Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Flotex

Flotex-matto

Flotex-matto on täydellinen tekstiililattiapäällysteratkaisu lähes kaikkiin liike- ja julkisiin tiloihin. Tarjoamme useita Flotex-mattomallistoja, joten meiltä löydät aina tarpeisiisi sopivan kuosin. Flotex-matto sopii erinomaisesti yhdisteltäväksi Flotex Borders -malliston kanssa.

 • Flotex-matto
 • Flotex-matto
 • Flotex-matto
 • Flotex-matto
 • Flotex Colour - s445021 Canyon Limestone
  Flotex Colour -mallisto

  Flotex Colour

  Flotex-matto on täydellinen tekstiililattiapäällysteratkaisu lähes kaikkiin liike- ja julkisiin tiloihin. Tarjoamme useita Flotex-mattomallistoja, joten meiltä löydät aina tarpeisiisi sopivan kuosin. Flotex-matto sopii erinomaisesti yhdisteltäväksi Flotex Borders -malliston kanssa.

 • Flotex Borders 211046
  Flotex Borders -mallisto

  Flotex Borders

  Yksivärisiä Flotex Borders -kuoseja on saatavana 11 tai 22 cm leveänä boordina ja niitä voidaan käyttää yhdessä flokattujen Flotex-lattiapäällysteiden kanssa. Mallisto tarjoaa laajan värivalikoiman, mikä antaa erinomaiset yhdistelymahdollisuudet.

Flotex-matto

Flotex-matto

Flotex-matto on helppo ja nopea asentaa minkä takia se soveltuu erinomaisesti suuriin julkitioihin. Flotex-mattoa on saatavana 2x30 metrin rullana. Se soveltuu hyvin yhdisteltäväksi Flotex Borders-malliston kanssa.

Flotex on flokattu tekstiililattiapäällyste, joka on tunnettu korkeasta laadustaan sekä ainutlaatuisesta rakenteestaan. Flotex on maailman hygieenisin tekstiililattiapäällyste. Se soveltuu moniin eri tiloihin tarjoten useita etuja.

Pestävä ja nopeasti kuivuva
Flotex voidaan puhdistaa helposti imuroimalla, höyrypesulla tai perusteellisemmalla vesipesulla. Flotexin pinta kuivuu nopeasti ja säilyttää aina toiminnallisuutensa ja alkuperäisen ulkoasunsa.

Hygieeninen
Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta Flotex on maailman hygieenisin tekstiililattiapäällyste. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä. Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä tekstiililattioista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki

Hiljainen
Joissakin ympäristöissä kuten kouluissa ja toimistoissa on tärkeä olla hiljaisia tiloja. Flotex vaimentaa tehokkaasti ääntä ja tuntuu samalla miellyttävältä jalan alla.

Estää liukastumisia
Flotex tarjoaa turvallisen ympäristön kaikille ikäryhmille, koska se torjuu liukastumista sekä kuivissa että märissä olosuhteissa

Kestävä
Tutustu Flotexin lujuuteen ja kestävyyteen, jonka 80 miljoonaa nylon 6.6 -kuitua tuottavat; huomaat samalla sen hiljaisuuden ja mukavuuden, joka normaalisti yhdistetään vain tekstiililattiapäällysteeseen, sen huokosettoman, pehmustetun taustan ansiosta.

Flotex Linear 565007

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiiton hyväksymä

Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

Allergy UK logo

Sopivuus lialle alttiisiin kohteisiin

Sopivuus lialle alttiisiin kohteisiin

Jos sisäänkäyntialue on riittämätön kulkuliikenteeseen ja kulkeutuvan lian suhteen, pääsee likaa ja kosteutta helposti sisälle rakennukseen.

Piilottaa likaa
Flotex piilottaa likaa eri asteikolla riippuen sen väristä ja kuosista. Objektiivisiä testimenetelmiä apuna käyttäen olemme arvioineet jokaisen Flotex kuosin ja tämän kyvyn piilottaa "normaalia" likaa. Testien tuloksena on luokitusjärjestelmä, joka kertoo tuotteen sopivuudesta lialle alttiisiin kohteisiin.

Flotex soling classification

Kuvat & videot

Flotex kuvia ja videoita

Tutustu Flotex referensseihin ja katso video mallistosta sekä asennuksesta.

Mallistot

Flotex-mattomallistot

Useita Flotex-mallistoja on saatavana mattona. Alla näet lyhyen esittelyn näistä.

Flotex Colour
Flotex Colour-mallisto koostuu neljästä monivivahteisesta kuosista: Metro, Calgary, Penang ja Canyon. Mallisto tarjoaa laajan valikoiman eri värejä sekä loputtomat yhdistelymahdollisuudet. Kaikkia Flotex mattomalliston värejä on saatavana myös laattana sekä joitakin värejä myös lankkuna.

Flotex Linear
Flotex Linear-mallisto tarjoaa laajan valikoiman sekä klassisia että moderneja viivakuoseja. Mallisto koostuu viidestä kuosista: Integrity2, Complexity, Stratus, Cirrus och Pinstripe, joiden värit ja kuosit sopivat hyvin yhteen toistensa kanssa. Mallistoa on saatavana myös laattana.

Flotex Vision
Flotex Visionin myötä Forbo tarjoaa ainutlaatuisen malliston laadukkaasti digitaalipainettuja kuoseja, sisältäen yli 500 kuosia ja monia eri värivaihtoehtoja. Flotexin ainutlaatuisen tiheän pinnan ansiosta elävät kuosit ja luonnonmukainen ulkonäkö voidaan painaa valokuvantarkalla resoluutiolla. Kaikki halutut värisävyt ja -yhdistelmät ovat mahdollista toteuttaa.

Flotex Borders
Flotex Borders -mallisto auttaa sinua luomaan ainutlaatuisen lattiadesignin eri värien ja kuosien avulla. Mallistoa on saatavana 11 cm ja 22 cm leveänä rullana, joka soveltuu käytettäväksi boordina eri värien tai kuosien kanssa.