Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex
cirrus & stratus -laatat

Flotex Cirrus & Stratus -mallisto koostuu kahdesta kuosista, joita on saatavana eri väreissä. Voit yhdistellä kuoseja ja värejä keskenään tai käyttää näitä erikseen. Cirrus & Stratus sopii erinomaisesti toimistoihin, kouluihin ja julkisiin tiloihin.

Värivaihtoehdot

Flotex Cirrus & Stratus -laatat

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

  Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

  Allergy UK logo

  Kuvat & videot

  Flotex kuvat & videot

  Klikkaa alla olevia Flotex -laattamalliston kuvia ja katso video asennuksesta.

  Tekniset tiedot

  Flotex Technical Specifications

  Ympäristö

  Kestävän kehityksen lattia

  Vihreä sähkö
  Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattiapäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään kokonaisuudessaan takaisin tuotteeseen.

  Vesipohjainen
  Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin. Kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa valmistuksessa käytettävä "kemiallinen" menetelmä on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi.

  Kierrätysmateriaalin osuus
  Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteeksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin pohjamateriaalissa on 67 %.

  Erittäin kestävä
  Flotexin käytön suurin hyöty on lattiapäällysteen erinomainen suorituskyky; käyttöikä ylittää tavanomaiset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti.

  Helppo puhdistaa ja hoitaa
  Flotex voidaan puhdistaa vedellä ja tavanomaisella pesuaineella. Useimmat tahrat voidaan poistaa yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Käytön jälkeen Flotex voidaan kierrättää takaisin tuotantoprosessiin.

  Flotex the sustainable floor

  Pakkauskoot

  Pakkauskoot

  Flotex Cirrus & Stratus -laattojen pakkauskoko: 3m²/pakkaus.
  Yksi lava sisältää 64 pakkausta.