Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

DET FINNES EN SPHERA FOR ALLE

Det er ikke rart at Sphera homogene vinylgulv er populært i offentlige rom. Ettersom gulvbelegget er lettstelt og tåler stor trafikk, er den tilpasset for å forgylle rom i butikker, sykehus, klasserom og fritidsfasiliteter.

En Sphera for alle
Sphera Element Homogeneous Vinyl Coming Soon
Sphera Elite Homogeneous Vinyl Flooring

Mix og match
Med Sphera kan man veilede og inndele flater i rom via mønstre, strukturer og farger. Kombiner Sphera med Forbos andre gulvløsninger. Kolleksjonene er fargematchet med for eksempel verdens mest CO2-nøytrale gulv Marmoleum.

Slitesterkt og motstandsdyktig
Sphera er beskyttet av et SMART toppsjikt - noe som gjør Sphera enda mer smart! Gulvet blir nemlig meget motstandsdyktig mot kjemikalier, flekker, slitasje og riper. Du kan lese mer om SMART-toppsjikt i Sphera brosjyren.

Miljømessig da?
Ikke like bra som linoleumsgulvene våre, men når du produserer Sphera får du svært lite avfallsmateriale, og det som blir igjen ender som bakside på andre gulv. I tillegg er Sphera produsert av 100 % grønn elektrisitet.Les mer om Forbos bærekraftsarbeid.

Sphera multi collections

Hvorfor bør du legge Sphera i dine offentlige lokaler?
• Hygienisk, ingen bakterievekst
• Enkelt å holde ren
• Motstandsdyktig mot slitasje og riper (SMART-toppsjikt)
• Bredt utvalg av design og farger
• Kompatibel med andre Forbo-kolleksjoner.

Hvordan lages Sphera?
Bli med oss ​​rett inn i fabrikken og se hvordan vi produserer våre fine vinylgulv. Se når granulat blandes og se vår bærekraftige produksjon.

Våre Sphera-kolleksjoner

Sphera Elite får rom til å skinne

Denne kolleksjonen er det siste tilskuddet i Sphera-familien. For å si det mildt, består kolleksjonen av glitrende og skinnende mønstre og farger. Gull, kobber og stein skaper en eksklusiv følelse. Kombineres godt med Element. Sphera Elite veier mindre enn andre Sphera-gulv, noe som gjør det enda enklere å håndtere.

Les mer om Sphera Elite
Se videoen om Sphera Elite

Nyhet - Sphera Elite

Sphera Element skaper rofylte rom

Kun fantasien setter grenser når det kommer til fargevalg. Den nye kolleksjonen byr på totalt 52 farger og to kontraster. Hvorfor ikke velge fargeskalaer i ett rom og helt andre fargeskalaer i andre rom? Alle Sphera matter er godkjent for våtrom. Element er godkjent for spesielle krav i renrom.

Les mer om Sphera Element
Se videoen om Sphera Element

Sphera Element

Sphera Energetic fyller rommet med energi

Skal du designe en butikk, et hotell, en restaurant eller en skole? Denne kolleksjonen formidler et forfriskende kreativt rominntrykk. Sphera Element drysses med chips, da mener vi ikke potetgull, men chips i form av fargegranulat som skaper dynamikk og samtidig myker opp opplevelsen.

Les mer om Sphera Energetic
Se videoen om Sphera Energetic

Sphera Energetic

Sphera Essence er trygt og utprøvd

Klassisk, slitstark och förlåtande i sina nedtonade färger och granitliknande mönster. Sphera Essence är mjuk och smidig att lägga. Bli inte förvånad om du känner igen mönster från ett sjukhus nära dig.

Klassisk, slitesterk og tilgivende i sine nedtonede farger og granittlignende mønstre. Sphera Essence er myk og lett å påføre. Ikke bli overrasket hvis du gjenkjenner mønstre fra et sykehus nær deg.

Les mer om Sphera Essence

Sphera Essence 50511

Sphera tilbyr hele LRV-skalaen

Hva er LRV?
LRV (Light Reflectance Value) er en prosentandel som beskriver hvor mye lys som reflekteres fra gulvet. Hvis du vil ha færre lyspunkter i rommet, gå for en høyere prosentandel. Svart har en refleksjonsverdi på 0 %. Hvit har en refleksjonsverdi på 100 %.

Rolig og koselig eller oppkvikkende og inspirerende? Sphera gir deg et komplett utvalg av farger for å skape den ønskede opplevelsen, de riktige LRV-kravene.

Sphera Elite, 50491 | citrine and 50493 | iris agate