Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Offentliga byggnader – Mötesrum

Estetik och komfort

T-Mobile Tjeckien – Allura Flex och Tessera4

Bekvämt och inspirerande

Mötesrum bör vara bekväma men samtidigt inspirerande lokaler där medarbetare och besökare kan uttrycka sig och utbyta tankar och idéer. Komfort och estetik är därför viktiga faktorer som bör beaktas när man skapar ett mötesrum.

Komfort och estetik är viktiga faktorer som bör beaktas när man skapar en miljö med kontor och mötesrum.

Använda produkter:

 • Marmoleum

  Marmoleum

  En naturlig vinnare

  Marmoleum

  En naturlig vinnare! Våra linoleumgolv i Marmoleum-serien är naturliga golv som kännetecknas av hållbarhet, slitstyrka, hög kvalitet och innovativ design. Linoleum tillverkas av naturliga råvaror och är det mest hållbara golvalternativet. Marmoleum-produkterna är koldioxidneutrala sett till tillverkningsfasen. Utforska Marmoleum-golvens naturliga skönhet i över 300 färger och utföranden – allt från marmorerade och linjära mönster till stenimitation. På rulle, som plattor eller i plankformat.

 • De veerkracht

  Flotex

  Tåligt och hygieniskt

  Flotex

  Flotex är ett unikt textilgolv som kombinerar det fjädrande golvets slitstyrka och hållbarhet med mattans kvalitet, värme och komfort. Flotex är tåligt och hygieniskt, och eftersom det är helt vattentätt är det också det enda verkligt tvättbara textilgolvet.

 • Eternal

  Eternal

  Ftalatfritt

  Eternal

  Kolla in vinylgolvet Eternal. Under hela dagen.
  Den här vinylkollektionen på rulle har många olika användningsområden. Tack vare det stora urvalet färger och mönster kan du skapa önskad känsla i alla typer av utrymmen. Eternal är en optimal lösning under hela dagen: på jobbet, i skolan och på gymmet. På det här golvet känner du dig hemma, även om du är långt borta.

 • Fontys Stappegoor Tilburg

  Sphera

  Optimal funktion

  Sphera

  Sphera är Forbos nya homogena premiumgolv i vinyl som tillverkas genom den senaste tekniken på en helt ny produktionsanläggning. Det har en unik präglad yta som optimerar funktionen, ger låga utsläppsnivåer och innehåller inga ftalater. Sphera har skapats av vårt europeiska designteam och finns i 3 olika varianter med olika karaktär: Element, Energetic och Evolution.

 • Tessera

  Tessera

  Mycket hög prestanda

  Tessera

  Textilplattorna Tessera är kända för sin snygga design och höga prestanda i de mest krävande och intensivt trafikerade miljöerna. Tessera-plattorna finns i flera olika utföranden: öglad lugg, skuren lugg, skuren och öglad lugg samt riktningsfria plattor. Därmed får du fantastiska designmöjligheter i alla delar av byggnaden!

 • Ingram Micro

  Allura

  Tåligt och bekvämt

  Allura

  Letar du efter ett golv som har trä- eller stengolvets naturligt vackra utseende men vinylplattornas slitstyrka och komfort? Kolla in våra NYA Allura LVT-kollektioner! Varmt och skönt under fötterna, mycket god måttstabilitet, lätt att lägga och sköta. Eftersom våra LVT-golv finns i flera olika utföranden finns det garanterat ett alternativ som passar ditt användningsområde.

 • Sarlon | Modul'up 211 | Light Grey Canyon | 212 | Grey Canyon

  Sarlon

  Akustik

  Sarlon

  Hybridlösningen utan kompromisser. Sarlon är en unik golvlösning för områden med höga akustiska krav och belastningskrav. Med kemikaliebeständighet, enkelt underhåll, långvarig prestanda hos Xtrem PURTM och utmärkt intrycksbeständighet är det den perfekta lösningen i krävande miljöer. Serien omfattar mer än 90 artiklar i 4 mönsterstilar: Wood, Material, Graphic och Colour.

 • Sarlon | Modul'up 409 Black & white doodle

  Modul'up

  Snabb läggning

  Modul'up

  Modul'up är den bästa golvbeläggning för lösläggning som är tillgänglig för högtrafiktillämpningar. Den kan läggas snabbt utan lim men är ännu mer tids- och kostnadseffektiv vid utbyte. Modul'up finns i akustisk (19 dB) och kompakt version. Båda formaten erbjuder bästa kvalitet och hållbarhet. Modul'up 19 dB finns i mer än 90 färger i 4 mönsterstilar: Wood, Material, Graphic och Colour.

 • Petkim kulturcentrum Turkiet – Nålfilt1

  Nålfilt

  Högtrafikerade områden

  Nålfilt

  De robusta, slitstarka egenskaperna hos våra nålfiltsgolv gör dem perfekta för installationer som måste klara hög trafik eller där stolar med hjul sannolikt kommer att användas. Nålfiltsmatta är ofta ett kostnadseffektivt alternativ till konventionella heltäckningsmattor i kraftigt frekventerade områden som kräver en praktisk och hållbar textil golvbeläggning.