Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Mood of the Season ONE

Mood of the season | Forbo Flooring Systems
Mood of the season | moodboard | Forbo Flooring Systems

Spicy og varme farger

Utvalget av våre Forbo-produkter i sesongens første humør (Mood) er en kombinasjon av ulike farger, teksturer, taktiliteter og funksjoner. De rike og innbydende materialene fremkaller en følelse av velvære, komfort og tilhørighet. Et spill av teksturer og nyanser, som forsterker materialiteten med veksling av lys og skygger.

Fargene er varme og "spicy" i grønne, lilla, røde eller okerfargetoner som nabo til de fire valgte NCS-fargene.

Teksturene og mønstrene refererer til et historisk preg med en moderne vri: fiskebeinsgulv, karakteristiske marmorteksturer og fløyelsstoffer kombinert med kontrasterende materialer av glass og kobber.

Inviterende materiell

De tuftede tekstilkolleksjonene Tessera er de mest taktile produktene i vår store portefølje. Disse kolleksjonene er kjent for sin estetiske stil og enestående ytelse i de mest krevende miljøer med tung trafikk.

Vår første Mood inneholder to farger av Tessera kolleksjonen: 4510 wistful walk og 4506 coffee cream. Dette designet er en unik blanding av naturlig inspirerte elementer, som viser organisk mønster med naturlige strukturer. Et utvalg av tolv naturlige og trendy farger er designet for å blande tonalt med hverandre, samt matche tett med andre Tessera kolleksjoner.

Tessera produkter kombineres perfekt med LVT Allura Flex og dekker behovet for fleksible, praktiske og tilpasningsdyktige løsninger for utforming av arbeidsområder.

Mood of the season 1 | 4510 wistful walk | 4506 coffee cream | 50497 zircon | Forbo Flooring Systems
Mood of the season 1 | 4510 wistful walk | 63664 sage ash | 63665 forest ash | Forbo Flooring Systems

Designfrihet med modularitet

Modularitet er en stor trend innen gulv. Designene i våre Allura- og Flotex kolleksjoner tilbyr uendelige muligheter for å mikse og matche, noe som gjør dem ideelle for områder som krever sonering eller for å lage autentiske gulvmønstre.

Allura er et spenstig produkt med en strukturert overflate. Designtilbudet består av det største utvalget innen design, farge, størrelse og form, fra klassiske treplanker til moderne betong eller marmorfliser.

Flotex er et mykt flokket produkt med et veldig matt utseende og en fin tekstilfølelse. Det er et unikt tekstilgulvbelegg som kombinerer de holdbare og slitesterke egenskapene til et elastisk gulv med komforten og varmen til et teppe.

Med alle våre modulbaserte Allura og Flotex produkter, kan stimulerende og livlige miljøer skapes med for eksempel trendy sikksakk-motiver eller klassisk fiskebeinsdesign som vist i vår første Mood. Alle modulære kolleksjoner viser liten repetisjon i mønsteret, og skaper interessante og vakre gulv selv når kun én enkelt farge brukes.

Banevareprodukter med glatte overflater

Foruten de modulære produktene, inneholder vårt utvalg for den første Mood banevareprodukter av vinyl: Eternal og Sphera, og vårt akustiske produkt Sarlon: den perfekte gulvløsningen for lydreduksjon.

De valgte fargene matcher atmosfæren i dype farger som druelilla, mørkegrønn eller kobber. Disse rolige og rene gulvdesignene har evnen til å gli inn i omgivelsene og utfylle interiøret som tre og stein.

Vårt utvalg av tresorter har en karakteristisk dampet eller brent finish for å fremheve trestrukturen til plankene og forsterke den rustikke følelsen.

Mood of the season 1 | 50487 axinite | 4506 coffee cream | 11952 steamed oak | Forbo Flooring Systems
Mood of the season 1 | 546016 grape | 3353 eggplant purple | Forbo Flooring

Et bærekraftig valg

For en bærekraftig løsning har vi integrert våre Linoleum-produkter i utvalget av vår første Mood of the Season. Linoleum er laget av naturlige råvarer og er det mest bærekraftige gulvvalget – en naturlig vinner!

Plomme- og salviefargene er et utvalg fra vår kolleksjon Marmoleum Marbled, som tilbyr den største spenstige fargebanken for gulv. Den myke kontrasten til den raffinerte marmorstrukturen gir en mild følelse, som iscenesetter et rolig og beroligende interiør.

Våre flaskegrønne- og auberginefarger representerer den solide identiteten til Marmoleum Walton med sin glatte overflate og minimale, upretensiøse materialuttrykk.

To farger av Furniture Linoleum kompletterer fargeskjemaet til gulvproduktene. Møbellinoleum er et naturlig overflatemateriale som gir prikken over i-en for alle high-end møbeldesign som skrivebord, stoler, krakker, skap, dører og utstillinger. Den er kjent for sin eleganse og holdbarhet, sin matte overflate og sin varme, myke tekstur.

For å fullføre produkttilbudet er det lagt til to Coral farger: et inngangsgulvprodukt som er grunnleggende for moderne byggdesign. Dette produktet er den ultimate fuktighetsabsorberen og vil forhindre at smuss og fuktighet spores inn. Det forlenger derfor levetiden til andre interiørgulv som brukes i enhver bygning.

Mood of the season One | Forbo Flooring Systems
Mood of the season One | Forbo Flooring Systems