Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Bli en av oss!

Vi vill gärna investera i dig och erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö.

Vi vill att våra medarbetare ska vara branschens mest kunniga, yrkesskickliga och pålitliga partners och vi fokuserar på utbildning såväl som på en säker och trevlig arbetsmiljö.

Forbo-anställda på nordiskt sälj- och markandsmöte

Vi söker dig!

Nordic Central Warehouse

Alla medarbetare i alla positioner

Vi erbjuder goda karriärmöjligheter. Vi har många olika yrkesgrupper i vår organisation, t.ex. försäljning, marknadsföring, kundservice, logistik, inköp, lager finans/ekonomi och administration.

Oavsett om du är nyutexaminerad eller en erfaren specialist, vill vi investera i din karriär och ge dig möjlighet till personlig utveckling.

Du kan växa med oss

Tillväxt är ett av våra viktigaste affärsmål. Vi kan bara nå målen genom utveckling av vår gemensamma talang.

Vi erbjuder dig en möjlighet att investera i din yrkeskarriär inom företaget genom att utveckla din talang i vardagen. Din karriärutveckling kan ske inom ditt nuvarande yrke såväl som mot andra tjänster inom företaget i Sverige, såväl som internationellt inom Forbo Group.

Du kan växa med oss
Produktchef och golvdesigner går igenom en av Forbo Flooring Systems golvkollektioner

Samarbete över gränserna

Våra medarbetare är stolta över att vara en del i ett företag som tillverkar och säljer unika golvlösningar.

Det är genom vår förmåga att arbeta tillsammans inom alla yrkesgrupper vi skapar dessa unika lösningar.

Vi har en öppen kultur där vi uppmuntrar våra anställda att arbeta tillsammans med kollegor från olika avdelningar, ofta i en internationell miljö. Vi förbättrar ständigt vårt sätt att arbeta och uppskattar alla våra medarbetares bidrag och alla nya idéer.

Internationell miljö

Att arbeta tillsammans i en internationell miljö innebär att du kommer att träffa dina utländska kollegor inom projektgrupper, utbildning och under dina besök på andra orter.

Vårt internationella utbildningsprogram är avsett för ledartalanger och specialister genom att utveckla de allmänna kunskaperna om olika delar av organisationen, samt färdigheter som problemlösning, beslutsfattande och projektledning. Detta ger dig också möjlighet att bygga ditt globala interna nätverk.

Resande golvsäljare för Forbo Flooring Systems
Coral Welcome 3207

Introduktion

När du har blivit anställd kan du känna dig varmt välkommen till Forbo Flooring som ny medarbetare!

Att lära känna företaget och dina kollegor är avgörande för en bra start som nyanställd. Därför får du som ny medarbetare ett personligt anpassat introduktionsprogram som genomförs den första tiden.

Din utveckling

Personlig utveckling

Det är viktigt för Forbo Flooring Systems att medarbetarna har möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och som människor.

Medarbetarsamtal genomförs årligen med alla anställda där vi går igenom utvecklingsbehov/–önskemål. Vi genomför såväl breda utbildningar som utbildning efter individuella behov. Alla anställda genomgår en e-learningutbildning i ”Sustainability” som handlar om Forbo Flooring Systems miljömål och hur vi ska nå dem.

"Kuttingen", Gatherings, HDK Steneby

Träffa några av dina kollegor

Dina nya kollegor?

Globalt sett sysselsätter Forbo-koncernen över 5000 personer, varav Forbo Flooring Systems står för ca 3000 av dessa. I Norden är vi cirka 150 anställda. Här arbetar vi med allt ifrån inköp, ekonomi, logistik och distribution till IT, marknadsföring, kommunikation och försäljning.

Nedan kan du läsa lite mer om vad våra anställda har att berätta om hur det är att arbeta på Forbo Flooring Systems i Norden.

Forbo Flooring Systems-personal med linoleummattor

Läs deras historier

Förmånerna

Vårt erbjudande

Vi välkomnar våra nya medarbetare till ett lönsamt företag med ett brett och mycket starkt produktsortiment. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en framåtriktad organisation med stort försäljningsfokus. Du får möjlighet att samarbeta med kunniga och trevliga kollegor både i Sverige och internationellt.

Vi erbjuder alla anställda privat sjukvårdsförsäkring, gruppförsäkring och friskvårdsbidrag, samt en mängd personalsociala aktiviteter.

London Showroom 2016