Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Architecten Showroom Amsterdam

In de Architecten Showroom in Amsterdam heeft Eurocol zijn eigen stand. Hier kan men informeren naar LiquidDesign en BetonDesign.

Het adres van de Architecten Showroom is Pedro de Medinalaan 1a
te Amsterdam.

architecten showroom ASA 2018
ASA Amsterdam

Architecten Showroom Amsterdam is de locatie voor de laatste trends en innovaties. Een vertegenwoordiger van Forbo Eurocol is daar iedere maandag (Inspiring Monday) aanwezig om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van product-samples en brochures.

Pedro de Medinalaan 1a
1086 XK Amsterdam
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 09.00 tot 17.00 uur
info@architectenshowroomamsterdam.nl
www.architectenshowroomamsterdam.nl

BetonDesign: Vloer en wand met basic beton uitstraling

Naast de eigen productontwikkeling houdt Forbo Eurocol ogen en oren scherp gericht op signalen uit de markt voor nieuwe trends en wensen van opdrachtgevers. Een goed voorbeeld is BetonDesign, een innovatie op het gebied van vloer- en wandafwerking, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ideaal voor het snel en probleemloos afwerken van vloeren en wanden, met een fraaie betonlook als resultaat.

Bekijk hier alle leverbare kleuren van BetonDesign.

BetonDesign 6
LiquidDesign 8

LiquidDesign: een innovatieve, veerkrachtige vloeivloer

LiquidDesign is een innovatieve, veerkrachtige vloeivloer met een natuurlijke look & feel en esthetische uitstraling. Een fraaie en duurzame vloerbedekking met blijvend veerkrachtige eigenschappen, voor vele toepassingen. Het is leverbaar in ruim dertig aantrekkelijke kleuren. En met zijn warme, comfortabele uitstraling is LiquidDesign bedoeld als vloerafwerking voor bijvoorbeeld hotels, restaurants, kantoren, winkels, woningen en (bedrijfs)kantines. LiquidDesign bestaat uit natuurlijke grondstoffen en zijn hernieuwbaar, dus milieuvriendelijk.

Bekijk hier alle leverbare kleuren van Liquiddesign.

Bezoek hier de website van Architecten Showroom Amsterdam.