Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Spisesteder

Å finne et gulvbelegg som er egnet på steder der mat tilberedes, og som både er enkelt å rengjøre og estetisk tiltalende, kan ofte være en vanskelig oppgave.
Våre omfattende kolleksjoner med alt fra universalvinyl til designvinylfliser beviser at optimal ytelse ikke trenger å gå på bekostning av utseende eller stil.
For mattilberedningsområder som krever ekstra sklisikkerhet, har vi en serie av HMS-kompatible gulvbelegg i vår Step-kolleksjon.

Step safety flooring
Step safety vinyl

Step sklihemmende gulv

Forbos Step sikkerhetsvinyl kan brukes alle steder der folk arbeider, lærer, leker eller utfører sitt daglige virke, fordi sklisikkerhet er en viktig faktor ved utforming av trygge arbeids-, bo- og offentlige miljøer. Step er en serie av HMS-kompatible vinylbelegg med sklisikkerhet i klasse R10 til R12, slik at du kan slappe av i visshet om at føttene står stødig selv om underlaget er vått.
Klikk for å gå til Step sikkerhetsvinyl

Eternal

Kaster du et nærmere blikk på Forbos vinylkolleksjon
Eternal, vil du mer enn noen gang tidligere se en perfekt kombinasjon av moderne design i en solid, holdbar og velegnet serie – uansett bruksområde.
Kolleksjonen byr på en balansert serie av tre-, stein- og abstrakte mønstre side om side med en omfattende, moderne fargepalett som garantert vil gjøre interiøret komplett.
Klikk for å gå til Eternal

Eternal wood
Allura

Allura

Forbos Allura-kolleksjon representerer det ypperste innen naturtro og abstrakt design og er skapt ved hjelp av topp moderne produksjonsteknikker og -prosesser som gir designvinylfliser et ekte og naturtro materialuttrykk.
Allura produseres og designes i Europa og byr på iøynefallende design, uovertruffen ytelse og bærekraftige egenskaper.
Klikk for å gå til Allura

Marmoleum

Vår bærekraftige gulvløsning Marmoleum har et vell av fargealternativer og overlegen ripe- og slitasjebestandighet. Og skulle det likevel oppstå overflateskader, er det mulig å reparere dem.
Klikk for å gå til Marmoleum

Marmoleum Modular