Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Tren trygt og rent

Sportsdrikke og svette er naturlige bestanddeler i et travelt treningsstudio, og enkel rengjøring og vedlikehold er derfor helt nødvendig for å sikre at treningsstudioet forblir et innbydende sted å trene i. Folk skal ikke skli midt i en treningsøkt, og her kan spesialgulv være til hjelp.

Sports
Linoleum Sport

Marmoleum Sport

Førstevalget for idretts- og flerbrukshaller
Gulvbelegg i idretts- og flerbrukshaller må oppfylle strenge krav.
Et idrettsgulv med Marmoleum Sport som topplag, reduserer faren for skader samt faren for muskeltretthet og overbelastning. Topplaget garanterer optimal ytelse med tanke på sklisikkerhet og glidning.
Den naturlige vinneren
Det er måten de ulike delene er satt sammen på, som gjør Marmoleum Sport så unikt. Det oppfyller alle kravene til en økologisk overlegen produktsammensetning og kombinerer en rekke positive ytelsesegenskaper, og dermed har også sluttresultatet blitt i ypperste klasse.
klikk for å gå til linoleum sport-gulv

Flotex

Flotex er 100 % vaskbar og hygienisk, takket være den antimikrobielle Sanitized-behandlingen, og er dermed den ideelle tekstilløsningen for gymnastikk- og treningsrom som brukes hyppig. Flotex velurgulv er helt unike tekstilgulv som kombinerer de slitesterke og robuste egenskapene til et elastisk gulv med kvaliteten, varmen og komforten til et teppe. Flotex består av et bunnlag i solid, forsterket vinyl og en overflate av tett velurisert nylon (6,6) som er godt forankret i bunnlaget.
Flotex er ekstremt dimensjonsstabil og har samme optikk som et tekstilgulvbelegg, samtidig som det er like funksjonelt og slitesterkt samt lett å rengjøre som elastiske gulvbelegg.
klikk for å gå til flotex

Flotex
Eternal project vinyl

Eternal prosjektvinyl

Kaster du et nærmere blikk på Forbos vinylkolleksjon Eternal, vil du mer enn noen gang tidligere se en perfekt kombinasjon av moderne design i en solid, holdbar og velegnet serie – uansett bruksområde.
Kolleksjonen byr på en balansert serie av tre-, stein- og abstrakte mønstre side om side med en omfattende, moderne fargepalett som garantert vil gjøre interiøret komplett.
Klikk for å gå til Eternal