Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

tessera
cloudscape

Петлева килимова плитка Tessera Cloudscape пропонує тональну прогресію кольорів від темних до дуже світлих, натхненні хмарами, що постійно змінюються над нами. Ідеальна для широкого застосування та відповідає вимогам LRV.
● 16 кольорів натхненні природою дозволяють створити світлий повітряний інтер'єр робочого простору
● 665 г/м2 щільність для текстури та комфорту
● 100% поліамід 6 профарбований "solution dyed", клас 33 витривалості та кольоростійкості
● 58% вміст вторинної сировини за вагою
● високий показник акустики у 26 дБ для зменшення шуму
● можна монтувати монолітно та ненаправлено.
● можна поєднувати із вініловою плиткою Allura Flex vinyl tiles виокристовуючи той самий клей без застосування додаткових профілів, вставок.

Матеріали

Tessera Cloudscape

Відкрити фільтри 0

    Очищення та догляд

    Очищення та догляд

    Килимові плитки Forbo Tessera виготовляються із поліамідних (нейлонових) волокон для витривалості та збереження зовнішнього вигляду у комерційних інтер'єрах з найбільш інтенсивним рухом. Розумно запроектована вхідна захисна система запобігатиме занесенню бруду та вологи у будівлю, продовжуючи термін використання килимової плитки, зменшуючи загальні витрати на очищення, ремонт та догляд. Підтверджено, що вхідні захисні системи Forbo Coral та Nuway забирають та утримують до 95% всього бруду та вологи, що заноситься у будівлю.

    Обов'язково регулярно пилососити покриття, використовуючи щіткові пилосмоки високої тяги. Розливи та плями на поверхні можуть видалятись спонжиком, для більш серйозних плям із середнім розчинником.

    Слідуйте інструкціям Forbo Floorcare для забезпечення підтримки зовнішнього вилгяду килимової плитки. Завантажте тут Tessera Cleaning & Maintenance instructions

    Tessera floor care

    EPD та відзнаки

    100% прозорість в EPD

    На доказ дружності до довкілля та екологічності наших колекцій килимової плитки Forbo застосовує різні оцінки. Перша - Life Cycle Assessment (LCA) - Оцінка Життєвого Циклу - техніка, результатом якої є Environmental Product Declaration (EPD) - Екологічна Декларація Продукту. Ця декларація, котра є прозорою та верифікованою третіми сторонами, базується на оцінках впливу на довкілля на всіх етапах життєвого циклу - від добування сировинних матеріалів, переробки, виробництва, постачання готової продукції, експлуатації, догляду, ремонту до утилізації чи переробки.

    Ця техніка враховує всі наступні аспектиt: вплив на довкілля добування сировинних матеріалів, споживання енергії та її ефективність, вміст матеріалів та хімічних сполук, випари, споживання води та забруднення, кількість відходів.

    Перегляньте EPD наших килимових плиток

    GUT Label
    Килимові плитки від Forbo Flooring отримали відзнаку GUT. Це означає, що всі колекції Tessera пройшли жорстке тестування на вміст хімікатів та випари для забезпечення безпеки клієнтів.

    Завантажте тут більше інформації про відзнаку GUT

    Перегляньте сертифікати GUT на наші колекції килимової плитки

    Environmental Product Declaration

    Брошура

    Прочитайте більше про килимову плитку

    Завантажте тут брошуру про килимову плитку Tessera.
    Tessera Brochure

    Carpet Tiles

    LRVs

    Light Reflectance Values - Показники відбиття світла

    Forbo Tessera LRVs

    LRVs

    Петлева конструкція

    Петлева конструкція

    Tessera Cloudscape - килимова плитка стандартної петлевої констрікції. Килимові плитки у стандартній петлевій конструкції запроектовані утримувати свій зовнішній вигляд у зонах з найбільшою інтенсивністю руху, наприклад у коридорах чи ресепшн. Текстуровані петлеві килимові плитки пропонують виразну текстуру та сучасний стиль у найбільш міцній та витривалій конструкції.

    Loop pile construction

    Технічні дані

    Tessera Cloudscape 3401 - layout 2112 - outline 3102

    Зображення

    Tessera Cloudscape зображення та відео

    Перегляньте нашу галерею зображень та відео і отримайте натхення та ідеї застосування Tessera Cloudscape.

    Референції