Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Helseinstitusjoner – Spesialområder

Et krevende felt

Sphera SD 550000 white | SD 550036 water

Spesialiserte typer gulvbelegg

For områder som krever mer spesialiserte typer gulvbelegg, for eksempel med elektrostatisk beskyttelse (ESD) eller økt sklisikring, har Forbo et utvalg av produkter som oppfyller de aller høyeste standarder.

Et krevende felt
I følsomme sykehusområder som operasjonssaler, intensivavdelinger og bildediagnostiske enheter har gulvbelegget helt unike utfordringer. Ikke bare må det overholde strenge hygieneforskrifter for å hindre sykehusinfeksjoner, det må også vise at det oppfyller alle nødvendige sikkerhetskrav. Det aller viktigste er imidlertid at det må hindre elektrostatiske utladninger, ettersom slike kan forårsake funksjonsfeil, eller til og med svikt, i svært sensitivt medisinsk utstyr og enheter.

De høyeste hygienestandardene
Colorex oppfyller alle disse kravene. Det har ledende egenskaper som gjør det mulig å unngå de negative virkningene ved akkumulering av statisk elektrisitet. Samtidig er den kompakte overflaten uten porer ugunstig for bakterier og sopp, og bidrar til å opprettholde de høyeste hygienestandardene.

Elektrostatiske utladninger, sklihemmende og hygienisk

Produkter som skal brukes:

 • Colorex ESD- og renromsbelegg

  ESD- og renromsbelegg

  Kontroll med elektrostatiske utladninger

  ESD- og renromsbelegg

  Beskytt teknologien. Forbo Colorex og Sphera ESD- og renromsbelegg er avanserte tekniske gulvbelegg som er designet spesifikt med henblikk på kontroll med elektrostatiske utladninger på følsomme områder som renrom, operasjonssaler og innen elektronikkindustrien. Vi tilbyr flere serier med fliser (Colorex) og banevare (Sphera SD|EC), hver av dem med sin egen, spesifikke ytelse.

 • Marmoleum Ohmex

  Marmoleum Ohmex

  Beskytt utstyret

  Marmoleum Ohmex

  Marmoleum Ohmex er et linoleumsbelegg som oppfyller høyere krav til elektrisk ledningsevne. Beleggets elektriske motstand er økt til < 1–108 Ω (i samsvar med EN1081).

  Dette ivaretar personlig sikkerhet og beskytter utstyr som er følsomt for statisk elektrisitet, som datamaskiner og andre elektroniske enheter.