Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex
cityscape -laatat

Flotex Cityscape -laattojen kohokuvioidut viivat luovat kiehtovan kolmiulotteisen lattiakuosin, joka muuttuu valossa katselukulmasta riippuen. Tämä ainutlaatuinen laattavalikoima on saanut inspiraationsa kaupunkimaiseman viivoista. Kohokuvioidut ruudukon kaltaiset kuviot luovat miellyttävän ja mukavan tuntuisen lattian. Cityscape -mallisto koostuu hienostuneesta Integrity-viivakuosista ja monivärisestä Complexity-kuosista.

Värivaihtoehdot

Flotex Cityscape -laatat

  Ympäristö

  Kestävän kehityksen lattia

  Vihreä sähkö
  Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattiapäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään takaisin tuotteeseen.

  Vesipohjaiset painovärit
  Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin; kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa käytettävä “kemiallinen” prosessi on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi.

  Kierrätysmateriaali
  Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteiksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin
  pohjamateriaalissa on jopa 67 %.

  Erittäin kestävä
  Flotexin käytön todellinen hyöty on tuotteen erinomainen suorituskyky, elinikä ylittää tavalliset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti.

  Helppo puhdistaa ja ylläpitää
  Tuote voidaan puhdistaa vedellä ja tavallisella pesuaineella. Useimmat tahrat irtoavat yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Tuote on käytön jälkeen kierrätettävissä takaisin tuotantoprosessiin.

  Flotex the sustainable floor

  Tekniset tiedot

  Technical Specifications

  Flotex Cityscape -mallisto

  Flotex Cityscape kohokuvioidut laatat

  Flotex Cityscapen kohokuvioidut viivat luovat kiehtovan kolmiulotteisen lattiakuosin, joka muuttuu aina katselukulmasta riippuen. Ruudukon kaltaiset kohokuvioinnit synnyttävät jännittävän tuntuman ja tunnelman.

  Kestävä ja mukava
  • Nylon 6.6 -kuitujen ansiosta Flotex on luja ja kestävä hightech-tekstiili, joka soveltuu vilkkaasti liikennöidyille alueille
  • Pinta on lämmin ja miellyttävä tiheän kuidun ansiosta (jopa 80 miljoonaa neliömetriä kohden
  • Flotex-laatat ovat erittäin mittapysyviä ja helppoja asentaa

  Hygieeninen ja pestävä
  • Rakenteensa ansiosta Flotex on allergisoimaton hightech-tekstiili
  • Flotexin kuidut vangitsevat pölyä ja vapauttavat sen normaalin siivouksen yhteydessä
  • Flotex voidaan puhdistaa helposti imuroimalla, höyrypesulla tai perusteellisemmalla vesipesulla. Flotexin pinta kuivuu nopeasti ja säilyttää aina toiminnallisuutensa ja alkuperäisen ulkoasunsa

  Turvallinen ja hiljainen
  • Flotex-tekstiililattiapäällysteen tekniset ja bakteerien kasvuja ja lisääntymistä estävät ominaisuudet ehkäisevät homeen ja hajujen muodostumista
  • Flotex tarjoaa turvallisen ympäristön kaikille ikäryhmille, koska se torjuu liukastumisvaaraa sekä kuivissa että märissä olosuhteissa
  • Erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet tekevät Flotexista akustisen lattiapäällysteen (luokka A); sen askeläänen vaimennuskyky on 19 dB

  Flotex Cityscape embossed tiles

  Esite

  Flotex Brochure

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

  Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

  Floors for allergy

  Kuvat & videot

  Kuvat & videot

  Klikkaa alla olevia kuvia inspiroidu Flotex Cityscape-malliston suunnittelumahdollisuuksista. Katso myös video Flotexista sekä sen asennuksesta.

  Sopivuus lialle alttiisiin kohteisiin

  Sopivuus lialle alttiisiin kohteisiin

  Jos sisäänkäyntialue on riittämätön kulkuliikenteeseen ja kulkeutuvan lian suhteen, pääsee likaa ja kosteutta helposti sisälle rakennukseen.

  Piilottaa likaa
  Flotex piilottaa likaa eri asteikolla riippuen sen väristä ja kuosista. Objektiivisiä testimenetelmiä apuna käyttäen olemme arvioineet jokaisen Flotex kuosin ja tämän kyvyn piilottaa "normaalia" likaa. Testien tuloksena on luokitusjärjestelmä, joka kertoo tuotteen sopivuudesta lialle alttiisiin kohteisiin.

  Flotex soling classification

  Pakkauskoot

  Pakkauskoot

  Flotex Cityscape -laattojen pakkauskoko: 3m²/pakkaus.
  Yksi lava sisältää 64 pakkausta.