Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex
colour -laatat

Flotex Colour -mallisto koostuu neljästä yleiskäyttöisestä kuosista: Metro, Calgary, Penang ja Canyon. Mallisto tarjoaa laajan valikoiman eri värejä sekä loputtomat yhdistelymahdollisuudet. Kaikkia Flotex mattomalliston värejä on saatavana myös laattana sekä joitakin värejä myös lankkuna. Alla näet kaikki Flotex Colour -laattamalliston kuosit ja värit.

Värivaihtoehdot

Flotex Colour -laatat

  Kuvat & videot

  Flotex kuvat ja videot

  Tutustu Flotex referensseihin ja katso video mallistosta sekä asennuksesta.

  Esite

  Flotex Colour brochure

  Tekniset tiedot

  Technical Specifications

  Ympäristö

  Kestävän kehityksen lattia

  Vihreä sähkö
  Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattiapäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään takaisin tuotteeseen.

  Vesipohjaiset painovärit
  Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin; kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa käytettävä “kemiallinen” prosessi on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi.

  Kierrätysmateriaali
  Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteiksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin
  pohjamateriaalissa on jopa 67 %.

  Erittäin kestävä
  Flotexin käytön todellinen hyöty on tuotteen erinomainen suorituskyky, elinikä ylittää tavalliset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti.

  Helppo puhdistaa ja ylläpitää
  Tuote voidaan puhdistaa vedellä ja tavallisella pesuaineella. Useimmat tahrat irtoavat yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Tuote on käytön jälkeen kierrätettävissä takaisin tuotantoprosessiin.

  Flotex the sustainable floor

  Flotex Colour -mallisto

  Flotex Colour -mallisto

  Valinnassa on kyse mahdollisuuksista ja kuosin valinta alkaa väristä. Väri voi välittää sanattoman viestin, se herättää tunteita, luo mielleyhtymiä ja vaikuttaa ympäristön ilmapiiriin ja tunnelmaan. Väri on henkilökohtainen ja ilmaisee tunteitamme ja arvojamme, se on valinnanvapautemme olennainen osa. Siksi suunnittelijamme loivat uuden flokatun Flotex-lattiapäällystemalliston, joka perustuu täysin värien loputtomiin mahdollisuuksiin. Tutustu uuteen Flotex Colour -mallistoon!

  Uusi Flotex Colour -mallisto koostuu neljästä yleiskäyttöisestä kuosista: Calgary, Metro, Penang ja Canyon. Kaikkia kuoseja on saatavana sekä mattona että laattana ja joitakin värejä on myös saatavana lankkuna. Näiltä sivuilta löydät lisätietoa Flotex Colour -laattamallistosta.

  Flotex flokattu lattiapäällyste on täysin ainutlaatuinen tekstiililattiapäällyste, jossa yhdistyy muovilattian kulutuksenkestävyys sekä tekstiililattiapäällysteen ääntä vaimentavat ominaisuudet, lämpö ja mukavuus.

  Flotex valmistetaan umpinaiselle vinyylipohjalle, jonka tiheästi flokatussa pinnassa on 6.6.-kuituja kiinnitettynä lujasti pohjaan.

  Erinomainen mittapysyvyys
  Flotexin mittapysyvyys on erinomainen ja ulkonäöltään se muistuttaa tekstiililattiapäällystettä, samalla kun se on yhtä kestävä ja helppo puhdistaa kuin muovilattiapäällyste. Flotexia on saatavana sekä mattona että laattana.

  Kestävä ja mukava
  Tutustu Flotexin lujuuteen ja kestävyyteen, jonka 80 miljoonaa nylon 6.6 -kuitua tuottavat; huomaat samalla sen hiljaisuuden ja mukavuuden, joka normaalisti yhdistetään vain tekstiililattiapäällysteisiin, sen huokosettoman, pehmustetun taustan ansiosta.

  Hiljainen ja hygieeninen
  Nylonkuidut takaavat äänenvaimennuksen ja mukavuuden, mutta ne myös vangitsevat allergeeneja ja hienoa pölyä ilmasta ja vapauttavat ne helposti niin märkä- kuin kuivapuhdistuksenkin yhteydessä. Rakenteensa ansiosta Flotex on suojattu hometta ja hajuja vastaan ja sen raikas ulkonäkö palautuu jokaisen puhdistuksen jälkeen.

  Lämmin ja pestävä
  Tavanomainen päivittäinen imurointi poistaa kaiken tiheään nylonpintaan tarttuneen lian tai pölyn. Myös höyrypesua tai syvempää mekaanista puhdistusta voidaan kuitenkin käyttää raskaampaan likaan, jolloin perinteisten pesuaineiden tarve minimoituu. Yksinkertainen tavanomainen puhdistus riittää palauttamaan Flotexin alkuperäisen ulkonäön. Flotexin laaja väri- ja kuosivalikoima pysyy yhtä elävänä kuin lattian asennuspäivänä.

  Turvallinen ja ääntä vaimentava
  Flotex tarjoaa sekä alhaisen huoneäänen tason (luokka A) että hyvän askeläänen vaimennuksen (>20 dB), joten se tuottaa hiljaisen huoneen ja rakennuksen. Flotex täyttää myös HSE:n liukastumisen estovaatimukset märkänä ja kuivana, joten se sopii niin tasaisille kuin kalteville pinnoille.

  Flotex Colour tiles - t545022, t545024, t545028

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

  Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

  Allergy UK logo

  Pakkauskoot

  Pakkauskoot

  Flotex Colour -laattojen pakkauskoko: 3m²/pakkaus.
  Yksi lava sisältää 64 pakkausta.

  Referenssit