Selecteer je taal

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Samen weer sterk het nieuwe jaar in

WallDesign opnieuw uitgevonden

Afgelopen jaar brachten we het surface finishing-product WallDesign opnieuw onder de aandacht, als aanvulling op het Waterdicht Tegelwerk Systeem. In combinatie met tegelwerk maak je er de mooiste wanden mee, in badkamers, keukens en toiletten. Uiteraard is WallDesign ook een perfect product voor het creëren van een betonlook-wand in woon- en werkruimten. De vele mogelijkheden van structuur en nuances aanbrengen en de keuze in lakafwerking leveren altijd een uniek interieur op.

WallDesign 1

Verbeterde 725 Alphycol

In 2022 introduceerden we de verbeterde 725 Alphycol. Voor het aanmaken van deze gipsgebonden tegellijm voor grootformaatvloertegels en slabs is nu nog maar 5 liter water nodig op een 25kg-verpakking. Dit is maar liefst 1,5 liter minder dan voorheen. Het versnelt het droogproces aanzienlijk en hiermee ook het doorharden van de lijm. Hierdoor kun je, onder de juiste verwerkingsomstandigheden al na vier uur beginnen met voegen en dat is pure winst voor de tegelzetter.

725 2e

Vernieuwd LiquidDesign

Het populaire surface finishing-product LiquidDesign werd zes jaar na zijn introductie vernieuwd. Dankzij de verbeterde receptuur, met onder meer een fijnere kurkstructuur, laat deze vloeivloer zich nu nog makkelijker over de vloer verspreiden. De verwerking gebeurt niet langer met een spaan, maar met een Decokam. Ook het kleurenaanbod werd vernieuwd. De meest gewilde kleuren werden gehandhaafd en dit assortiment werd aangevuld tot een gevarieerd palet van 22 eigentijdse kleuren. Uiteraard onderscheidt ook het vernieuwde LiquidDesign zich door zijn prettige akoestiek, veerkrachtige eigenschappen en hoogwaardige en natuurlijke uitstraling.

LD vloer nieuw

50 jaar Eurocol

Op 9 september 2022 vierde (Forbo) Eurocol zijn vijftigjarig bestaan, reden voor een feestje! En dat vierden we samen met onze trouwe klanten en relaties op het Hembrugterrein in Zaandam. In een feestelijke ambiance praatten we elkaar bij, afgewisseld met een boottocht over het Noordzeekanaal en een rondleiding over dit voormalige defensieterrein. De sfeer zat er de hele dag goed in en eens te meer werd duidelijk dat langdurige relaties nog altijd de basis vormen voor gezond zakendoen. Juist in tijden van economische tegenwind heb je elkaar hard nodig en op basis daarvan gaan wij ook het nieuwe jaar vol vertrouwen tegemoet.

Feest Eurocol 50 jaar

Wij wensen u prettige feestdagen en een gezond en succesvol 2023!