Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

Килимова плитка

Flotex плитки

Флоковані плитки Flotex - високотехнологічні текстильні плитки розмірами 50x50 та 50x25 см. Плитки Flotex легко комбінувати із іншими форматами та рішеннями підлог, тому у вас безмежні можливості створити свій унікальний модульний дизайн. Ми пропонуємо 5 різних ліній дизайнів у форматі плиток, від витончених смугастих та практично монохромних кольорів, а також унікальні плитки із тисненням поверхні. Пернегляньте наші колекції нижче.

  • Flotex плитки
  • Flotex плитки
  • Flotex Metro Lagoon to546920
    Flotex Colour плитки з тисненням

    Flotex Colour плитки з тиснення

    Хочете підлогу, що виділятиметься серед інших? Наша колекція Flotex Colour містить кольори доступні для тиснення структури. Створюйте інтригуючий дизайн підлоги змішуючи плитки з тисненням та без.

  • Flotex Colour - s445021 Canyon Limestone
    Flotex Colour у плитках

    Flotex Colour у плитках

    Flotex Colour - це колекція флокованих покриттів підлог, що представлена у 4-х текстурах: Metro, Calgary, Canyon та Penang. Всі ці дизайни доступні у рулонах і плитках, а деякі кольори також у планках. На цій сторінці ви знайдете всю інформацію щодо плиток Flotex Colour форматом 50x50 см.

Про Flotex у плитках

Про Flotex у плитках

Наші унікальні флоковані плитки Flotex легко комбінувати з іншими типами підлог, структурами та навіть форматами. Плитки - ідельний зручний формат якщо потрібно створити унікальну підлогу з різними дизайнами та кольорами. Модульні покриття підлог набирають популярності, тому з нашим асортиментом плиток Flotex ми хочемо надати вам можливість створити модульну підлогу із високотехнологічного килимового покриття!

Чому обирають плитки Flotex?

Міцні та комфортні
● Міцні непорушні нейлонові волокна 6.6 створюють витривалу поверхню високотехнологічного килимового покриття для приміщень із високою інтенсивністю використання, в т.ч. меблів на колесах.
● Надзвичайна щільність волокон (до 80 млн/м2).
● Плитки Flotex екстремально стабільні у розмірах та легко монтуються.

Гігієнічні та піддаються миттю
● Завдяки своїй конструкцї Flotex є гіпоалерненним високотехнологічним покриттям.
● Волокна Flotex вловлюють пил та видалють його згодом під час звичайного прибирання.
● Flotex можна очищати звичайним пилосмоком, паровим та навіть глибоким миттям зі шкребком. Поверхня Flotex швидко висихає та завжди відновлює свій початковий вигляд.

Безпечні та тихі
● Flotex - флоковане покриття, що запобігає грибку та запахам завдяки своїм технічним та бактеріостатичним якостям.
● Flotex забезпечує безпечне середовище для всіх вікових груп, а також перешкоджає спотиканню та підсковзуванню як на сухій та вологій поверхні.
● Відмінні акустичні властивості Flotex у приміщенні (class A) та зменшення ударного шуму у 19 dB звукоізоляції.

Flotex Cityscape embossed tiles

Технічні дані

Technical Specifications

Зображення

Flotex tiles images

Перегляньте зображення та отримайте натхнення від можливостей дизайну підлоги із плиткою Flotex.

Монтування та Догляд

Flotex монтування та догляд

Щільна ворсова поверхня Flotex робить його ектремально витривалим, прямостоячі поліамідні філаменти та основа з непроникного ПВХ дозволяє очищати покриття на всю товщину до основи. Поліамідний ворс вловлює алергени та пил, яким легко прибирається пилосмоком, тим самим роблячи внесок у кращу якість повітря.

Завантажте тут:
Flotex cleaning & maintenance instructions
Flotex tiles and planks installation instructions

Flotex cleaning & maintenance instructions

Відео

Flotex відео

Гіпоалергенність

Гіпоалергенна підлога

Флоковане покриття підлоги Flotex від Forbo - єдине килимове покриття підлоги, відзначене престижною нагородою Allergy UK Seal of Approval™. Завдяки надзвичайно щільному ворсу вдвічі більше алергенів затримується у нейлонових волокнах Flotex та згодом забирається під час прибирання пилосмоком у порівнянні із звичайними килимовими покриттями. преше текстильне покриття затверджене Allergy UK, доведено, що це унікальне флоковане покриття підлоги позитивно впливає на життя людей, що страждають від алергій.

Дослідження вказують, що більше 5.7 мільйонів людей піддаються алергії на робочому місці. Прочитайте звіт Work Fever Report, підготовлений з Allergy UK та дізнайтесь як Flotex допомагає створити кращі середовища у приміщенні.

Перегляньте відео Work Fever
Відвідайте веб-сторінку Allergy UK website

Allergy UK seal of approval logo

Довкілля

Екологічна стала підлога

Зелена електроенергія
Заводи Forbo із виробництва Flotex у Великій Британії та Франції гарантують високу якість підлоги, що виготовляється використовуючи виключно зелену енергію.

Водна основа
Flotex створюється із волокон нейлону класу 6.6. Всі фарби та барвники, що застосовуються для створення дизайнів Flotex є на водній основі. Жодних хімічних процесів не відбувається, лише обробка парою під високим тиском та температурою для забезпечення стійкості кольорів.

Вміст перероблених матеріалів
Flotex використовує виробничі відходи з усіх своїх заводів перетворюючи їх в основу покриттів підлог. Вміст перероблених матеріалів в основі Flotex до 67%.

Екстремальна витривалість
Величезна перевага застосування покриття підлоги Flotex його екстремальна зносостійкість із терміном експлуатації, що перевищує звичані килимові покриття у 6 разів.

Просте очищення та догляд
Flotex можна чистити застосовуючи воду та звичайні миючі засоби. Для більшості плям достатньо звичайного домашнього мила, для більш сильного забруднення, чорнил, жирів потрібно застосувати миючі засоби та розчинники.

Flotex the sustainable floor