Selecteer je taal

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Volg updates over De Gouden Lijmkam op social media deze zomer

De vakjury van De Gouden Lijmkam Award gaat het deze zomer nog lastig krijgen. De tot nu toe aangemelde projecten hebben allemaal wel iets bijzonders. Sommige blinken uit in ontwerp of uitvoering, andere weer door een bijzondere samenwerking of door een opmerkelijke duurzaamheidsprestatie. Gelukkig voegt zich binnenkort een vakman, bekend van tv, bij de jury om deze lastige taak te verlichten. Zijn naam houden we nog even geheim, maar hij is op voorhand razend enthousiast.

Gouden Lijmkam award 2

Aanmeldings- en nominatiecertificaat

Heb jij ook een mooi project waar je bijzonder trots op bent en wil je meedingen naar de Gouden, Zilveren of Bronzen Lijmkam? Klik dan hier en je komt direct op de aanmeldpagina. De drie winnaars ontvangen naast hun Award ook een reischeque ter waarde van respectievelijk € 250,-, € 500 of € 1.500,-. Schrijf je project in tot en met 31 augustus en als bevestiging ontvangen alle inzenders een persoonlijk aanmeldingscertificaat. Behoort jouw project tot de uiteindelijke selectie die kans maakt op een van de Awards, dan ontvang je aansluitend een nominatiecertificaat. De uitreiking van De Bronzen, Zilveren en Gouden Lijmkam vindt plaats tijdens ons 50-jarig-jubileumfeest op 9 september 2022.

certificaat

Zo blijf je op de hoogte

Zoals bekend, gaat Eurovisie in de maanden juli en augustus op zomerreces. Maar als je onze social-mediakanalen volgt, hoef je niets te missen over De Gouden Lijmkam 2022. Op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram houden we je regelmatig op de hoogte met updates. Heb je tussendoor nog vragen? Je Technisch-commercieel adviseur kan je alles vertellen over de jubileumactie en een handige flyer geeft helder uitleg over de werkwijze en voorwaarden. Ben jij straks de winnaar van De Bronzen, Zilveren of Gouden Lijmkam? We zien jouw projectinzending met spanning tegemoet!

Award 1

Meld je hier aan voor de Gouden Lijmkam Award

Lees hier eerder geplaatste artikelen over de Gouden Lijmkam Award

Op welk project ben jij het meest trots?

Win een reischeque van € 250,-, € 500,- of € 1.500,-