Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Helseinstitusjoner –  Avdelinger og sengeposter

Enkel rengjøring

Medix Zürich AG

Slitestyrke, overflatebestandighet og enkel rengjøring

Slitestyrke, overflatebestandighet og enkel rengjøring er viktige faktorer for gulvbelegg på avdelinger og sengeposter i et sykehusmiljø. Forbo forstår helsemarkedets behov og utfordringer. Med vårt store utvalg av produkter er vi klare for å hjelpe deg.

Vår Marmoleum-kolleksjon er ideell for avdelinger og sengeposter der slitestyrke og hygiene er påkrevd. Marmoleum er naturlig bakteriostatisk og uavhengig bevist å hemme vekst og spredning av infeksjoner som MRSA, norovirus, Acinetobacter baumannii og C. difficile og bidrar til et sunnere og mer hygienisk miljø på sykehusets avdelinger og sengeposter.

Vår Sphera-kolleksjon er også et utmerket valg av gulvbelegg til denne typen arealer, ettersom de ikke bare er ekstremt slitesterke, men også har SMART-top-overflate som sikrer høy motstandsdyktighet mot kjemikalier, riper og flekker. De er også 100 % ftalatfrie og har svært lave utslipp, noe som bidrar til et inneklima av høy kvalitet.

Slitesterke, hygieniske materialer som er enkle å rengjøre

Produkter som skal brukes:

 • Marmoleum

  Marmoleum

  En naturlig vinner

  Marmoleum

  En naturlig vinner! Våre linoleumsbelegg i Marmoleum-serien er naturlige gulv forbundet med bærekraft, slitestyrke, høy kvalitet og innovativ design. Linoleum er laget av naturlige råmaterialer og er det mest bærekraftige gulvbelegget du kan velge. Produktserien Marmoleum er et CO2-nøytralt, robust gulvbelegg fra ende til annen. Oppdag den naturlige skjønnheten til Marmoleum-gulvene med over 300 farger og designer, alt fra marmorert til lineært og betongmønstret, tilgjengelig som banevare, fliser og planker.

 • eternal

  Eternal

  Ftalatfritt

  Eternal

  Opplev Eternal vinylbelegg. Hver dag, hele dagen.
  Denne kolleksjonen av vinylbelegg er laget for å fungere på en rekke bruksområder. Den varierte paletten av farger og designer gir muligheten til å skape den atmosfæren du måtte ønske i ethvert rom. Hver dag, hele dagen er Eternal den ideelle løsningen: på jobben, skolen og i treningsstudioet. Et gulv der føttene dine føles til stede, selv om tankene er et helt annet sted.

 • Sphera

  Sphera

  Optimal ytelse

  Sphera

  Sphera er Forbos nye premium homogene vinylbelegg, produsert i et splitter nytt produksjonsanlegg med den nyeste teknologien. Det har en unikt preget overflate som gir optimal ytelse, det har lavt utslipp og er 100 % ftalatfritt. Sphera er utformet av vårt europeiske designteam og består av tre forskjellige serier: Element, Energetic og Evolution.