Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Flotex

Flotex-laatat

Flokatut Flotex-laatat ovat laadukkaita lattiapäällysteitä, joita on saatavana 50x50 cm ja/tai 50x25 cm kokoisina laattoina. Laatat ovat erittäin helppo yhdistää muiden lattiapäällysteiden ja kokojen kanssa, joten sinulla on rajattomat suunnittelumahdollisuudet. Tarjoamme viisi eri laattamallistoa, joihin voit tutustua alla.

 • Flotex-laatat
 • Flotex-laatat
 • Flotex-laatat
 • Flotex-laatat
 • Flotex Colour - s445021 Canyon Limestone
  Flotex Colour -laatat

  Flotex Colour -laatat

  Flotex Colour -mallisto koostuu neljästä yleiskäyttöisestä kuosista: Metro, Calgary, Penang ja Canyon. Mallisto tarjoaa laajan valikoiman eri värejä sekä loputtomat yhdistelymahdollisuudet. Kaikkia Flotex mattomalliston värejä on saatavana myös laattana sekä joitakin värejä myös lankkuna. Alla näet kaikki Flotex Colour -laattamalliston kuosit ja värit.

 • t551003 tabletop Flotex Complexity embossed
  Flotex Cityscape -laatat

  Flotex Cityscape -laatat

  Flotex Cityscape -laattojen kohokuvioidut viivat luovat kiehtovan kolmiulotteisen lattiakuosin, joka muuttuu valossa katselukulmasta riippuen. Tämä ainutlaatuinen laattavalikoima on saanut inspiraationsa kaupunkimaiseman viivoista. Kohokuvioidut ruudukon kaltaiset kuviot luovat miellyttävän ja mukavan tuntuisen lattian. Cityscape -mallisto koostuu hienostuneesta Integrity-viivakuosista ja monivärisestä Complexity-kuosista.

 • 242005
  Flotex Cirrus & Stratus -laatat

  Flotex Cirrus & Stratus -laatat

  Flotex Cirrus & Stratus -mallisto koostuu kahdesta kuosista, joita on saatavana eri väreissä. Voit yhdistellä kuoseja ja värejä keskenään tai käyttää näitä erikseen. Cirrus & Stratus sopii erinomaisesti toimistoihin, kouluihin ja julkisiin tiloihin.

 • Flotex Metro Lagoon to546920
  Flotex Colour kohokuvioidut laatat

  Flotex Colour kohokuvioidut laatat

  Flotex Metro -mallisto sisältää useita värejä, jotka ovat saatavissa kohokuvioituna kuosina. Tältä sivulta löydät tietoa kohokuvioinnista sekä kaikki värit, joita on saatavana tällä tekniikalla.

 • Flotex Metro Grey - 546006_746006_246006
  Flotex AcousticPlus -laatat

  Flotex AcousticPlus -laatat

  Meluhaitat ovat toisella sijalla työympäristöjä koskevissa valituksissa. Parannetut akustiset ominaisuudet auttavat parantamaan keskittymiskykyä. Flotex AcousticPlus -laatoissa on erikoispohja, joka lisää äänenvaimennusta 3 dB:llä. Flotex AcousticPlus -laattojen askeläänenvaimennus on 22 dB.

Flotex-laattamallisto

Flotex-laattamallisto

Flokatut Flotex-laatat on helppo yhdistää muihin lattiapäällysteihin, kuoseihin tai myös muihin kokoihin. Laatat ovat täydellinen ratkaisu, kun haluat luoda ainutlaatuisen lattiapäällysteen eri kuosien ja värien avulla.

Miksi valita Flotex-laatat?

Kestävä ja miellyttävä
● Nylon 6.6-kuitujen ansiosta Flotex on kestävä hightech-tekstiili, joka soveltuu kovan kulutuksen alueille.
● Tiheän kuiturakenteen (jopa 80 miljoonaa neliömetrillä) ansiosta pinta on lämmin ja mukava
● Flotex-laattojen mittapysyvyys on erittäin hyvä ja ne ovat helppo asentaa.

Hygieeninen ja pestävä
● Rakenteensa ansiosta Flotex on antiallergeeninen hightech-tekstiili.
● Flotexin kuidut vangitsevat pölyn ja vapauttavat sen tavanomaisen puhdistuksen yhteydessä.
● Flotex voidaan puhdistaa helposti päivittäisellä imuroinnilla tai höyrypesulla ja pesemällä pinttynyt lika vedellä, mikä palauttaa Flotexin alkuperäisen ulkonäön.

Turvallinen ja hiljainen
● Flotex-tekstiililattiapäällysteen tekniset ja bakteerien kasvua ja lisääntymistä estävät ominaisuudet ehkäisevät homeen ja hajujen muodostumisen.
● Flotex tarjoaa turvallisen ympäristön kaikille ikäryhmille, koska se ehkäisee liukastumisvaaraa sekä kuivissa että märissä olosuhteissa.
● Erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet 19 dB (luokka A).

Flotex Cityscape

Tekniset tiedot

Technical Specifications

Kuvat & videot

Flotex kuvia ja videoita

Klikkaa alla olevia Flotex -laattamalliston kuvia ja katso video mallistosta sekä asennuksesta.

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiiton hyväksymä

Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

Floors for allergy

Sopivuus lialle alttiisiin kohteisiin

Sopivuus lialle alttiisiin kohteisiin

Jos sisäänkäyntialue on riittämätön kulkuliikenteeseen ja kulkeutuvan lian suhteen, pääsee likaa ja kosteutta helposti sisälle rakennukseen.

Piilottaa likaa
Flotex piilottaa likaa eri asteikolla riippuen sen väristä ja kuosista. Objektiivisiä testimenetelmiä apuna käyttäen olemme arvioineet jokaisen Flotex kuosin ja tämän kyvyn piilottaa "normaalia" likaa. Testien tuloksena on luokitusjärjestelmä, joka kertoo tuotteen sopivuudesta lialle alttiisiin kohteisiin.

Flotex soling classification

Ympäristö

Kestävän kehityksen lattia

Vihreä sähkö
Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattiapäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään kokonaisuudessaan takaisin tuotteeseen.

Vesipohjainen
Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin. Kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa valmistuksessa käytettävä "kemiallinen" menetelmä on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi.

Kierrätysmateriaalin osuus
Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteeksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin pohjamateriaalissa on 67 %.

Erittäin kestävä
Flotexin käytön suurin hyöty on lattiapäällysteen erinomainen suorituskyky; käyttöikä ylittää tavanomaiset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti.

Helppo puhdistaa ja hoitaa
Flotex voidaan puhdistaa vedellä ja tavanomaisella pesuaineella. Useimmat tahrat voidaan poistaa yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Käytön jälkeen Flotex voidaan kierrättää takaisin tuotantoprosessiin.

Flotex the sustainable floor

Esite

Flotex Brochure