Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex
acousticplus -laatat

Meluhaitat ovat toisella sijalla työympäristöjä koskevissa valituksissa. Parannetut akustiset ominaisuudet auttavat parantamaan keskittymiskykyä. Flotex AcousticPlus -laatoissa on erikoispohja, joka lisää äänenvaimennusta 3 dB:llä. Flotex AcousticPlus -laattojen askeläänenvaimennus on 22 dB.

Värivaihtoehdot

Flotex AcousticPlus -laatat

  AcousticPlus -mallisto

  Flotex AcousticPlus -mallisto

  Forbo Flooring Systems tarjoaa erikoispohjan Flotex-laatoille, joka nostaa askeläänen vaimennustehon 22 dB:iin. Flotex AcousticPlus soveltuu erinomaisesti oppilaitoksiin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin, joissa äänenvaimennus on tärkeä osa miellyttävän ilmapiirin luomiseksi. Mallistoa on saatavana vain Flotex-laattatuotteisiin.

  Flotex Acoustic Plus -malliston äänenvaimennus on 0,25, joka on verrattavissa yleisimmin käytettyihin tekstiilimattoihin ja -laattoihin. Äänenvaimennuksen lisäksi Flotex AcousticPlus -mallistolla on erittäin hyvä iskunvaimennuskyky. Tämä on tärkeää alueilla, joissa ihmiset seisovat pitkään.
  * AcousticPlus -laattojen minimitilaus on 700m2 väriä kohden. AcousticPlus 746006 (harmaa) on varastotuote.

  Flotex Colour floor - s290004, s290021

  Esite

  Flotex Colour brochure

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

  Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

  Allergy UK logo

  Pakkauskoot

  Pakkauskoot

  Flotex AcousticPlus -laattojen pakkauskoko: 2,5m²/pakkaus.