Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Helseinstitusjoner – Inngangspartier og resepsjoner

Førsteinntrykket av en bygning

Cityhall Den Haag

En ren helseinstitusjon begynner med inngangspartiet

Inngangsmattene spiller en vesentlig rolle i institusjonens risikostyring og vedlikeholdsstrategi for å hindre fuktighet og smuss i å komme inn i bygningen, redusere risikoen for fall og skliuhell og redusere tiden og utgiftene som går med til vedlikehold.

Døgnbemanning og en konstant strøm av besøkende innebærer at inngangspartiene utsettes for stor belastning, og vått og skittent smuss kan bli trukket inn i resepsjonsområdet og videre innover. Det kan ikke bare skade de innendørs gulvbeleggene, men medfører også unødige helse- og sikkerhetsfarer.

Velg et gulv i inngangspartiet som:
• Reduserer faren for skliuhell i inngangen
• Beskytter gulvene innenfor
• Reduserer rengjøringskostnadene

Seks meter Coral kan hindre opptil 95 % smuss og fuktighet i å komme inn i en bygning

Produkter som skal brukes:

 • Coral

  Coral inngangsmatter

  De første skrittene for å ta vare på bygningen

  Coral

  De første skrittene for å ta vare på bygningen. Ved å stoppe opptil 95 % av smuss og fuktighet som blir trukket inn, kan våre Coral inngangsmatter forlenge gulvenes levetid, gi atskillig lavere rengjøringskostnader og redusere risikoen for skliuhell. Med nesten 50 års erfaring tilbyr Forbo Coral deg den beste løsningen for inngangspartiet. Se utvalget av Coral inngangsmatter nedenfor.

 • Inngangsmatter Nuway

  Nuway inngangsmatter

  Et prima førstelinjeforsvar

  Nuway

  Intet inngangsparti er for stort, for lite eller for vanskelig utformet for Nuway stive inngangsmatter. Intet trafikknivå er for belastende og intet smussnivå for høyt. Uansett hvilken type stivt konstruert system du ser for deg, kan Nuways erfarne salgsteam og teknikere veilede deg frem til en skreddersydd løsning som passer perfekt for dine behov. Nuway tilbyr et stort utvalg av stive enkelt- og dobbeltsidige matter som lages på bestilling og gir et prima førstelinjeforsvar mot smuss og fuktighet inne i bygningen.