Selecteer je taal

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Op welk project ben jij het meest trots?

Voor deelname aan De Gouden Lijmkam Award kun je je uiterlijk 31 augustus 2022 aanmelden via de link onderaan dit artikel. Belangrijk hierbij is dat er toestemming is van de opdrachtgever en dat we het ingezonden beeldmateriaal rechtenvrij kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden. Het aangemelde project mag niet langer dan een jaar geleden zijn opgeleverd en uiteraard moet het met Eurocol-producten zijn uitgevoerd.

Gouden Lijmkam award 2

Doe mee aan De Gouden Lijmkam Award en win een reischeque t.w.v. 1.500 euro

Een vakjury zal alle inzendingen beoordelen en tien kanshebbers nomineren. De jury let op verschillende facetten van het vak, zoals ontwerp, vakkundigheid, innovatieve toepassingen, duurzaamheid en originaliteit. De deelnemers maken kans op de Bronzen, Zilveren of Gouden Lijmkam Award. Naast een speciale award ontvangen de winnaars van brons, zilver en goud een reischeque van respectievelijk 250,-, 500,- en 1.500,- euro. Alle reden dus om eens goed na te denken op welk project je extra trots bent.

Award 1

De bekendmaking van de winnaars vindt plaats tijdens een feestelijke dag op 9 september, voor 50 jaar Eurocol. Ben jij straks de echte prijsplakker? Vanaf vandaag kun je je project aanmelden. Het bijgevoegde beeldmateriaal dient minimaal 1 MB en maximaal 8 MB te zijn. Dit is de eerste Gouden Lijmkam Award-verkiezing. Forbo Eurocol is van plan hier een jaarlijks terugkerende happening van te maken.

Award 5

Meld hier je mooiste project aan en maak kans op 'De Gouden Lijmkam' Award!