Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Design på nytt, gjenbruk, revurder!

Lag fleksible miljøer med løslagte gulv.

Allura Iconic montage 2020

Du skaper din egen følelse og et unikt miljø raskt og enkelt. Enten det er på kontoret eller i butikken, våre limfrie og løslagte gulv gir fleksibiliteten til å fritt kombinere ulike gulvmaterialer og kolleksjoner i farger, mønstre og størrelser. Du kan til og med kombinere tekstilfølelse med tre- og steindesign.

Contact et actualité Forbo

La deg inspirere av kolleksjonene

Sarlon Modul'Up

Sarlon Modul’Up. Lett å installere, reduserer ledetiden i byggeprosessen

Som våre andre limfrie gulv er Sarlon Modul'Up lett å legge, lett å vedlikeholde og er 2 meter bred som gir et fint sluttresultat. Med doble bærere gir gulvet utmerket dimensjonsstabilitet, Modul'Up er også et fullstendig resirkulerbart produkt etter installasjon når det ikke brukes lim. Produktet kan installeres på 93-96% RF.

Se hele samlingen her

Allura 63414

Skap variasjojn og løft selskapets profil

Med våre gulvkolleksjoner innen Allura, Tessera og Sarlon Modul'Up kan du enkelt redesigne butikken din eller raskt lage en butikk-i-butikk-løsning. På kontoret kan du forbedre bedriftens profil ved å lage prosjektflater ved bruk av forskjellige farger og materialer. Eller hvorfor ikke variere med forskjellige temaer på hotellrommene? Alltid med full frihet til å endre og bruke gulvet i nye miljøer og sammenhenger.

Allura 63400 & 63404

Tenk bærekraft når det gjelder gulv også

Limfrie og løslagte gulv av høy kvalitet gir store muligheter til å dekke behovet for effektiv installasjon. Fordi gulvet kan gjenbrukes og brukes igjen og igjen, maksimeres holdbarheten til det bærekraftige gulvet. Skadede eller beisede fliser kan byttes raskt og enkelt uten å forstyrre driften.

Allura - en del i den sirkulære økonomien

En del i den sirkulære økonomien

Forbos mål er å minimere bruken av både råvarer og mengden avfall som oppstår gjennom hele produktets levetid. Her er Allura-samlingene enkle å resirkulere og resirkulere. Vi bruker resirkulerte materialer på baksiden av gulvet og produserer dem i våre egne, moderne fabrikker i Europa som utelukkende bruker grønn strøm, og selvfølgelig er Allura-gulv 100% ftalatfrie.

Les mer om Forbos miljøarbeid

Tessera Earthscape Meteor 3256

Få en følelse av tekstil med Allura

Tessera tuftede teppefliser er kjent for sin estetikk og enestående ytelse i de mest krevende miljøer, for eksempel hotell, restauranter og kontorer. Vi tilbyr teppefliser i flere forskjellige moderne design og farger. På lik linje med andre kolleksjoner fra Forbo, kan Tessera installeres uten lim. Kolleksjonene kan kombineres med Allura-kolleksjonen vår for å skape spennende rom.

Se hele kolleksjonen her

Roomshot Allura 63426 & Tessera 1502

Allura Click Pro. Lett å legge. Lett å gjenbruke

Vår beprövade och populära klickplatta installeras snabbt och enkelt.
Den nya kollektion av LVT-golv innehåller fantastisk design i flera mönster, såväl naturtrogna i trä och sten, som fantasifulla. Dessa kan kombineras fritt, även med exempelvis textilgolv som Tessera.

Se hele kolleksjonen her

Allura 8SL04, 8IM03 & MIM02

Allura Flex. Plattor och plank som kan lösläggas utan åverkan på befintligt golv.

Våre anerkjente og populære fliser installeres raskt og enkelt.
Den nye kolleksjonen LVT-gulv inneholder fantastiske design i flere mønstre, både som naturlig tre og stein, i tillegg til eksperimentelle design. Disse kan kombineres fritt, også med teppefliser som Tessera.

Se hele kolleksjonen her

Allura Puzzle

Allura Puzzle. Fliser som enkelt monteres uten lim.

En unik flis for de røffeste miljøene. Installeres helt uten lim takket være den balanserte konstruksjonen.

Se hele kolleksjonen her

Contact et actualité Forbo