Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

Килимова плитка

Голкопробивна плитка

Голкопробивна плитка поєднує легкість монтажу модульного поркиття з усіма перевагами зносостійкості та економічності голкопробивних килимових покриттів підлог. Голкопробивна плитка Forte Tiles базується на рулонній конструкції Forte та використовує те ж саме поліамідне волокно, сполучене латексом з шаром основи.

  • Голкопробивна плитка
  • Голкопробивна плитка
  • Forte tile 96008T
    Forte у плитках

    Forte у плитках

    Голкопробивна килимова плитка Forte поєднує легкість монтажу і догляду модульної підлоги та зносостійкість і економічність голкопробивного покриття. Колекція Forte у плитці базується на рулонній конструкції Forte, використовує той самий поліамід зв'язаний латексом та має додатковий шар основи.

    Forte у плитках - це преміальне голкопробивне килимове покриття підлоги, дуже щільна текстура надає привабливий вигляд та надзвичайну зносостійкість.

    Доступний у обраних 12 кольорах.
    Всі кольори також доступні у форматі рулону.

Технічні дані

Forte Markant Akzent

Про Голкопробивні покриття

Надійні, впізнавані та практичні

Висока якість голкопробивних килимових покриттів від Forbo Flooring базується на більше 40 роках досвіду виробництва та постачання цих надзвичайно зносостійких покриттів підлог. Ми виготовляємо їх у 3 технічних варіантах, які запроектовані для різних застосувань.

Екстремально міцні
• Клас зносостійкості 33 згідно EN 1307.
• GUT підтвердження про “тестування на шкідливі речовини".
• Витримує колісні навантаження, наприклад офісних меблів чи валіз в аеропорту.

Екологічно сталі
• Основа голкопробивних покриттів із 100% переробленого поліестеру.
• Висока якість забзепечує тривалий термін експлуатації, не потребує регулярної заміни.
• Високоякісні поліамідні волокна запроектовані додатково для захисту від забруднення, зберігаючи кошти на очищення та догляд, роблячи внесок у сталість будівлі.

Зменшення шуму
Зменшення шуму від 20 dB до 22 dB, означає менше навколишнього шуму, ідеально для приміщень, де потрібна тишина, наприклад офіси.

Needlefelt

3 якості

Бездогання функціональність

Лінійка голкопробивних килимових покриттів підлог від Forbo містить 3 технічно різні серії, що відповідають певним вимогам: 750 г/м2 щільність (Forte), 600 г/м2 (Markant) та 500 г/м2 (Akzent).

Forte
Із загальною товщиною 6.5 мм, 100% поліамідними волокнами та щільністю 750 г/м², Forte - наша преміум лінійка голкопробивних покриттів підлог. Надзвичайно щільна текстура надає привабливий вигляд та зносостійкість для застовування у зонах з величезною інтенсивністю руху. Колекція Forte доступна у форматі плитки та рулону.

Markant
Із загальною товщиною 5.5 мм, 100% поліамідними колокнами щільністю 600 г/м², Markant - високоякісне голкопробинве покриття підлоги із грубою текстурою. Завдяки своїм міцним, зносостійким властивостям покриття Markant ідеальні до застосування для зон з високою інтенсивністю, також для колісних навантажень від офісних меблів. Окрім звичайних кольорів, Forbo також пропонує 4 графічні варіанти із позачасовим дизайном 'box': Markant Graphic City.

Akzent
Akzent - економна альтернатива голкопробивного покриття від Forbo і єдина колекція, що виготовляється із суміші волокон: 80% поліамід та 20% поліпропілен. У Akzent загальна товщина 5 мм, щільність 500 г/м². Це практичне рішення для комерційних інтер'єрів.

Needlefelt Forte

Догляд

Догляд за голкопробивними покриттями

Голкопробивні килимові покриття підлоги Forbo Needlefelt легко очищаються та доглядаються.

Завантажте тут інструкцію Needlefelt cleaning & maintenance instructions

Needlefelt Forte Markant Akzent