Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Att arbeta på Forbo Flooring Systems

Forbo Flooring Systems erbjuder ett komplett sortiment av golv för såväl företag som privatpersoner. Vårt högkvalitativa produktsortiment innefattar bland annat linoleum, vinyl, parkett och laminat.

Vi säljer och marknadsför även ett brett sortiment av tillbehör för golv såsom spackel, fogmassor, lim, golvlister och profiler.

Forbo Flooring Systems Sverige ingår i den schweiziska Forbo-koncernen som är världsledande inom golv- och transportbandssystem.

Tessera Layout 2112PL, 2130PL & 2118PL

Vilka är vi?

Vilka är vi?

Vi är en global, innovativ och designorienterad leverantör av golvlösningar, som bryr oss om våra medarbetare, produkter och kunder runt om i världen och den planet vi lever på. Detta är möjligt tack vare alla våra engagerade medarbetare över hela världen.

Forbo Flooring Systems i Sverige ansvarar för försäljning, marknadsföring och distribution av golvprodukter på den svenska marknaden. Vi är marknadsledande i Norden inom flera produktområden och har en mycket stark position på golvmarknaden.

Forbo Flooring AB ingår i Forbo-koncernen med säte i Baar, Schweiz. Totalt omsätter koncernen ca 8,6 miljarder kronor och sysselsätter över 5000 anställda.

kundservice_forbo

Forbo i Norden

Forbo Flooring Systems har fabriker och säljkontor i över 20 länder.

I Norden marknadsför och säljer vi Forbo Flooring Systems golvprodukter. Det nordiska huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi har också försäljningskontor i Köpenhamn, Oslo, Helsingfors, Stockholm och Malmö. I Stockholm, Göteborg och Malmö har vi lager och yrkesbutik. Dessutom har vi ett showroom på Etage1 i Stockholm.

Viktigt för oss – vad är viktigt för dig?

Vi investerar i våra medarbetare och erbjuder en stimulerande, trevlig och säker arbetsmiljö. Vi vill att våra medarbetare ska vara branschens mest kompetenta och pålitliga samarbetspartners med fokus på utveckling. Vi har tre gemensamma värdegrunder inom Forbo Group, som är mycket viktiga för oss:

Inspiring: Att öppna alla sinnen och vara "lyhörd". Vara nyfiken på allt som utvecklar oss som människor. Vara en idé och ett steg före. Fokusera på lösningar, inte problem. Veta vad som är viktigt och fokusera på det. Fatta beslut med intelligens och visioner. Hålla det enkelt och naturligt. Bryta ny mark och skapa något speciellt. Motivera oss själva och andra att gå vidare genom entusiasm.

Daring: Kräver en hel del, framför allt av oss själva. Att säga nej till det som är ”lagom” och ja till det bästa. Klart tänkande, beslutsamma åtgärder. Att tro på vår egen förmåga. Tillvarata möjligheter innan andra gör det. Kämpa för den bästa lösningen, och inte acceptera "tillräckligt bra". Agera snabbt och med noggrannhet. Uttrycka sig klart och tydligt. Gå vår egen väg med glädje och passion. Ha beslutsamhet och uthållighet för att nå målen.

Caring: Behandla oss själva och andra med humor och respekt. Vara förtrogen med förväntningar och behov innan de förmedlas vidare. Dela värderingar och exemplifiera dem. Vara stark och stärka andra. Stå vid vårt ord och gå framåt tillsammans. Ta ansvar för situationen. Ta hand om detaljerna och bygga upp förtroende. Utveckla långvariga och värdefulla relationer.

Vill du veta mer om Forbo Flooring Systems?
Gå till "Om oss"

Lagerarbetare med Coral entrématta

Var finns vi?

Creating better environments

Hållbar utveckling i centrum

Vår strävan efter att skapa bättre miljö står för att vi värnar om att våra medarbetare, våra kunder och vår planet ska må bra nu och i framtiden.

Vi tar detta på största allvar och det är centralt i allt vi gör.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Blommor på gren

Håll kontakten med oss