Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Partnerskap & sertifiseringer

Scroll videre for å oppdage mer

Samarbeid

Forbo samarbeider med betrodde partnere

Forbo Flooring Systems samarbeider med internasjonale foreninger og organer i etableringen av pilotprosjekter og allianser der innovasjoner og nye utbygginger kan testes og innføres. De er spesielt verdifulle når det gjelder utvikling for sirkulærøkonomien.

Vi samarbeider med europeiske institusjoner som European Resilient Flooring Manufacturers' Institute, Multilayer Modular Flooring Association, European Carpet and Rug Association og andre bransjeledere som Green Building Council, universiteter og innovative oppstartsbedrifter. Alt for kontinuerlig å forbedre miljøprofilen til vårt selskap og produktportefølje.

Selskap_historie_bærekraft

SA8000 & ISO 14001 SERTIFISERING

KONTROLLERT FORSYNINGSKJEDESERTIFISERING

SA8000 er en internasjonal, auditerbar sosial sertifiseringsstandard basert på FNs menneskerettighetserklæring. Den definerer en bransje og bedrifts måte å måle sosiale resultater på.

Gjennom ISO 14001 bruker vi et miljøstyringssystem (EMS) for å hjelpe oss med et rammeverk å følge for å sette opp et effektivt EMS.

Sosial ansvarlighet

SA8000-standarden er vår forpliktelse for å garantere rettferdig behandling av arbeidstakere.

Vårt program for leverandørkrav stiller krav til våre leverandører som et juridisk bindende dokument. Vår tilnærming innebærer også et tett samarbeid med enkeltleverandører. Dette realiseres gjennom møter, besøk på stedet og leverandørvurderinger som involverer revisjoner utført av våre kjøpere eller ansvarlige ledere.

Disse vurderingene sikrer at leverandørene våre overholder menneskerettigheter og arbeidsrettigheter, krav til helse og sikkerhet på arbeidsplassen, mål for miljøprestasjoner og ansvarlig forretningspraksis i sin daglige virksomhet.

SA8000_raw materials

Miljøetiketter

Miljøvennlige etiketter og sertifisering

I tråd med vår bærekraftstrategi bruker vi ulike gjennomsiktige sertifiseringssystemer fra uavhengige tredjeparter over hele verden for å få gulvbeleggene våre regelmessig kontrollert og evaluert.

Dette er positivt for Forbo Flooring Systems fordi det hjelper oss med å trekke oppmerksomheten mot vår bærekraftstrategi og identifisere forbedringsmuligheter. På den annen side er det også en bekreftelse til kundene våre, fordi disse miljømerkene viser at miljøeksperter også er overbevist om at gulvbeleggene våre er blant de mest bærekraftige på markedet.

Finn ut mer om de forskjellige miljømerkene som er tildelt våre produkter.

Les mer om miljømerker
Eco labels

Kontakt

Ønsker du å vite mer om våre partnerskap, bærekraftstrategi, gulvløsninger eller noe annet tema? Ta kontakt med oss!

Kontakt