Selecteer je taal

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Architecten Showroom Amsterdam

In de Architecten Showroom in Amsterdam heeft Eurocol zijn eigen stand. Hier kan men informeren naar LiquidDesign en BetonDesign.

Het adres van de Architecten Showroom is Pedro de Medinalaan 1a
te Amsterdam.

ASA Amsterdam 2
ASA Amsterdam 3

Architecten Showroom Amsterdam is de locatie voor de laatste trends en innovaties. Een vertegenwoordiger van Forbo Eurocol is daar iedere maandag (Inspiring Monday) aanwezig om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van product-samples en brochures.

Pedro de Medinalaan 1a
1086 XK Amsterdam
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 09.00 tot 17.00 uur

Klik hier om contact op te nemen met één van onze Accountmanagers Architecten en Facility.

DecoDesign, stijlvolle vloer- en wandafwerking

DecoDesign is een innovatief en decoratief afwerkingssysteem, op basis van de watergedragen acrylaatcoating 330 ColourCoat. Met behulp van 331 SprayCoat, verkrijgbaar in de combinaties Warm, Cool en Primair, brengt de verwerker op deze coating een uniek design aan, waardoor geen vloer of wand hetzelfde is. Hierna wordt de coating mat afgelakt met de 2-componenten 335 TopFinish. Prettig voor de
verwerker én de klant: door de snelle droging van alle lagen kan het project t/m de eerste laklaag binnen één dag worden uitgevoerd. Wij
adviseren om de tweede laklaag de volgende ochtend aan te brengen.

Bekijk hier alle leverbare kleuren van DecoDesign.

decodesign 9
BetonDesign 6

BetonDesign: Vloer en wand met basic beton uitstraling

Naast de eigen productontwikkeling houdt Forbo Eurocol ogen en oren scherp gericht op signalen uit de markt voor nieuwe trends en wensen van opdrachtgevers. Een goed voorbeeld is BetonDesign, een innovatie op het gebied van vloer- en wandafwerking, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ideaal voor het snel en probleemloos afwerken van vloeren en wanden, met een fraaie betonlook als resultaat.

Bekijk hier alle leverbare kleuren van BetonDesign.

LiquidDesign: een innovatieve, veerkrachtige vloeivloer

LiquidDesign is een innovatieve, veerkrachtige vloeivloer met een natuurlijke look & feel en esthetische uitstraling. Een fraaie en duurzame vloerbedekking met blijvend veerkrachtige eigenschappen, voor vele toepassingen. Het is leverbaar in ruim dertig aantrekkelijke kleuren. En met zijn warme, comfortabele uitstraling is LiquidDesign bedoeld als vloerafwerking voor bijvoorbeeld hotels, restaurants, kantoren, winkels, woningen en (bedrijfs)kantines. LiquidDesign bestaat uit natuurlijke grondstoffen en zijn hernieuwbaar, dus milieuvriendelijk.

Bekijk hier alle leverbare kleuren van Liquiddesign.

LiquidDesign huis Ferry
Project WallDesign 5e

WallDesign: Kant-en-klare afwerkpasta voor de mooiste betonlook-wand

Met de trend van industriële vormgeving in interieurs is de populariteit van betonlook-wanden enorm toegenomen. Goed nieuws voor de stukadoor, tegelzetter en handige doe-hetzelver: met WallDesign van Forbo Eurocol creëer je eenvoudig een moderne, stijlvolle wand. Het is een prettig verwerkbare, kant-en-klare pasta, waarmee je bovendien je eigen ‘touch’ in de betonlook kunt aanbrengen.

Bekijk hier alle leverbare kleuren van WallDesign.

Bezoek hier de website van Architecten Showroom Amsterdam.