Selecteer je taal

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Tips en adviezen vloerverwarming

Werken met vloerverwarming

Vloerverwarming als warmtebron wint steeds meer terrein. Niet voor niets, want - naast veel comfort - biedt vloerverwarming nog een aantal voordelen. Ten onrechte wordt nog weleens verondersteld dat aanleg en gebruik kostbaar zouden zijn. Niets is minder waar, want vloerverwarming is zowel voor bestaande bouw als nieuwbouw een voordelige optie. Vaak is het energiegebruik aanzienlijk lager dan verwarming met radiatoren, heteluchtverwarming of convectorputten.
Meer over vloerverwarming

vloerverwarming 3

Elektrische vloerverwarming en tegels

Een elektrische vloerverwarming is verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals kabels en matten. Kabels kunnen in een egalisatielaag worden verwerkt; matten dienen onder of tussen een (cementgebonden-)lijmlaag aangebracht te worden.
meer over Het lijmen op elektrische vloerverwarming en tegels

vloerverwarming elektrisch

Advies voor het aanbrengen van tegels op VARIOTHERM VLOERVERWARMING VARIOKOMP

VARIOTHERM VLOERVERWARMING VARIOKOMP is een systeem dat bestaat uit verschillende onderdelen. Op de ondervloer, bijv. een zand/cement dekvloer, wordt allereerst de COMPACT-PLAAT aangebracht. Dit is een gipsvezelplaat, een plaatmateriaal samengesteld uit gips en cellulosevezels waarin speciale noppen zijn gefreesd. Tussen de noppen wordt de VARIOMODULE BUIS vastgeklemd.
meer over Het lijmen op Technea Variotherm