Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

Килимова плитка

Килимова плитка

Килимова плитка відома своєю естетикою та відмінною експлуатацією в приміщеннях з високою прохідністю. Forbo Flooring пропонує широкий портфель тафтингової килимової плитки Tessera, флокованої плитки Flotex та голкопробивної плитки Needlefelt форматом 50x50 см, а також планки Flotex та Tessera розміром 100x25 см, з якими можна створити неповторні дизайни підлоги.

  • Килимова плитка
  • Килимова плитка
  • Килимова плитка
  • Килимова плитка
  • Cloudscape 3401 2112
    Tessera килимова плитка

    Tessera плитки

    Килимова плитка Tessera відома своїм стилем та відмінними технічними характеристиками у найбільш вимогливих приміщеннях з високими навантаженнями. Ми пропонуємо килимову плитку Tessera у різних конструкціях: петлева, розрізна петлева, змішана та рандомного монтажу. Великі можливості дизайну для кожного приміщення у вашій будівлі!

  • Tessera Planks Layout 2112-2130-2118 detail
    Tessera planks

    Tessera планки

    Вже працюєте із нашими колекціями килимової плитки Tessera розміром 50x50 та шукаєте додаткові можливості у дизайні? Перегляньте наші Tessera Planks - планки форматом 100x25 см, з якими ви можете створити ще більш вражаючі дизайни підлоги. Поєднуйте відмінні технічні характеристики з комфортом та стилем!

  • Flotex Colour tiles t546011_t546017
    Flotex плитки

    Flotex плитки

    Флоковані плитки Flotex - високотехнологічні текстильні плитки розмірами 50x50 та 50x25 см. Плитки Flotex легко комбінувати із іншими форматами та рішеннями підлог, тому у вас безмежні можливості створити свій унікальний модульний дизайн. Ми пропонуємо 5 різних ліній дизайнів у форматі плиток, від витончених смугастих та практично монохромних кольорів, а також унікальні плитки із тисненням поверхні. Пернегляньте наші колекції нижче.

  • Flotex planks Wood  herringbone 151001_151002_151003
    Flotex планки

    Flotex планки

    Sophistication & style in modularity. As modularity is a major trend in flooring, Forbo has developed a unique range of Flotex planks of 100x25 cm with which stunning floorplans can be created. These planks are available in our Flotex Planks and Flotex Colour collections. The exciting floor designs within these collections offer endless possibilities to mix & match, perfectly adapted for all sorts of environments.

  • Needlefelt Forte tiles
    Голкопробивна Плитка

    Голкопробивна плитка

    Голкопробивна плитка поєднує легкість монтажу модульного поркиття з усіма перевагами зносостійкості та економічності голкопробивних килимових покриттів підлог. Голкопробивна плитка Forte Tiles базується на рулонній конструкції Forte та використовує те ж саме поліамідне волокно, сполучене латексом з шаром основи.

Про килимову плитку

Модульність із килимовою плиткою

Модульність
Сучасні офісні приміщення проектуються з відкритим простором для гнучкості та зручності зміни планування за потреби. Модульну підлогу можна швидко підлаштувати, зменшуючи вартість реогрганізації простору.

Відкрийте для себе переваги модульної килимової плитки:
• Легкий доступ до комунікацій - телефонні, електричні та інші комунікації залишаються під системою підлог у легкому доступі для необхідних змін.
• Кольори колекцій зкоординовані для максимальної гнучкості у дизайні.
• Велика швидкість монтування
• Зменшення відходів при монтуванні
• Пошкодженні плитки легко замінити
• Легкість ротацій для продовження терміну служби
• Реновація із мінімальним втручанням та простоєм
• Підходить для систем фальш-підлог

Ми впевнені, що незалежно від специфікації, бюджету ви завжди знайдете точно те рішення, яке вам потрібно із нашого портфелю килимової плитки.

Tessera Contour

Конструкція килимових плиток

Конструкція килимових плиток

Наші колекції килимової плитки проектуються та виготовляються у різних конструкціях ворсу задля естетичних та технічних переваг.

Петлева
Килимова плитка у стандартній петлевій конструкції запроектовані утримувати свій зовнішній вигляд у зонах з найбільшою інтенсивністю руху, наприклад у коридорах чи ресепшн. Текстуровані петлеві килимові плитки пропонують виразну текстуру та сучасний стиль у найбільш міцній та витривалій конструкції.

Петлева конструкція застосовується у колекціях Tessera Basis, Layout & Outline, Barcode , Infused, Inline, Create Space 1, Cloudscape, Chroma .

Рандомна
Килимова плитка рандомного монтування запроектована так, щоб укладати її можна було у будь-якому напрямку створюючи абсотлютно індивідуальний монтаж. Плитки цієї конструкції можуть застосовуватись із різних партій виробництва разом без ризику візуальної варіації. Килимова плитка Tessera рандомного монтування виготовляється за надсучасною технологією CMC тафтингу та зменшує відходи монтування до менше 2%. Наша колекція рандомного монтування - Tessera Mix.

Змішана (петлева та розрізана петлева)
Змішана конструкція показує гібридне рішення, що пропонує міцність класичної петлевої конструкції та більш розкішний вигляд і відчуття розрізної петлевої. Змішана конструкція застосовується у колекції Tessera Contour.

Мікротафтинг
Колекції килимової плитки Tessera Struktur мають мікротафтингову структуру, у яких петля нуже низька та туга, створюючи таким чином витривалий автентичний гладкий плетений вигляд.

Флокована
Електростатичне флокування - унікальний метод виробництва, коли ‘заряджені’ волокна нейлону вклеюються в основу створюючи дуже щільне (більше 80 мільйонів волокон на м²) покриття підлоги. Flotex - ідеальне рішення для надзвичайно завантажених приміщень, таких як зони ресепшн, колл-центри, коридори, торгові приміщення, оскільки Flotex екстремально зносостійкий, в т.ч. при використанні меблів на колесиках. Дізнайтесь більше про наші колекції Flotex collections.

Tessera InTouch Collage 3304 & Scribe 3302

Tessera

Tessera килимова плитка

Tessera пропонує привабливі та зносостійкі тафтингові килимові плитки у різних конструкціях ворсу. Колекції килимових плиток Tessera відомі своїми естетичними та технічними характеристиками для найбільш вимогливих приміщень з інтеснивним рухом.

Комплексна лінійка містить різноманітні дизайни у різних конструкціях - від звичайної петлевої до рандомного монтування. Ідеально для покращення всіх типів комерційних та громадських інтер'єрів.

Чому обирають килимову плитку Tessera:

● Вміст переробленої сировини від 50% за вагою
● Частина схеми Forbo Back to the Floor, відходи при монтуванні Tessera можуть перероблятись у нові килимові плитки
● Ультразвукова порізка зменшує відходи у процесі на 80% у порівнянні із звичайними методами нарізки
● Наші інноваційні килимові плитки рандомного монтування без напрямку візерунку зменшують відходи при монтуванні до менше 2%

Tessera килимова плитка

Flotex

Flotex плитки

Зі щільністю нейлонових волокон більше 80 мільйонів на м2, плитки Flotex надають комфорт текстильної поверхні зі зносостійкістю еластичних покриттів підлог. Flotex - ідеальне рішення для надзвичайно завантажених приміщень, ткаих як ресепшн, коридори, магазини, колл-центри, оскільки Flotex есктремально зносостійкий, навіть при використанні меблів на колесах.

Flotex Linear 565007

Довкілля

Замикаючи коло

Наша килимова плитка Tessera не лише синонім якості, ми завжди у пошуку шляхів покращення виробничого процесу, конструкції продукту, щоб зробити наші плитки більш екологічно сталими.

50% вмісту переробленої сировини
Кидаючи виклик процесу тафтингу, наша лінійка килимової плитки Tessera, що виготовляється в Англії містить вже 50% переробленої сировини.

Зменшення відходів на 80%
Ми застосовуємо інноваційні ультразвукові леза для порізки наших килимових плиток, що зменшує кількість відходів при порізці на 80% у порівнянні із звичайною технікою. Наш новий екструдер створює замкнутий процес, котрий забезпечує переробку тієї малої кількості відходів назад у виробництво продукту.

Зменшення кількості певинної сировинни
Ми зменшуємо використання первинних сировинних матеріалів. Наприклад, замість викидання обрізків пряжі, ми перемотуємо їх та заплітаємо застосовуємо у процесі тафтингу колекцій Tessera. У нас навіть є кілька колекцій виготовлених із майже 100% регенерованого волокна ECONYL®.

Легке та просте очищення
Наші килимові плитки швидко та легко очищаються використовуючи систему, що зветься Dry Fusion, котра використовує тепло, мало води та натуральні органічні очисники. Тому ви можете використовувати менше води та хімічних миючих засобів зберігаючи привабливий зовнішінй вигляд.

Зменшення відходів при монтуванні
Слідуючи зеленим принципам дизайну, наші інноваційні килимові плитки рандомного монтування зменшують відходи при монтуванні до менше 2%. І всі відходи Tessera можна зібрати для переробки на нашому заводі неподалік Preston, Lancashire, де вони перероблюються назад у нові килимові плитки.

Carpet recycling UK - програма переробки килимів у Об'єднаному Королівстві.
Будучи засновником "Carpet recycling UK", ми також працюємо над тим, що по закінченню експлуатації наші килимові плитки можна було повторно виокристати чи переробити.

Екологічна стала килимова плитка

EPD та відзнаки

100% прозорість в EPD

На доказ дружності до довкілля та екологічності наших колекцій килимової плитки Forbo застосовує різні оцінки. Перша - Life Cycle Assessment (LCA) - Оцінка Життєвого Циклу - техніка, результатом якої є Environmental Product Declaration (EPD) - Екологічна Декларація Продукту. Ця декларація, котра є прозорою та верифікованою третіми сторонами, базується на оцінках впливу на довкілля на всіх етапах життєвого циклу - від добування сировинних матеріалів, переробки, виробництва, постачання готової продукції, експлуатації, догляду, ремонту до утилізації чи переробки.

Ця техніка враховує всі наступні аспектиt: вплив на довкілля добування сировинних матеріалів, споживання енергії та її ефективність, вміст матеріалів та хімічних сполук, випари, споживання води та забруднення, кількість відходів.

Перегляньте EPD наших килимових плиток

GUT Label
Килимові плитки від Forbo Flooring отримали відзнаку GUT. Це означає, що всі колекції Tessera пройшли жорстке тестування на вміст хімікатів та випари для забезпечення безпеки клієнтів.

Завантажте тут більше інформації про відзнаку GUT

Перегляньте сертифікати GUT на наші колекції килимової плитки

Environmental Product Declaration