Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

Килимова плитка

Tessera плитки

Килимова плитка Tessera відома своїм стилем та відмінними технічними характеристиками у найбільш вимогливих приміщеннях з високими навантаженнями. Ми пропонуємо килимову плитку Tessera у різних конструкціях: петлева, розрізна петлева, змішана та рандомного монтажу. Великі можливості дизайну для кожного приміщення у вашій будівлі!

  • Tessera плитки
  • Tessera плитки
  • Tessera плитки
  • Tessera плитки
  • Tessera плитки
  • Tessera плитки
  • Tessera плитки
  • Tessera плитки
  • Tessera Basis 4204
    Tessera Basis Pro

    Tessera Basis Pro

    Tessera Basis Pro - універсальна колекція килимової плитки для широкого комерційного застосування, де потрібне надійне міцне килимове покриття. Обрана за практичні кольори, доступність та витривалість, Tessera Basis Pro - надійний вибір для закладів освіти, офісних приміщень та інших комерційних об'єктів. Колекція Tessera Basis Pro містить 32 кольори у класичних, сучасних та яскравих відтінках, що плавно поєднуються у будь-яких схемах монтажу. Низьковорсова килимова плитка форматом 50 x 50 см може укладатись монолітно, з поворото на чверть чи мозаїкою.

  • 307 colour line - Tessera Barcode
    Tessera Barcode

    Tessera Barcode

    Tessera Barcode кидає виклик одноманітності та грубості низьковорсової смугастої петлевої килимової плитки. Своїми чіткими смугами контрастних кольорів різної товщини ця колекція надає більш еклектичний та яскравий вигляд підлозі, що якраз у тренді в сучасних комерційних інтер'єрах.

  • 872 onyx - Tessera Inline
    Tessera Inline

    Tessera Inline

    Колекція килимової плитки Tessera Inline має багату лінійну текстуру та може поєднуватись з іншими колекціями Tessera, особливо із Tessera Layout & Outline.

  • Tessera Chroma 3603 Asphalt
    Tessera Chroma

    Tessera Chroma

    "Chroma - це якість, через яку ми комунікуємо колір, визначаємо його чистоту, насиченість чи інтенсивність. Таким чином надаємо вимір, котрим ми створюємо зв'язок між кольорами, дозволяючи їм привнести баланс та гармонію у простір."

    Ця колекція текстурної килимової плитки містить 27 витончених сучасних "led" кольорів та представляє сучасну естетику. Кожен дизайн - це мікс 3-х кольорів, ретельно підібраних для м'якої композиції та приємного балансу кольорів.

    Красива сама по собі, в той же час чудова у поєднанні з іншою килимовою плиткою, а також вініловою плиткою Allura Flex LVT, використовуючи той же клей. Tessera Chroma offers:**
    ● 750 г/м2 щільність для розкішної текстури та комфорту
    ● 100% Aquafil поліамід 6, волокно профарбоване "solution dyed" для витривалості та стійкості кольору
    ● 62% вмісту вторинної сировини за вагою
    ● Ska критерій для M12 м'яких покриттів підлог

  • Tessera Contour 1905
    Tessera Contour

    Tessera Contour

    Наша колекція килимової плитки Tessera Contour представляє палітру із 13 натхненний природою дизайнів, що поєднують у собі геометричну архітектуру із м'якими смугастими формами.

  • 2002 paradigm shift - Tessera Diffusion
    Tessera Diffusion

    Tessera Diffusion

    Tessera Diffusion - килимова плитка, що відображає еволюцію у сторону м'яких, більш органічних геометричних візерунків з природи. Її кристалічна структура згладжує кути додаючи текстуру, в той же час багатогранний візерунок знаходиться у гармонії з багатьма аспектами робочого простору.

  • 3401 Tessera Cloudscape
    Tessera Cloudscape

    Tessera Cloudscape

    Петлева килимова плитка Tessera Cloudscape пропонує тональну прогресію кольорів від темних до дуже світлих, натхненні хмарами, що постійно змінюються над нами. Ідеальна для широкого застосування та відповідає вимогам LRV.
    ● 16 кольорів натхненні природою дозволяють створити світлий повітряний інтер'єр робочого простору
    ● 665 г/м2 щільність для текстури та комфорту
    ● 100% поліамід 6 профарбований "solution dyed", клас 33 витривалості та кольоростійкості
    ● 58% вміст вторинної сировини за вагою
    ● високий показник акустики у 26 дБ для зменшення шуму
    ● можна монтувати монолітно та ненаправлено.
    ● можна поєднувати із вініловою плиткою Allura Flex vinyl tiles виокристовуючи той самий клей без застосування додаткових профілів, вставок.

  • Tessera Struktur 2 4400
    Tessera Struktur 2 Linear

    Tessera Struktur 2 Linear

    Килимова плитка Struktur 2 Linear має витончену структуру зі смугами, що створює теплоту та зацікавленість схемою підлог. Шість смугастих варіантів у красивих нейтральних тонах можуть застосовуватись оrремо або ж у комбінації з килимової плиткою Struktur 1 щоб створити витончений елегантний дизайн. Плитки форматом 50х50 см колекції Tessera Struktur 2 Linear можуть монтуватись з поворотом на чверть, монолітно, "цеглинами" та напівзміщенням, створюючи гнучкість та різноманітність дизайну інтер'єру.

  • 1801 feldspar - Create Space 1
    Tessera Create Space 1

    Tessera Create Space 1

    Tessera Create Space 1 is an exceptionally flexible range of 18 semi-plain colourways. This loop pile carpet tile is suitable for any commercial interior, large or small. Styled for today’s interiors, Create Space 1 lends itself to single colourway installations, feature area designs and bespoke creative schemes.

    Designed for heavy contract installations and constructed using regenerated solution dyed ECONYL® polyamide, Create Space 1 carpet tiles are not only tough and durable but also respond to globally increasing environmental concerns.

    Tessera Create Space 1 offers
    • 18 semi-plain loop pile colourways
    • Can be laid monolithic, quarter turn or tessellated
    • 100% regenerated ECONYL® polyamide in each colourway
    • Suitable for multiple installation options
    • suitable for heavy contract use
    • Meets Ska rating criteria for M12 soft floor coverings
    • 10 year guarantee
    • Also available with SOFTbac® secondary backing
    • Contains 75% recycled content

  • 2108 Tessera Layout
    Tessera Layout & Outline

    Tessera Layout & Outline

    Презентуючи сучасну палітру із 32 базових та 8 відповідних смугастих кольорів наша колекція Tessera Layout&Outline пропонує безмежні можливості для творчого натхнення у будь-яких планах підлог.

    Динамічна палітра кольорів Layout є універсальною з широким вибором сучасних нейтральних відтінків у комбінації із різними та направленними декорами. Декори можуть застосовуватись окремо або ж у комбінації для стоврення безлічі стилів.

    *Outline** - це витончена смугаста петлева структура, кожен дизайн котрої ідеально підходить 2-м кольорам Layout. Комбінація Outline та Layout дозволяє повну свободу експресії у творенні поєднань, переходів покращуючи будь-який стиль планування.

  • 3900 sensory Tessera Perspective
    Tessera Perspective

    Tessera Perspective

    Наша запатентована колекція килимової плитки змішаної конструкції (розрізної та цілої петлі) Tessera Perspective створює розкішну текстуру поверхні. Завжди актуальний дизайн форматом 50 x 50 см додає теплоту та витонченість інтер'єру. Колекція Tessera Perspective складається із 8 нейтральних та 6 багатих акцентованих відтінків. Кожний декор містить 2 кольори створюючи сучасний м'який дещо смугастий дизайн.

  • 3701-Sten-Tessera-Struktur-1
    Tessera Struktur 1

    Tessera Struktur 1

    Часто нам потрібно зупинитись, щоб зосередитись на важливому. Нам потрібен час відновити наш баланс, цінувати простоту. У колекції Tessera Struktur 1 ми віднаходимо саме ці знайомі цінності благополуччя.

    Кольори Struktur 1 можуть застосовуватись окремо або ж у комбінації із 6 смугастими красивими нейтральними відтінками колекції Struktur 2 Linear.

  • Tessera Infused 4509
    Tessera Infused

    Tessera Infused

    Унікальне злиття елементів, натхненних природою. Tessera Infused поєднує м'які органічні візерунки із природніми структурами спроектовані заохочувати співпрацю та благополуччя.

    Розроблена для застосування у комерційних інтер'єрах колекція Tessera Infused доступна у 12 кольорах, що легко змішуються між собою в інтер'єрі, а також із іншими колекціями Tessera.

  • Tessera Harmony 4609
    Tessera Harmony

    Tessera Harmony

    М'який та збалансований дизайн килимової плитки Tessera Harmony створює затишну, продуктивну атмосферу покращуючи відчуття благополуччя у будь-якому інтер'єрі.

    Заспокійливий органічний дизайн Tessera Harmony доступний у 12 теплих кольорах, кожен з яких змішується тонально з іншим та легко поєднується із іншими колекціями килимової плитки Tessera.

    Килимова плитка Harmony із серіями Infused та Accord утворює колекцію Union.

  • Tessera Accord 4709
    Tessera Accord

    Tessera Accord

    Гармонійна сучасна геометрія. Колекція килимової плитки Tessera Accord складається із ліній, що пересікаються та взамодіють, створюючи універсальний привабливий візерунок, що доповнить будь-який інтер'єр.

    Природний смугастий дизайн підлог Accord доступний у 12 кольорах, створених доповнювати один одного, та можуть поєднуватись з іншими колекціями килимової плитки Tessera.

Про килимову плитку Tessera

Tessera килимова плитка

Tessera - килимова тафтингова плитка відома своїм естетичним стилем та відмінними технічними характеристиками навіть у найбільш вимогливих приміщеннях з дуже інтенсивним рухом. Килимова плитка Tessera - комфортна, витривала та акустична.

Forbo пропонує килимову плитку Tessera у різних конструкціях: петлева, мікротафтинг, розрізано петлева, змішана (розрізана та петлева) та рандомна. У кожній конструкції ми пропонуємо чудові різні дизайни для будь-яких зон у вашій будівлі!

Модульність із килимовою плиткою
Сучасні офісні приміщення проектуються з відкритим простором для гнучкості та зручності зміни планування за потреби. Модульну підлогу можна швидко підлаштувати, зменшуючи вартість реогрганізації простору.

Відкрийте для себе переваги модульної килимової плитки:
• Легкий доступ до комунікацій - телефонні, електричні та інші комунікації залишаються під системою підлог у легкому доступі для необхідних змін.
• Кольори колекцій зкоординовані для максимальної гнучкості у дизайні.
• Велика швидкість монтування
• Зменшення відходів при монтуванні
• Пошкодженні плитки легко замінити
• Легкість ротацій для продовження терміну служби
• Реновація із мінімальним втручанням та простоєм
• Підходить для систем фальш-підлог

Ми впевнені, що незалежно від специфікації, бюджету ви завжди знайдете точно те рішення, яке вам потрібно із нашого портфелю килимової плитки.

Tessera Cloudscape 3401 - layout 2112 - outline 3102

EPD & Відзнаки

100% прозорість в EPD

На доказ дружності до довкілля та екологічності наших колекцій килимової плитки Forbo застосовує різні оцінки. Перша - Life Cycle Assessment (LCA) - Оцінка Життєвого Циклу - техніка, результатом якої є Environmental Product Declaration (EPD) - Екологічна Декларація Продукту. Ця декларація, котра є прозорою та верифікованою третіми сторонами, базується на оцінках впливу на довкілля на всіх етапах життєвого циклу - від добування сировинних матеріалів, переробки, виробництва, постачання готової продукції, експлуатації, догляду, ремонту до утилізації чи переробки.

Ця техніка враховує всі наступні аспектиt: вплив на довкілля добування сировинних матеріалів, споживання енергії та її ефективність, вміст матеріалів та хімічних сполук, випари, споживання води та забруднення, кількість відходів.
Перегляньте EPD наших килимових плиток

GUT Label
Килимові плитки від Forbo Flooring отримали відзнаку GUT. Це означає, що всі колекції Tessera пройшли жорстке тестування на вміст хімікатів та випари для забезпечення безпеки клієнтів.

Завантажте тут більше інформації про відзнаку GUT
Перегляньте сертифікати GUT на наші колекції килимової плитки

Environmental Product Declaration

Конструкція

Конструкції килимової плитки

Наші колекції килимової плитки Tessera проектуються та виготовляються у різних конструкціях ворсу задля естетичних та технічних переваг.

Петлева
Килимові плитки у стандартній петлевій конструкції запроектовані утримувати свій зовнішній вигляд у зонах з найбільшою інтенсивністю руху, наприклад у коридорах чи ресепшн. Текстуровані петлеві килимові плитки пропонують виразну текстуру та сучасний стиль у найбільш міцній та витривалій конструкції.

Петлева конструкція застосовується у колекціях Tessera Basis, Layout & Outline, Barcode , Infused, Inline, Create Space 1, Cloudscape, Chroma .

Рандомна
Килимова плитка рандомного монтування запроектована так, щоб укладати її можна було у будь-якому напрямку створюючи абсотлютно індивідуальний монтаж. Плитки цієї конструкції можуть застосовуватись із різних партій виробництва разом без ризику візуальної варіації. Килимова плитка Tessera рандомного монтування виготовляється за надсучасною технологією CMC тафтингу та зменшує відходи монтування до менше 2%.

Наша колекція рандомного монтування - Tessera Mix.

Змішана (петлева та розрізана петлева)
Змішана конструкція показує гібридне рішення, що пропонує міцність класичної петлевої конструкції та більш розкішний вигляд і відчуття розрізної петлевої.

Змішана конструкція застосовується у колекції Tessera Contour.

Мікротафтинг
Колекції килимової плитки Tessera Struktur мають мікротафтингову структуру, у яких петля нуже низька та туга, створюючи таким чином витривалий автентичний гладкий плетений вигляд.

Loop pile construction

Монтування

Монтування килимової плитки Tessera

завантажте тут інтсрукцію з монтування Tessera carpet tile installation guidance note

Килимові плитки Forbo Tessera виготовляються із поліамідних (нейлонових волокон), що забезпечують витривалість та збереження красивого зовнішнього вигляду навіть у високопрохідних комерційних інтер'єрах на тривалий час. Вірно запроектована брудозахисна вхідна система запобігатиме рознесенню бруду та вологи по всій будівлі та продовжить термін експлуатації килимових покриттів, зменшуючи також витрати на прибирання та догляд. Вхідні системи Forbo Coral та Nuway прибирають та утримують до 95% бруду та вологи, що заноситься у бідувлю.

Дотримання інтсрукцій за доглядом Forbo Floorcare забезпечить збереження привабливого зовнішнього вигляду килимових покриттів.
Завантажте тут інструкції за доглядом Tessera Cleaning & Maintenance instructions

Догляд

Очищення та догляд

Килимові плитки Forbo Tessera виготовляються із поліамідних (нейлонових) волокон для витривалості та збереження зовнішнього вигляду у комерційних інтер'єрах з найбільш інтенсивним рухом.
Розумно запроектована вхідна захисна система запобігатиме занесенню бруду та вологи у будівлю, продовжуючи термін використання килимової плитки, зменшуючи загальні витрати на очищення, ремонт та догляд. Підтверджено, що вхідні захисні системи Forbo Coral та Nuway забирають та утримують до 95% всього бруду та вологи, що заноситься у будівлю.

Обов'язково регулярно пилососити покриття, використовуючи щіткові пилосмоки високої тяги. Розливи та плями на поверхні можуть видалятись спонжиком, для більш серйозних плям із середнім розчинником.
Слідуйте інтсрукціям Forbo Floorcare для забезпечення підтримки зовнішнього вилгяду килимової плитки. Завантажте тут Tessera Cleaning & Maintenance instructions