Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Eurocol-verwerkingstechnicus geeft advies voor en achter de schermen

Sinds 2006 is Marco Wouda actief als verwerkingstechnicus bij Forbo Eurocol en in 2019 kreeg hij versterking van Michael Verberne. Samen zijn zij thuis in elke technische expertise die nodig is voor de juiste verwerking van Eurocol-producten. Van primen en egaliseren, tegelzetten, voegen en kitten, installeren van alle denkbare vloerbedekkingen, tot het aanbrengen van een designvloer zoals BetonDesign, LiquidDesign en FloorColouring. Deze expertise delen Marco en Michael graag met u, zowel voor als achter de schermen.

Michael 3a

Veelzijdig

De functie van verwerkingstechnicus is veelzijdig. Velen van u zullen aan een of meerdere technische trainingen hebben deelgenomen in het Eurocol-instructiecentrum in Wormerveer. Of een demonstratie hebben bijgewoond in uw eigen bedrijf of op een beurs. Anderen hebben wellicht technische ondersteuning gekregen op een project, in samenspraak met hun Technisch-commercieel adviseur. Maar een verwerkingstechnicus is ook betrokken bij de totstandkoming van elk nieuw Eurocol-product, of de verbetering van een bestaand product. In dat geval testen zij - in nauwe samenwerking met de afdeling R&D (Research & Development) - de producten in proefopstellingen en in de praktijk. Ook geven zij feedback aan de productontwikkelaars en Product Manager. Net zolang tot het product optimaal is en klaar om in productie te gaan voor de klant. Een andere taak is de ondersteuning van de marketing en verkoop, bijvoorbeeld met de vervaardiging van stalen.

Marco 3b

1 + 1 = 3

Beide verwerkingstechnici vullen elkaar perfect aan. Marco Wouda heeft van huis uit veel kennis van tegeltechniek en ontwikkelde zich door de jaren als een echte allrounder, die ook thuis is in stoffering en projectinrichting. Omdat de afgelopen jaren de interesse in Eurocol-designvloeren fors toenam, ontstond de behoefte aan versterking. Michael Verberne heeft een achtergrond in stoffering en projectinrichting en verzorgde hierin onder meer jarenlang trainingen en demonstraties. Sinds zijn start bij Forbo Eurocol maakt ook hij zich de andere disciplines eigen, door de onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring met Marco. De uitkomst van die samenwerking betekent voor de klant 1 + 1 = 3. Samen bieden Marco en Michael niet alleen meer capaciteit, als verbinding tussen de productontwikkeling en de praktijk versterken zij elkaar ook als team en daar doet u uw voordeel mee.

Michael 3c

Ondersteuning op maat

Het resultaat van die samenwerking ziet u terug in de kwaliteit van onze producten, maar ook aan de inhoud van onze trainingen en demonstraties. Deze sluiten naadloos aan bij de praktische zaken en vraagstukken waar u dagelijks tegenaan loopt. Uw eerste aanspreekpunt is uw Technisch-commercieel adviseur of onze technische helpdesk, maar is een technische vraag heel specifiek, dan kijkt ook een van de verwerkingstechnici even mee. Op die manier bent u altijd verzekerd van het beste technisch advies en ondersteuning op maat.