Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum - Live Forward

Følg den ægte CO2 neutrale sti

Vejen til en ægte CO2 neutral bygning er lavet af naturlige råvarer. Vores linoleumsbrand, Marmoleum, bidrager til et sundt og bæredygtigt indeklima.

Læs mere om hvorfor Marmoleum er bæredygtig .

Marmoleum campaign images 2021

Live forward

Live forward

Tiderne ændrer sig, og nu, som vi alle ved, ikke altid på en god måde. I dag er vi nødt til at tænke mere på i morgen, end vi gjorde i går. Det skylder vi vores generation, og vi er nødt til at gøre det for den fremtidige: At overveje den måde vi spiser på, den måde vi rejser på, hvordan vi slapper af, arbejder og tænker eller med andre ord: Vi er nødt til at ændre den måde, vi lever på .

I løbet af de sidste 125 år har vi været på en inspirerende Marmoleum rejse. Med op-, nedture- og de mest fantastiske farver og strukturer. En CO2 neutral vej gennem millioner af bygninger rundt om i verden. En sti, der stadig udfolder sig, fordi den ikke har nået den fuldt bæredygtige fremtid. Derfor inviterer vi dig til at slutte dig til os ... vælg at være mest bevidst ...

LIVE FORWARD

Skabt af naturen

Marmoleum gulvbelægninger er fremstillet af naturlige råvarer. Det gør Marmoleum til den mest bæredygtige gulvvalg til ethvert indendørs miljø.

Marmoleums råvarer

Marmoleum natural by nature
Marmoleum human made

Fremstillet af mennesker

Fordi Marmoleum gulve er lavet af naturlige råmaterialer, er vi meget afhængige af mennesker, der styrer processen med at høste og forberede råmaterialerne til yderligere transport og forarbejdning. Først når denne proces er perfekt organiseret, kan vores medarbejdere på fabrikken fremstille Marmoleum af høj kvalitet.

Fremstillet af mennesker

Produkter

Marmoleum produkter

En naturlig vinder! Vores linoleumsgulvbelægninger; Marmoleum er naturlige gulve og er indbegrebet af bæredygtighed, slidstyrke, høj kvalitet og innovative design.

Gå på opdagelse i vores kollektioner

Marmoleum products

Marmoleums egenskaber

Marmoleum, Forbos linoleumsbrand, er fri for miljøfarlige stoffer, allergivenligt, og er CO2 neutralt (cradle to gate). Find ud af more om alle Marmoleums særlige egenskaber.

Få mere at vide om Marmoleums egenskaber

Marmoleum råvarer

Hvordan fremstilles det

Håndværket at fremstille linoleum har udviklet sig i løbet af de sidste 150 år. Forbo har drevet denne udvikling gennem sit Marmoleum brand. At lave Marmoleum gulve er et håndværk, som man ikke lærer på nogen fag- eller erhvervsskole. Faktisk er det blot en håndfuld mennesker som ved, hvordan man laver Marmoleum.

Få mere at vide om hvordan linoleum fremstilles.


Marmoleum factory

Råvarer

Marmoleum, Forbos brand for linoleum, er et gulv fremstillet af naturlige råvarer. Det gør Marmoleum til et bæredygtigt valg. Læs mere om råvarerne, som vi bruger til at fremstille vores marmoleum.

Se råvarerne her

Jute råvarer

Sundt Indeklima

Sundt indeklima

Gulvbelægninger er en iboende del af det byggede miljø, de er allestedsnærværende på hver kvadratmeter af vores skoler, i sundhedssektoren, på arbejdspladser, fritidscentre og i vores hjem. Forbos linoleumsgulve; Marmoleum er designet til at bidrage til et sikkert, hygiejnisk og behageligt miljø, der bidrager til dit helbred og velvære

Hvorfor er Marmoleum så sundt?


Marmoleum i uddannelsessektoren

Miljø

Marmoleum CO2 neutral

Kompensation betyder, at CO2 udledningen ikke reduceres i produktion af gulvet, men ved at tage andre initiativer som plantning af træer for at kompensere for udledningen. Fremstillingen af Marmoleum er i sig selv CO2 neutral (cradle to gate).

Gå på opdagelse i hvorfor Marmoleum er CO2 neutral?


CO2 neutral Marmoleum from cradle to gate

Miljømærker

I tråd med vores bæredygtighedsstrategi bruger vi forskellige transperante certificeringssystemer fra uafhængige tredjeparter verden over for at få vores gulvbelægning regelmæssigt kontrolleret og vurderet.
Det er positivt for Forbo Flooring Systems, fordi det hjælper os med at skærpe opmærksomheden på vores bæredygtighedsstrategi og identificere muligheder for forbedring.

Få mere at vide om vores miljøcertifikater


Miljømærker

Cirkulær Marmoleum

Med cirkulær økonomi åbnes mulighed for, at de ressourcer, som ellers ville være endt som affald, kan gå et eller flere skridt tilbage i værdikæden og indgå i produktionen igen. I det væsentlige er linoleum et biocyklusprodukt. Det betyder at de naturlige råvarer grundlæggende kunne komposteres og returneres til jorden, som næringsstoffer til de hurtigt voksende nye råmaterialer.

Få mere at vide om hvorfor Marmoleum er cirkulærCircular logo

Hvor kan linoleum anvendes?

Marmoleum i forskellige segmenter

 • Uddannelsesinstitutioner

  Uddannelsesinstitutioner

  Sundhed

  Marmoleum i uddannelsesinstitutioner

  Fra børnehave, over folkeskole til videregående uddannelse kræver uddannelsesinstitutioner attraktive, slidstærke, med minimal vedligeholdelse, sikre og bæredygtige gulvløsninger. Holdbarhed og hygiejne er vigtige i områder, der bruges af børn og unge voksne.

  Vores mest bæredygtige linoleumsgulvløsning Marmoleum tilbyder et væld af farvemuligheder, overlegen slidstyrke og ridsefasthed kombineret med muligheden for at reparere beskadigede overflader.

 • Healthcare

  Sundhedssektoren

  Infection control

  Marmoleum i sundhedssektoren

  When it comes to infection control and stopping Hospital Acquired Infections (HAIs), what better place to start than from the flooring up? Our Marmoleum products are proven to inhibit the growth and spread of infections such as MRSA, Norovirus and C Difficile, helping to contribute to a healthier and more hygienic environment in any area of a hospital.

 • Office

  Andre segmenter

  Marmoleum i andre segmenter

  Vi tilbyder gulvløsninger til ethvert kommercielt segment, såsom kommercielle kontorer, detailhandel, fritid og gæstfrihed og mange flere.

Bestil gratis Marmoleum prøver

Bestil gratis Marmoleum prøver

Fra hvordan de er lavet til deres ydeevne, fremstiller vi reelt bæredygtige gulve, der er gode for mennesker, gode for bygninger og gode for miljøet.

Er Marmoleum et nyt produkt for dig? Vi tilbyder dig muligheden for at gå på opdagelse i vores Marmoleum produkter gratis. Hvis du allerede er fortrolig med Marmoleum, tilbyder vi muligheden for at bestille en gratis Marmoleum farveprøve fra en bestemt kollektion. Gå på opdagelse i vores kollektioner og udforsk Marmoleum.

Bestil gratis prøveMarmoleum live forward logo

"Vejen til en ægte CO2 neutral bygning er fremstillet af naturlige råvarer.

Montering & vedligeholdelse

Montering & vedligeholselse

Forbo tilbyder monterings- og vedligeholdelsesvejledning gennem vores rådgivere og kundeservice. Klare beskrivelser og vejledninger er tilgængelige for vores linoleumsgulvbelægninger. Monteringsvejledninger og monteringsværktøjer kan fås hos Forbo. At følge anvisningerne vil sikre gulvets udseende og en lang levetid.

Få mere at vide om montering & vedligeholdelse

Vedligeholdelse Marmoleum