Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Heterogeeninen vinyyli

Sarlon 15 dB

Monimuotoiset lattiaratkaisut. Sarlon 15 dB on ainutlaatuinen akustinen lattiaratkaisu, joka soveltuu raskaille kuormille. Kemikaalinkestävyyden, helppohoitoisuuden, kestävän Xtrem PUR-pintakäsittelyn ja erinomaisen painaumakestävyyden ansiosta lattia sopii kovan kulutuksen tiloihin. Mallisto sisältää yli 90 kuosia ja väriä. Tutustu Wood, Material, Graphic ja Colour -valikoimiin.

 • Sarlon 15 dB
 • Sarlon 15 dB
 • Sarlon 15 dB
 • Sarlon 15 dB
 • Sarlon | Modul'up 9201 light hybrid wood concrete
  Sarlon 15 dB Wood -mallisto

  Sarlon 15 dB Wood

  Sarlon Wood -valikoima tarjoaa lämpimän tunnelman eri tiloihin. Siinä yhdistyy puulattian luonnollinen ja aito ilme korkealaatuisen vinyylilattian etuihin.

 • Sarlon | Modul'up 761 concrete steel
  Sarlon 15 dB Material -mallisto

  Sarlon 15 dB Material

  Sarlon Material -valikoima sisältää useita moderneja kuoseja, jotka perustuvat suosittuihin lattiamateriaaleihin, kuten sementti, betoni, kivi ja tekstiili. Sementti- ja betonikuosit ovat laajalti käytettyjä ja valikoimaan kuuluu nyt myös hienovarainen metallinen Slabstone-kuosi, luonnollinen eloisa Stromboli-kivikuosi ja Dissolved Stone betoni/kivi hybridikuosi. Nairobi ja Canvas ovat vuorostaan hienostuneita tekstiilikuoseja.

 • Sarlon | modul'up 9100 multi color splash
  Sarlon 15 dB Colour -mallisto

  Sarlon 15 dB Colour

  Sarlon Colour sisältää värikkään valikoiman yksivärisiä ja hienovaraisia ”allover”-kuoseja. Uni- ja Stardust-kuoseissa on värillinen kulutuspinta, joka antaa syvyyttä väriin. Colour-valikoima on viimeisimpien väritrendien mukainen ja se on helppo yhdistää melkein kaikkiin malliston kuoseihin. Leikkisällä Color Splash -kuosilla voit luoda todella näyttävät tilat. Tämä orgaaninen, rohkea ja värikäs kuosi koostuu 24 väristä ja sen kuviotoisto on 600x200 cm.

 • Sarlon | Modul'up 9309 dark kubik
  Sarlon 15 dB Graphic -mallisto

  Sarlon 15 dB Graphic

  Sarlon Graphic -valikoima koostuu upeista graafisista ja orgaanisista kuvioista, jotka luovat ainutlaatuiseen ilmeen tilaan. Käsin piirretyt Topography kuviot ja uusi Doodle-kuosi muuttuvat terrazzon graafiseen tulkintaan Graphitossa. Terrazzo-kuosi on saanut inspiraationsa kivistä. Rohkeimmassa Kubik-kuosissa yhdistyy Doodle- ja Graphito-design. Graphic-valikoiman tuotteet sopivat hyvin yhdisteltäväksi malliston muiden kuosien kanssa.

Sarlon 15 dB

Sarlon 15 dB

Hybridiratkaisu
Sarlon 15 dB on ainutlaatuinen tuote, jossa yhdistyy erinomainen painaumakestävyys ja akustiset ominaisuudet. Mallisto tarjoaa parhaan ratkaisun akustisten ja suurten kuormitusvaatimusten suhteen.

Mallisto sisältää yli 90 kuosia ja väriä, joilla voit luoda dynaamiset tilat eri rakennuksiin. Tutustu Woods, Colour, Materials ja Graphics -valikoimiin.

XtremPUR TM -pintakäsittely takaa erinomaisen suorituskyvyn ja helppohoitoisuuden monien vuosien ajaksi.

Sarlon 15 dB on arvostettu lattiaratkaisu raskaasti kuormitetuissa tiloissa, joissa pyörien rullaus on tärkeä ominaisuus kuten esimerkiksi sairaalan käytävillä.

Sarlon 15 dB edut:
- 15 dB:n äänenvaimennus
- Erinomainen painaumakestävyys
- XtremPUR TM innovatiivinen pintakäsittely varmistaa kestävän suorituskyvyn
- R10 liukastumisenesto
- Luokkansa paras kemikaalinkestävyys
- Erittäin alhaiset VOC-päästöt (<0,01 mg/m2)
- Luonnollisen mattamainen ulkonäkö
- Parannettu suoja naarmuja vastaan
- 100% ftalaatiton

Sarlon | Modul'up 3812 grey cristal

Monimuotoisuus

Monimuotoisuus

Sarlon 15 dB on osa uutta monimuotoista Sarlon & Modul’up -mallistoa, jossa olemme yhdistäneet molemmat mallistot yhteen konseptiin. Mallisto tarjoaa akustiset, kompaktit, alustaan liimattavat ja liimattomat lattiavaihtoehdot.

Sarlon & Modul’up -mallisto sisältää Sarlon 15 dB ja 19 dB akustiset lattiaratkaisut sekä liimattomat Modul’up lattiaratkaisut. Valittavanasi on yli 90 kuosia ja väriä neljänä eri versiona.

Tämä tarkoittaa, että eri alueet voivat täydentää toisiaan. Kun projektiin tarvitaan erilaisia toimintoja, voit yhdistää eri versioita riippumatta siitä, onko se liimaton, alustaan liimattava, akustinen tai kompakti lattiapäällyste.

Katso alla oleva video saadaksesi lisätietoja mallistosta ja inspiroidu eri lattiaesimerkeistä.

Sarlon diversity

Äänen vaimennus

Äänen vaimennus

Forbo Flooring on askelääntä vaimentavien lattioiden asiantuntija. Akustisista lattiapäällysteistä puhuttaessa voidaan erottaa kaksi erityyppistä ääntä, jotka vaikuttavat työ- ja elinympäristöösi: ilmateitse kulkeva ääni huoneessa sekä askeläänen vaimennus.

Ilmateitse kulkeva ääni huoneessa
Ilmateitse kulkeva ääni - ympäristömelu - on itse huoneessa syntyvää melua. Vähentämällä ilmateitse kulkevaa ääntä voit luoda rauhallisen ja miellyttävän ympäristön. Huoneäänen mittauksessa askeläänen taso määritetään eri luokkiin, joissa luokka A tarkoittaa parasta lattiapäällysteiden suorituskykyä. Kaikki Forbon Sarlon -lattiapäällysteet kuuluvat A-luokkaan.

Askeläänen vaimennus
Askeläänen vaimennus, EN ISO 717-2, kohdistuu askelääneen, joka välittyy lattian läpi alapuolella oleviin huoneisiin. Tämä on yleisimmin käytettävä äänenvaimennusmittaus. Olemme johtava toimija tällä alueella ja Sarlon-lattiapäällysteissä on tarjolla eri vaihtoehtoja yläpuolelta tulevan askeläänen vaimennukseen. Forbon akustisten julkitilamuovien askeläänen vaimennus on 15 ja 19 dB.

Akustisten lattiapäällysteiden haasteena on yhdistää korkein äänenvaimennustaso parhaaseen mahdolliseen painaumakestävyyteen. Sarlon- ja Modul'up-lattiat ovat luokkansa parhaita näiden kahden yhdistelmästä.

Sarlon acoustic flooring

XtremPUR™

XtremPUR™ -pintakäsittely

XtremPUR ™ on Sarlon-malliston jokaisessa tuotteessa. Se on erittäin suorituskykyinen pintakäsittely, joka tarjoaa parhaan mahdollisen vastustuskyvyn tahriintumista ja naarmuuntumista vastaan. Samalla se antaa lattialle kauniin mattamaisen ulkonäön.

Tahrankestävyys
XtremPUR ™ -pintakäsittely tarjoaa parhaan mahdollisen suojan tahroja vastaan. Sarlon-lattiapäällysteemme ovat ihanteellisia terveydenhuollossa, jossa mahdolliset kemikaalit voivat aiheuttaa tahroja.

Helppo ja nopea puhdistaa
XtremPUR ™ -pintakäsittely suojaa lattiaa likaantumista vastaan. Lattia on helppo puhdistaa eikä se vaadi vahaa tai kiillotusta. Tämä säästää myös aikaa ja rahaa lattian puhdistuksessa.

Kestävä ja pitkäikäinen
Testattu kaikkein intensiivisimmissä ja kovimmissa olosuhteissa. XtremPUR ™ -pintakäsittely tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn naarmuja vastaan. XtremPUR ™ on kestävä ratkaisu, joka pysyy kauniina ajan myötä myös kovan kulutuksen alueilla.

Mattapinta
XtremPUR ™ antaa lattialle luonnollisen mattamaisen ja kauniin ulkonäön.

Xtreme PUR logo

Kuvat & videot

Kuvat & videot

Malliston yli 90 väriä ja kuosia mahdollistavat upean lattiadesignin. Inspiroidu alla olevista kuvista tai katso video Sarlon & Modul’up -mallistosta.

Tekniset tiedot

Sarlon | Modul'up technical specifications table

Asennus- ja hoito-ohjeet

Sarlon cleaning & maintenance