Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Moods of the Seasons

test

Enhver årstid har en ulik betydning for oss alle avhengig av hvor vi er i verden, vår kultur og tradisjoner. Med våre Moods of the Season håper vi å overføre disse følelsene til design på en måte som både vil utfylle og stille spørsmål ved, og foreslå produkter og scenarier som vi håper vil inspirere deg gjennom året.

Mood of the season One | Forbo Flooring Systems

Et sesongbasert utvalg hver tredje måned

Uansett hvor vi er, er årstidene våre påvirket av naturen, og som sådan vil hver av våre Moods of the Season på en eller annen måte reflektere det, og fremheve ikke bare Forbos forpliktelse til bærekraft, men også betydningen vi legger på naturen som nøkkelen til velvære i innvendige miljøer.

Hver tredje måned vil vi gi deg et utvalg av sesongens smakebiter fra våre omfattende produktporteføljer, som viser frem varer som samler tankene og følelsene våre på de forskjellige tidene av året. Hver av disse vil ta sikte på å fange essensen av hver sesong og kommunisere dens "stemning".

Nøye sammensatt av designteamet vårt

Hver Mood of the Season er nøye sammensatt av vårt team av internasjonale designfagfolk og består av et utvalg Forbo-produkter valgt for å utfylle hverandre og formidle essensen av hver sesong.

Inspirasjonen deres kommer fra et bredt spekter av kilder, inkludert interiør, mote, møbler, industriell design, kunst, grafikk og media. Fargene er valgt fra Forbo Global Color Card, et balansert utvalg av interiørtrendfarger som oppdateres hvert år, og brukes til å lage fargene til alle våre produktkolleksjoner.

For oss handler denne Mood om mer enn bare farger. Den omfavner overflater og miljø, foreslår rom og atmosfære, og forteller en unik historie som vi håper vil engasjere og oppmuntre deg til å lage din egen fortelling.

Forbo Flooring design team på jobb | Forbo Flooring Systems

Utforsk våre Moods of the Seasons

 • Mood of the Season | leaflet example | Forbo Flooring Systems

  Mood of the Season ONE

  2023

  Mood of the Season ONE

  Utvalget av våre Forbo-produkter i sesongens første humør (mood) er en kombinasjon av ulike teksturer, taktiliteter og funksjoner. Det er et utvalg av innbydende og rike materialer som fremkaller en følelse av velvære, komfort og tilhørighet.

  Fargene er varme og "spicy" i grønne, lilla, røde eller okerfargede fargetoner som nabo til de fire utvalgte NCS-fargene og passer også godt sammen med Årets Pantone-farge 2023: Viva Magenta 18-1750.

  Read more