Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

Килимова плитка

Flotex планки

Sophistication & style in modularity. As modularity is a major trend in flooring, Forbo has developed a unique range of Flotex planks of 100x25 cm with which stunning floorplans can be created. These planks are available in our Flotex Planks and Flotex Colour collections. The exciting floor designs within these collections offer endless possibilities to mix & match, perfectly adapted for all sorts of environments.

  • Flotex планки
  • Flotex планки
  • Flotex планки
  • Flotex планки
  • Flotex планки
  • Flotex планки
  • Flotex Penang - p982020
    Flotex Penang планки

    Flotex Penang планки

    Flotex Penang - колекція дизайнів підлоги у 6 нейтральних сірих тонах надасть сучасний вигляд будь-якому інтер'єру. Планки форматом 100x25 см дають можливість змішувати їх для створення грайливих дизайнів.

  • 131008 Flotex Triad tabletop
    Flotex Triad планки

    Flotex Triad планки

    Основа ідеї колекції - група із 3-х ліній, ці геометричні форми еволюціонують у абстрактні та випадкові, схожі та ніколи однакові. Графічні та витончені у дизайні декори планок Flotex Triad можуть поєднуватись або ж застосовуватись окремо.

  • Marble 143001
    Flotex Marble планки

    Flotex Marble планки

    Класика та шик з елементами веселощів. Планки Flotex Marble можуть поєднуватись між собою або застосовуватись окремо, надаючи характер або змінюючи сенси. Flotex Marble - це щось нове, візуально знайомий мармур, але у текстилі, виклик сприйняттю та межам.

  • Ombre 149004
    Flotex Ombré планки

    Flotex Ombré планки

    Міцно текстильні, тонко текстуровані та тоновані від темного до світлого. Ефект цих планок навмисно контрастний, оскільки елементи дизайну змішуються із форматом. Декори Flotex Ombré можуть легко створювати чудовий дизайн підлоги самостійно та координуватись із колекцією Montage.

  • 111003 Flotex Seagrass tabletop
    Flotex Seagrass планки

    Flotex Seagrass планки

    Органічні, але лінійні красиві текстури натхненні природою. Планки Flotex Seagrass пропонують класичний вигляд з кольорами, що легко поєднуються та монтуються різними методами. Планки Seagrass - універсальні та підходять для будь-якого інтер'єру.

  • Converge 141007
    Flotex Converge планки

    Flotex Converge планки

    Межі візерунків зустрічаються, з'єднуються на кутах створюючи різні грані, що контрастують у відтінках кольорів довільно формуючи абстрактні форми. Завдяки спільним елементам всі кольори Flotex Converge координуються і тому ідеальні для дизайну підлоги на великих площах, що потребують зонування.

  • Flotex Calgary - p990010
    Flotex Calgary планки

    Flotex Calgary планки

    Flotex Calgary - м'який природний дизайн підлоги з мармуровим виглядом що надає різнонаправлену органічну естетику. Світло і тінь створюють вражаючий дизайн підлоги при монтажі "ялинкою" або іншими методами.

  • Refract 137004
    Flotex Refract планки

    Flotex Refract планки

    Контрастний візерунок натхненний текстурами сформованих відбиттям та заломленням світла у будівлі. Підлога Flotex Refract має глибину, рух та енергію. Планки Flotex Refract спроектовані забезпечити ідеальний випадковий дизайн створюючи вражаючу індивідуальну підлогу без потреби планування схеми укладання.

  • Flotex Colour Canyon - Limestone
    Flotex Canyon планки

    Flotex Canyon планки

    Flotex Canyon натхненні землею та каменем. У планок сильна текстура, що виділяється із середнім контрастом. Їх впливовий вид добре працюватиме при монтуванні зі зміщенням на половину поєднуючи всі 4 кольори у коридорі або ж у ширшому приміщенні.

  • 151003 Flotex Wood
    Flotex Wood планки

    Flotex Wood планки

    Натхненні справжнім деревом - знайома естетика у нестандартному форматі флокованого покриття. Візерунки Flotex Wood красиво деталізовані, виглядають чудово окремо та у комбінації створюючи вражаючі дизайни підлоги.

  • 133002 Flotex Box-cross tabletop
    Flotex Box-cross планки

    Flotex Box-cross планки

    Поступово змінючись з квадрату на хрест візерунок цих планок здається зникає та та з'являється знову створюючи світло та тінь для контрасту. Ефект стильний та витончений формує унікальний дизайн, що працює на великих та малих площах.

  • Montage 147004
    Flotex Montage планки

    Flotex Montage планки

    Накладання текстур шар над шаром створює складний візерунок, що надає відчуття елегантності та сучасності. Планки підлоги Flotex Montage можуть застоосвуватись самостійно або ж у комбінації із планками серії Ombré для створення різних зон у приміщенні.

  • Flotex Concrete 139001 tabletop
    Flotex Concrete планки

    Flotex Concrete планки

    Нове життя класичного дизайну підлоги - свіжий мікс розваг та традицій. Застосовуйте планки Flotex Concrete окремо або ж разом з іншими бетонними кольорами, щоб створити вражаючий дизайн підлоги.

  • Flotex Metro - Grey
    Flotex Metro планки

    Flotex Metro планки

    Flotex Metro - універсальний дизайн покриття підлоги з широким вибором сучасних кольорів. Візерунки передають текстури без визначеної форми створюючи відчуття автентики. Планки Flotex Metro ідельні для застовування в офісах та торговельних приміщеннях, але працюватимуть всюди, де є потреба у елегантному килимовому дизайні.

  • Flotex Frameweave 142003
    Flotex Frameweave планки

    Flotex Frameweave планки

    Натхненні багатими тканинами та поєднані із графічним макетом, планки Frameweave створюють глибину та рух оскільки форми складають витончений дизайн. Великий вибір кольорів у Flotex Frameweave роблять серію універсальним вибором для створення вражаючих дизайнів підлоги.

Про Flotex планки

Витонченість та стиль у модульності

Окрім формату рулону та плиток ми пропонуємо комплексну колекцію витончених дизайнів Flotex у форматі планок 100x25 см. Вражаючі плани підлог можна створити із наших сучасних дизайнів, що підійдуть будь-якому приміщенню.

Застосування та використання
Універсальні дизайни планок Flotex пасують однаково добре для сучасних та класичних офісних інтер'єрів, а також для готелів, конгрес центрів, ресторанів чи лаундж-зон в аеропортах. Завдяки природньому та теплому відчутті їх дизайнів планки Flotex Wood та Seagrass добре працюють навіть у домашніх інтер'єрах.

Витонченість та стиль
Flotex у планках пропонує безмежні можливості комбінацій та поєднання кольорів в рамках одного дизайну та змішуючи їх. Застосування різних схем монтування може також оживити інтер'єр, наприклад застосувавши мотиви дизайну "ялинки" чи "зик-зак". У планок Flotex мало повторень візерунку, тому створити цікаву красиву підлогу можна застосувавши навіть один єдиний колір.

Flotex planks Seagrass detail herringbone 111001_111002_111004

Переваги Flotex

Flotex: високо-технологічне покриття

Flotex - унікальне флоковане килимове покриття підлоги завдяки своїй конструкції. Поєднавши надзвичано щільну флоковану поверхню з нейлону 6.6 із зносостійкою витривалою непроникною основою із ПВХ, Flotex забезпечує найкращі технічні характеристики та комфорт.

Чому обирають Flotex?

Міцний та комфортний
● Міцні непорушні нейлонові волокна 6.6 створюють витривалу поверхню високотехнологічного килимового покриття для приміщень із високою інтенсивністю використання, в т.ч. меблів на колесах.
● Надзвичайна щільність волокон (до 80 млн/м2).
● Плитки Flotex екстремально стабільні у розмірах та легко монтуються.

Гігієнічний та піддається миттю
● Завдяки своїй конструкцї Flotex є гіпоалерненним високотехнологічним покриттям.
● Волокна Flotex вловлюють пил та видалють його згодом під час звичайного прибирання.
● Flotex можна очищати звичайним пилосмоком, паровим та навіть глибоким миттям зі шкребком. Поверхня Flotex швидко висихає та завжди відновлює свій початковий вигляд.

Безпечний та тихий
● Flotex - флоковане покриття, що запобігає грибку та запахам завдяки своїм технічним та бактеріостатичним якостям.
● Flotex забезпечує безпечне середовище для всіх вікових груп, а також перешкоджає спотиканню та підсковзуванню як на сухій та вологій поверхні.
● Відмінні акустичні властивості Flotex у приміщенні (class A) та зменшення ударного шуму у 19 dB звукоізоляції.

Flotex Planks construction

Зображення

Flotex planks зображення

Наша колекція Flotex Planks дає модливість поєднувати так комбінувати різні кольори та стилі створюючи вражаючі грайливі дизайни підлог.

Відео

Flotex відео

Технічні дані

Technical Specifications

Монтування та Догляд

Flotex монтування та догляд

Щільна ворсова поверхня Flotex робить його ектремально витривалим, прямостоячі поліамідні філаменти та основа з непроникного ПВХ дозволяє очищати покриття на всю товщину до основи. Поліамідний ворс вловлює алергени та пил, яким легко прибирається пилосмоком, тим самим роблячи внесок у кращу якість повітря.

Завантажте тут:
Flotex cleaning & maintenance instructions
Flotex tiles and planks installation instructions

Flotex cleaning & maintenance instructions

Гіпоалергенність

Гіпоалергенна підлога

Флоковане покриття підлоги Flotex від Forbo - єдине килимове покриття підлоги, відзначене престижною нагородою Allergy UK Seal of Approval™. Завдяки надзвичайно щільному ворсу вдвічі більше алергенів затримується у нейлонових волокнах Flotex та згодом забирається під час прибирання пилосмоком у порівнянні із звичайними килимовими покриттями. преше текстильне покриття затверджене Allergy UK, доведено, що це унікальне флоковане покриття підлоги позитивно впливає на життя людей, що страждають від алергій.

Дослідження вказують, що більше 5.7 мільйонів людей піддаються алергії на робочому місці. Прочитайте звіт Work Fever Report, підготовлений з Allergy UK та дізнайтесь як Flotex допомагає створити кращі середовища у приміщенні.

Перегляньте відео Work Fever
Відвідайте веб-сторінку Allergy UK website

Allergy UK seal of approval logo

Довкілля

Екологічна стала підлога

Зелена електроенергія
Заводи Forbo із виробництва Flotex у Великій Британії та Франції гарантують високу якість підлоги, що виготовляється використовуючи виключно зелену енергію.

Водна основа
Flotex створюється із волокон нейлону класу 6.6. Всі фарби та барвники, що застосовуються для створення дизайнів Flotex є на водній основі. Жодних хімічних процесів не відбувається, лише обробка парою під високим тиском та температурою для забезпечення стійкості кольорів.

Вміст перероблених матеріалів
Flotex використовує виробничі відходи з усіх своїх заводів перетворюючи їх в основу покриттів підлог. Вміст перероблених матеріалів в основі Flotex до 67%.

Екстремальна витривалість
Величезна перевага застосування покриття підлоги Flotex його екстремальна зносостійкість із терміном експлуатації, що перевищує звичані килимові покриття у 6 разів.

Просте очищення та догляд
Flotex можна чистити застосовуючи воду та звичайні миючі засоби. Для більшості плям достатньо звичайного домашнього мила, для більш сильного забруднення, чорнил, жирів потрібно застосувати миючі засоби та розчинники.

Flotex the sustainable floor