Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Camilla

”Mitt eget intresse för miljöfrågor har ökat tack vare mitt jobb.”

Camilla, Distriktschef Projekt

Camilla arbetar som distriktschef för projekt i Stockholmsområdet
och började på Forbo Flooring Systems 2011.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med mitt jobb är alla fantastiska människor som jag möter varje dag – både våra kunder och mina arbetskamrater på Forbo. De ger mig positiv energi! Arbetet är väldigt varierat och ingen dag är den andra lik, det passar mig perfekt. En utav alla höjdpunkter i mitt jobb är när vi besöker vår linoleumfabrik utanför Amsterdam tillsammans med arkitekter.

Hur matchade förväntningarna du hade i förväg med hur det faktiskt är att arbeta på Forbo?
Inte alls! Jag hade aldrig trott att det skulle vara så komplext med golv och framför allt inte så mycket miljö- och skötselfrågor. Det är mycket roligare och intressantare än jag kunnat drömma om. Mitt eget intresse för miljöfrågor har ökat tack vare mitt jobb.

Vad innefattar ditt arbete?
I mitt jobb som projektsäljare träffar jag väldigt många olika människor som är inblandade i ett projekt i föreskrivande led - arkitekter, inredningsarkitekter, fastighetsägare, städledare, akustiker, miljösamordnare och byggare. Att välja rätt golv till rätt plats är en utmaning som handlar om så mycket mer än färg och form. Kraven på golv är många och miljöfrågor blir viktigare i allt fler projekt. Jag tycker att det är jättekul att ständigt utvecklas och lära mig mer om så många olika områden.

Vad tycker du är styrkan i Forbo som företag?
Forbo har ett brett sortiment av golvmaterial vilket ger oss möjligheten att erbjuda en komplett golvlösning till hela byggnaden. Det gör mitt arbete extra roligt när jag kan föreslå en helhetslösning för ett projekt. Att vi dessutom har ett genuint miljöarbete inom företaget gör mig extra stolt över att representera Forbo.

Hur skulle du beskriva Forbos företagskultur?
För mig är Forbo en stark och trygg arbetsgivare och jag är stolt över vårt starka engagemang och arbete för en hållbar framtid. Dessutom har vi aktiviteter för personalen för att främja både sammanhållning och hälsan. Det handlar om allt mellan julfest till löparlopp. I år sprang jag mitt första Göteborgsvarv tack vare Forbo!