Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

tessera
infused

Унікальне злиття елементів, натхненних природою. Tessera Infused поєднує м'які органічні візерунки із природніми структурами спроектовані заохочувати співпрацю та благополуччя.

Розроблена для застосування у комерційних інтер'єрах колекція Tessera Infused доступна у 12 кольорах, що легко змішуються між собою в інтер'єрі, а також із іншими колекціями Tessera.

• запетентована килимова плитка з петлями різної висоти створює масштабним органічний дизайн
• 100% профарбований "solution dyed" поліамід 6, клас 33 використання та стійкості фарби
• 720 г/м2 щільність, що забезпечує кофморт та витривалість
• 60% вміст вторинної сировини
• Легко комбінувати із Allura Flex LVT

Матеріали

Tessera Infused

Відкрити фільтри 0

    EPD & Відзнаки

    100% прозорість в EPD

    На доказ дружності до довкілля та екологічності наших колекцій килимової плитки Forbo застосовує різні оцінки. Перша - Life Cycle Assessment (LCA) - Оцінка Життєвого Циклу - техніка, результатом якої є Environmental Product Declaration (EPD) - Екологічна Декларація Продукту. Ця декларація, котра є прозорою та верифікованою третіми сторонами, базується на оцінках впливу на довкілля на всіх етапах життєвого циклу - від добування сировинних матеріалів, переробки, виробництва, постачання готової продукції, експлуатації, догляду, ремонту до утилізації чи переробки.

    Ця техніка враховує всі наступні аспектиt: вплив на довкілля добування сировинних матеріалів, споживання енергії та її ефективність, вміст матеріалів та хімічних сполук, випари, споживання води та забруднення, кількість відходів.
    Перегляньте EPD наших килимових плиток

    GUT Label
    Килимові плитки від Forbo Flooring отримали відзнаку GUT. Це означає, що всі колекції Tessera пройшли жорстке тестування на вміст хімікатів та випари для забезпечення безпеки клієнтів.

    Завантажте тут більше інформації про відзнаку GUT
    Перегляньте сертифікати GUT на наші колекції килимової плитки

    Environmental Product Declaration

    Монтування

    Монтування килимової плитки Tessera

    завантажте тут інтсрукцію з монтування Tessera carpet tile installation guidance note

    Килимові плитки Forbo Tessera виготовляються із поліамідних (нейлонових волокон), що забезпечують витривалість та збереження красивого зовнішнього вигляду навіть у високопрохідних комерційних інтер'єрах на тривалий час. Вірно запроектована брудозахисна вхідна система запобігатиме рознесенню бруду та вологи по всій будівлі та продовжить термін експлуатації килимових покриттів, зменшуючи також витрати на прибирання та догляд. Вхідні системи Forbo Coral та Nuway прибирають та утримують до 95% бруду та вологи, що заноситься у бідувлю.

    Дотримання інтсрукцій за доглядом Forbo Floorcare забезпечить збереження привабливого зовнішнього вигляду килимових покриттів.
    Завантажте тут інструкції за доглядом Tessera Cleaning & Maintenance instructions

    Догляд

    Очищення та догляд

    Килимові плитки Forbo Tessera виготовляються із поліамідних (нейлонових) волокон для витривалості та збереження зовнішнього вигляду у комерційних інтер'єрах з найбільш інтенсивним рухом.
    Розумно запроектована вхідна захисна система запобігатиме занесенню бруду та вологи у будівлю, продовжуючи термін використання килимової плитки, зменшуючи загальні витрати на очищення, ремонт та догляд. Підтверджено, що вхідні захисні системи Forbo Coral та Nuway забирають та утримують до 95% всього бруду та вологи, що заноситься у будівлю.

    Обов'язково регулярно пилососити покриття, використовуючи щіткові пилосмоки високої тяги. Розливи та плями на поверхні можуть видалятись спонжиком, для більш серйозних плям із середнім розчинником.
    Слідуйте інтсрукціям Forbo Floorcare для забезпечення підтримки зовнішнього вилгяду килимової плитки. Завантажте тут Tessera Cleaning & Maintenance instructions

    NCS & LRV

    Показники NCS & LRV

    Завантажте тут Tessera Infused LRV & NCS

    Про LRV
    В архітектурі Light Reflectance Value (LRV) - це коефіцієнт відбиття видимого та корисного світла, що відбивається від поверхні при освітленні джерелом світла.

    LRV може впливати на прийняття багатьох рішень пов'язаних із вибором кольору. Приблизний коефіцієнт LRV кольору показує кількість видимого світла, що відіб'ється від кольору. Чорний колір має показник у 0% та поглинає світло. Білий має коефіцієнт 100% та утримує будівлю освітленою.
    LRV такоє впливає на витрату електроенергії - світлі кольори потребують менше освітлення, що дає пряму економію та краще для довкілля.

    Про NCS
    'Natural Colour System' NCS - система, що була розроблена для ідентифікації кольору. Пронумеровані коди кольорів, так звані NCS Notations, наприклад NCS S 1080-Y70R, визначають детально будь-який колір будь-якого матеріалу. NCS визначив 1950 стандартних кольорів із крокок у 10 значень щоб описати весь спектр кольорів. Кожен код кольору матеріалу візуально ідентичний іншому матеріалу з таким же кодом кольору. Таким чином ви можете підбирати кольори різних матеріалів в інтер'єрі.

    Всі продукти Forbo Flooring мають коди NCS, які можна знайти у нашому центрі завантажень.

    Показники LRV та NCS

    Зображення

    Tessera Infused зображення

    Тут можна знайти різні кольори колекції Tessera Infused.

    Технічні дані

    Tessera Infused

    Про Tessera Infused

    Органічні візерунки та природні текстури

    Петлева килимова плитка Tessera Infused розроблена згідно сучасних вимог практичності, гнучкості та адаптивності у дизайні офісних просторів. Кольори візерунків різнорівневої висоти петель плитки створюють масштабний органічний дизайн, що заохочує співпрацю та добробут в офісному приміщенні, створює інноваційне та продуктивне середовище.

    12 природніх та трендових кольорів запроектовані змішуватись між собою та з іншими колекціями Tessera. Килимова плитка Tessera Infused також може чудово поєднуватись з іншими типами покриттів підлог від Forbo для стоврення красивих та практичних інтер'єрів.

    Всі колекції килимової плитки Tessera легко поєднуються із вініловими плитками та планками Allura Flex та монтуються на один тип клею без потреби застосування перехідних профілів, інших аксесуарів чи додаткового вирівнювання основи під різну товщину покриттів.

    Монтуючи килимову плитку Tessera Infused різними схемами (монолітна, з поворотом на чверть чи довільна) можна досягнути цікавих візуальних ефектів.

    Із вмістом переробленої сировини у 60% колекція Tessera Infused є дійсно сталим рішенням підлоги.

    Tessera Infused

    Референції