Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Flotex by Starck – Inspirerende design

Flotex by Starck er en ny teppekolleksjon utviklet i nært samarbeid med visjonæren og skaperen Philippe Starck. Her utfordrer vi det tradisjonelle synet på formspråk og gulvmønstre.

Philippe Starck Roomshot Flotex by Starck campaign

Kolleksjonen er basert på tre designtemaer: Vortex, Artist og Twilight, med unike mønstre som spiller på skala og overganger. Du har selvfølgelig fritt spillerom til å skape dine egne unike kombinasjoner og uttrykk med en rekke forskjellige mønstre og fargevalg, uansett om det er til et kontor, et hotell, en restaurant, en skole eller et museum.

Les om Flotex’ unike egenskaper

Se filmen om Flotex by Starck

Flotex by Starck Palazzo Vortex

Vortex

«Organized chaos of the wind on the field»
Dette designtemaet er formgitt for å endre vår måte å se på rommet på, ved å visualisere samspillet mellom kaos og ro. I store og små områder kan du plassere mønstre som går over i hverandre med sterke kontraster mellom storstilte mønstre og enklere teksturer.

Utforsk Vortex

Flotex by Starck – Artist

Artist

«Nothing replaces the painter's hand»
I designtemaet Artist er designet litt roligere og fungerer enten individuelt eller sammen, der en farge går over i en annen. Utgangspunktet er overgangen mellom to teksturer, som kan brukes hver for seg eller slik at en farge gradvis skifter til en annen.

Utforsk Artist

Flotex by Starck – Twilight

Twilight

«Endless fight between day and night»
Designtemaet er basert på to sterke elementer, en lysere og en mørkere nyanse, som representerer den evige kampen mellom dag og natt. dette møtet skapes energi og et slagkraftig uttrykk, som samtidig både skiller og knytter sammen forskjellige overflater.

Utforsk Twilight

Flotex by Starck – Combination and Inspiration

Kombinasjon og inspirasjon

Med tre designtemaer, som hvert består av fire separate deler, får du fritt spillerom til å skape mønstre som passer til nettopp ditt prosjekt Designmulighetene er uendelige. Hvis du vil ha inspirasjon til hvordan du kan kombinere de forskjellige delene av Flotex by Starck, kan du gå til siden «Combination and Inspiration».

Gå inn på Combination and Inspiration

Kaffeflekk Flotex

Oppdag Flotex’ fantastiske egenskaper

Flotex er laget av et fantastisk materiale som kombinerer det beste fra to verdener. Tekstilteppets komfort og gode egenskaper når det gjelder lyddemping og velvære. Pluss vinylgulvets slitestyrke og gode økonomiske rengjøring, ettersom det er lett å fjerne smuss og flekker.

Les om Flotex’ unike egenskaper