Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

tessera
contour

Наша колекція килимової плитки Tessera Contour представляє палітру із 13 натхненний природою дизайнів, що поєднують у собі геометричну архітектуру із м'якими смугастими формами.

Ця килимова плитка з комбінованою структурою (звичайна та розрізка петля) виготовлена із профарбованої пряжі методом "solution dye" із 100% поліаміду 6.6 для преміальної якості. Відповідає класу 33 зносостійкості для комерційних інтер'єрів, що робить її ідеальною для застосування в офісах.

Матеріали

Tessera Contour

Відкрити фільтри 0

    EPD & Відзнаки

    100% прозорість в EPD

    На доказ дружності до довкілля та екологічності наших колекцій килимової плитки Forbo застосовує різні оцінки. Перша - Life Cycle Assessment (LCA) - Оцінка Життєвого Циклу - техніка, результатом якої є Environmental Product Declaration (EPD) - Екологічна Декларація Продукту. Ця декларація, котра є прозорою та верифікованою третіми сторонами, базується на оцінках впливу на довкілля на всіх етапах життєвого циклу - від добування сировинних матеріалів, переробки, виробництва, постачання готової продукції, експлуатації, догляду, ремонту до утилізації чи переробки.

    Ця техніка враховує всі наступні аспектиt: вплив на довкілля добування сировинних матеріалів, споживання енергії та її ефективність, вміст матеріалів та хімічних сполук, випари, споживання води та забруднення, кількість відходів.

    Перегляньте EPD наших килимових плиток

    GUT Label
    Килимові плитки від Forbo Flooring отримали відзнаку GUT. Це означає, що всі колекції Tessera пройшли жорстке тестування на вміст хімікатів та випари для забезпечення безпеки клієнтів.

    Завантажте тут більше інформації про відзнаку GUT

    Перегляньте сертифікати GUT на наші колекції килимової плитки

    Environmental Product Declaration

    Очищення та догляд

    Очищення та догляд

    Килимові плитки Forbo Tessera виготовляються із поліамідних (нейлонових) волокон для витривалості та збереження зовнішнього вигляду у комерційних інтер'єрах з найбільш інтенсивним рухом.
    Розумно запроектована вхідна захисна система запобігатиме занесенню бруду та вологи у будівлю, продовжуючи термін використання килимової плитки, зменшуючи загальні витрати на очищення, ремонт та догляд. Підтверджено, що вхідні захисні системи Forbo Coral та Nuway забирають та утримують до 95% всього бруду та вологи, що заноситься у будівлю.

    Обов'язково регулярно пилососити покриття, використовуючи щіткові пилосмоки високої тяги. Розливи та плями на поверхні можуть видалятись спонжиком, для більш серйозних плям із середнім розчинником.
    Слідуйте інтсрукціям Forbo Floorcare для забезпечення підтримки зовнішнього вилгяду килимової плитки. Завантажте тут Tessera Cleaning & Maintenance instructions

    Технічні дані

    Tessera Contour 1906 Rising Ash

    Про Tessera Contour

    Про Tessera Contour

    Tessera Contour - килимова плитка розміром 50x50 см змішаної (звичайна та розрізна петля) конструкції, що пропонує 13 кольорів, натхненних природою, від дуже темних до дуже світлих із високими показниками LRV.

    ● 13 кольорів натхненних природою, що зливають геометричний архітектурний візерунок із м'якшими смугастими формами
    ● легко поєднувати із вініловою дизайн-плиткою Allura Flex, використосуючи однаковий клей-фіксатор без потреби у перехідних профілях чи незручної додаткової підготовки основи.
    ● відповідає критеріям Ska для м'яких покриттів підлог M12
    ● Містить 68% перероблених матеріалів за вагою
    ● 100% RefreshTM Universal FibresTM повністю профарбовані (solution dyed) поліамідні волокна для витривалості та стійкості кольору

    Зображення

    Tessera Contour галерея зображень

    Перегляньте нашу галерею зображень і отримайте натхення та ідеї застосування Tessera Contour.

    LRV

    Light Reflectance Values - показники відбиття світла

    Forbo Tessera LRVs

    LRVs

    Референції