Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Fellesområder

Uansett om du bare vil hjelpe kundene med å finne veien, eller vil gjøre utstillingene mest mulig synlige, kan valget av gulvdesign spille en avgjørende rolle for hvilken vei kundene tar gjennom butikken.
Forbos allsidige portefølje kan bidra til at gulvet gjør inntrykk på kundene, enten du skaper en naturlig passasje eller en iøynefallende eller unik utstilling.

1127213_small_Baxters_1_39L
Project vinyl

Eternal

Kaster du et nærmere blikk på Forbos vinylkolleksjon Eternal, vil du mer enn noen gang tidligere se en perfekt kombinasjon av moderne design i en solid, holdbar og velegnet serie – uansett bruksområde.
Kolleksjonen byr på en balansert serie av tre-, stein- og abstrakte mønstre side om side med en omfattende, moderne fargepalett som garantert vil gjøre interiøret komplett.
Klikk for å gå til Eternal

Marmoleum

Vår bærekraftige gulvløsning Marmoleum har et vell av fargealternativer og overlegen ripe- og slitasjebestandighet. Og skulle det likevel oppstå overflateskader, er det mulig å reparere dem.
Klikk for å gå til Marmoleum

Marmoleum Modular
Allura luxury vinyl tiles

Allura

Forbos Allura-kolleksjon representerer det ypperste innen naturtro og abstrakt design og er skapt ved hjelp av topp moderne produksjonsteknikker og -prosesser som gir designvinylfliser et ekte og naturtro materialuttrykk.
Allura produseres og designes i Europa og byr på iøynefallende design, uovertruffen ytelse og bærekraftige egenskaper.
Klikk for å gå til Allura

Flotex

Med over 70 millioner fibre per m² er Flotex sklihemmende ved både våte og tørre forhold, i likhet med gekkoen, som har føtter dekt av tusenvis av ørsmå hår og dermed kan klatre uten å skli. I tillegg absorberer Flotex lyd og har teppets lyddempende funksjon.

Flotex-fibrene er fleksible og komfortable under foten og har i likhet med mose og bambus, en tetthet, design og styrke som gjør at de gjenopptar sin opprinnelige form. En slik styrke gir et robust gulv med en overflate som er usedvanlig slitesterkt, ikke minst mot rullestoler.
Klikk for å gå til Flotex

Flotex linear
Bespoke digital print project vinyl

Skreddersydd gulv med digitaltrykk

Bespoke Digital Print er et banebrytende trykt gulv i vinyl og flotex som gir enestående mulighet til å skape unike gulvdesigner som blir innredningens blikkfang.

Velg blant tusenvis av lisensierte bilder som er klare for å reproduseres, eller design ditt eget gulv. Med 6 farger og 600 dpi (høy oppløsning) gir vår digitaltrykketeknikk sylskarpe og levende bilder, uavhengig av designens type, størrelse, skala eller kompleksitet.