauksen yhteydessä. Pienet värierot ovat kuitenkin mahdollisia myös saman tuotantoerän tuotteissa. Pienten värivaihteluiden välttämiseksi viereisten vuotien rullanumeroiden tulee olla mahdollisimman lähellä toisiaan. Novilux Trafficin ja Compactan tapauksessa viereiset vuodat on levitettävä eri suuntiin. Novilux Naturan, Novilux Traffic Woodin ja Traffic Rockin tapauksessa tämä ei ole tarpeen.

Novilux installation

Askeläänen vaimennus

17 dB askeläänen vaimennus

Jopa 17 dB askeläänen vaimennuksen ansiosta Novilux-lattiapäällysteet tuottavat hiljaisemman ympäristön huoneen sisälle ja vähentävät äänten kulkeutumista alapuolella oleviin huoneisiin; yhdistettynä parempaan mukavuuteen jalan alla.

Novilux

Diamond Seal

Diamond Seal

Kestävä, naarmuuntumista torjuva ja pitkäikäinen Diamond Seal XS suojaa Novilux-lattiaa tehokkaasti. Lisäksi Noviclean-pintakerros helpottaa puhdistusta ja hoitoa estämällä lian ja tahrojen tarttumisen, ja pitää siten lattian pidempään hyvännäköisenä.

Diamond Seal

LDF

LDF-vaahtomuovitausta

Erityinen LDF-vaahtomuovitausta, jonka rakenne on avosoluinen, varmistaa Novilux-lattiapäällysteiden joustavuuden, mutta samalla erinomaisen kyvyn vastustaa painaumia. Ihanteellinen paljon liikennöidyille alueille tai kun kalusteita siirretään usein paikasta toiseen.

LDF