Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Heterogeeninen vinyyli

Modul'up Compact

Modul’up on paras irtoasennettava vinyylimatto, joka soveltuu kovan kulutuksen tiloihin. Modul’up voidaan asentaa nopeasti ilman liimaa, mikä säästää aikaa ja vähentää kustannuksia erityisesti lattian vaihdon yhteydessä. Modul’up-mallistoa on saatavana akustisena 19 dB ja 2 mm versiona. Molemmat tarjoavat parhaan mahdollisen laadun ja kestävyyden. Mallisto sisältää yli 90 kuosia ja väriä. Tutustu Wood, Material, Graphic ja Colour -valikoimiin.

 • Modul'up Compact
 • Modul'up Compact
 • Modul'up Compact
 • Modul'up Compact
 • Sarlon | Modul'up 8514 pure chill oak
  Modul'up Compact Wood -mallisto

  Modul'up Compact Wood

  The Modul'up Compact Wood -valikoima tarjoaa lämpimän tunnelman eri tiloihin. Siinä yhdistyy puulattian luonnollinen ja aito ilme korkealaatuisen vinyylilattian etuihin.

 • Sarlon | Modul'up 761 concrete steel
  Modul'up Compact Material -mallisto

  Modul'up Compact Material

  The Modul'up Compact Material -valikoima sisältää useita moderneja kuoseja, jotka perustuvat suosittuihin lattiamateriaaleihin, kuten sementti, betoni, kivi ja tekstiili

 • Sarlon | modul'up 9100 multi color splash
  Modul'up Compact Colour -mallisto

  Modul'up Compact Colour

  Modul'up Compact Colour sisältää värikkään valikoiman yksivärisiä ja hienovaraisia ”allover”-kuoseja. Uni- ja Stardust-kuoseissa on värillinen kulutuspinta, joka antaa syvyyttä väriin. Colour-valikoima on viimeisimpien väritrendien mukainen ja se on helppo yhdistää melkein kaikkiin malliston kuoseihin. Leikkisällä Color Splash -kuosilla voit luoda todella näyttävät tilat. Tämä orgaaninen, rohkea ja värikäs kuosi koostuu 24 väristä ja sen kuviotoisto on 600x200 cm.

 • 9307 pastel Kubik
  Modul'up Compact Graphic -mallisto

  Modul'up Compact Graphic

  The Modul'up Compact Graphic -valikoima koostuu upeista graafisista ja orgaanisista kuoseista, jotka luovat ainutlaatuiseen ilmeen tilaan. Käsin piirretyt Topography kuviot ja uusi Doodle-kuosi muuttuvat terrazzon graafiseen tulkintaan Graphitossa. Terrazzo-kuosi on saanut inspiraationsa kivistä. Rohkeimmassa Kubik-kuosissa yhdistyy Doodle- ja Graphito-design. Graphic-valikoiman tuotteet sopivat hyvin yhdisteltäväksi malliston muiden kuosien kanssa.

Modul'up-mallisto

Modul’up-mallisto

Modul’up on paras irtoasennettava vinyylimatto, joka soveltuu kovan kulutuksen tiloihin. Modul’up voidaan asentaa nopeasti ilman liimaa, mikä säästää aikaa ja vähentää kustannuksia erityisesti lattian vaihdon yhteydessä.

Miljoonat myydyt neliömetrit ympäri maailman ovat osoittaneet liimattomien Modul’up-lattiapäällysteiden luotettavuuden. Lattia voidaan myös uudelleenkäyttää mikä tukee kestävää kehitystä.

Modul’up-mallistoa on saatavana akustisena 19 dB ja 2 mm versiona. Molemmat tarjoavat parhaan mahdollisen laadun ja kestävyyden, jota on vielä parannettu ottamalla käyttöön XtremPUR ™ -pintakäsittely.

Modul’up-lattian etu on liimattomuus ja sen sopivuus kovan kulutuksen alueille. Lattian asennusaika lyhenee jopa 50% verrattuna tavallisiin, liimattuihin lattiapäällysteisiin.

Modul’up on käyttövalmis heti asennuksen jälkeen. Modul’up ei vaadi erityistä aluslattian valmistelua ennen asennusta, mikä säästää yli 20% kustannuksia verrattuna liimattavaan lattiaan.

Modul’up-mallisto sisältää yli 90 kuosia ja väriä, joilla voit luoda dynaamiset tilat eri rakennuksiin.

Sarlon | Modul' up 307 pastel blue Nairobi | 337 Indigo blue canvas

Monimuotoisuus

Monimuotoisuus

Modul’up osa uutta monimuotoista Sarlon & Modul’up -mallistoa, jossa olemme yhdistäneet molemmat mallistot yhteen konseptiin. Mallisto tarjoaa akustiset, kompaktit, alustaan liimattavat ja liimattomat lattiavaihtoehdot.

Sarlon & Modul’up -mallisto sisältää Sarlon 15 dB ja 19 dB akustiset lattiaratkaisut sekä liimattomat Modul’up lattiaratkaisut. Valittavanasi on yli 90 kuosia ja väriä neljänä eri versiona.

Tämä tarkoittaa, että eri alueet voivat täydentää toisiaan. Kun projektiin tarvitaan erilaisia toimintoja, voit yhdistää eri versioita riippumatta siitä, onko se liimaton, alustaan liimattava, akustinen tai kompakti lattiapäällyste.

Katso alla oleva video saadaksesi lisätietoja mallistosta ja inspiroidu eri lattiaesimerkeistä.

Sarlon diversity

XtremPUR™

XtremPUR™ -pintakäsittely

XtremPUR ™ on malliston jokaisessa tuotteessa. Se on erittäin suorituskykyinen pintakäsittely, joka tarjoaa parhaan mahdollisen vastustuskyvyn tahriintumista ja naarmuuntumista vastaan. Samalla se antaa lattialle kauniin mattamaisen ulkonäön.

Tahrankestävyys
XtremPUR ™ -pintakäsittely tarjoaa parhaan mahdollisen suojan tahroja vastaan. Sarlon-lattiapäällysteemme ovat ihanteellisia terveydenhuollossa, jossa mahdolliset kemikaalit voivat aiheuttaa tahroja.

Helppo ja nopea puhdistaa
XtremPUR ™ -pintakäsittely suojaa lattiaa likaantumista vastaan. Lattia on helppo puhdistaa eikä se vaadi vahaa tai kiillotusta. Tämä säästää myös aikaa ja rahaa lattian puhdistuksessa.

Kestävä ja pitkäikäinen
Testattu kaikkein intensiivisimmissä ja kovimmissa olosuhteissa. XtremPUR ™ -pintakäsittely tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn naarmuja vastaan. XtremPUR ™ on kestävä ratkaisu, joka pysyy kauniina ajan myötä myös kovan kulutuksen alueilla.

Mattapinta
XtremPUR ™ antaa lattialle luonnollisen mattamaisen ja kauniin ulkonäön.

Xtreme PUR logo

Tekniset tiedot

Sarlon | Modul'up technical specifications table

Kuvat & videot

Kuvat & videot

Malliston yli 90 väriä ja kuosia mahdollistavat upean lattiadesignin. Inspiroidu alla olevista kuvista tai katso video Sarlon & Modul’up -mallistosta.

Asennus- ja hoito-ohjeet

Modul'Up Installation & floorcare