Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Transport - Bus & Coach

Vloeren voor Bussen

Bus and Coach

Vloeren voor Bus & Coach

Forbo biedt een zeer uitgebreid vloeren productportfolio voor de Bus & Coach sector. Binnen het portfolio vindt u schoonloopsystemen, veiligheidsvloeren, vinylvloeren, linoleum vloeren, textiele vloerbedekking, gevlokte vloeren als ook lijmen, accessoires en montagegereedschappen.

Bus and Coach brands
Coral FR

Coral FR entreesysteem

Een goed entreesysteem kan een zeer effectieve manier zijn om de kosten van reiniging, reparatie en onderhoud te verminderen. De Coral-collectie houdt tot maximaal 94% van het vuil en vocht tegen dat wordt binnen gebracht door voetverkeer, hierdoor kunnen de schoonmaakkosten worden verlaagd en wordt de levensduur van uw interieur verlengd. Daarnaast zorgt Coral ervoor dat de vloer niet glad wordt en er dus geen gevaarlijke situaties ontstaan.

Ontdek de Coral FR collectie
Vraag een gratis staal

Flotex gevlokte vloerbedekking

Flotex is een unieke gevlokte vloerbedekking die eruitziet en aanvoelt als tapijt, maar die door de rechte vezels even onderhoudsvriendelijk is als een stevige vloerbedekking.

Flotex heeft een zacht, fluweelachtig oppervlak dat comfortabel aanvoelt en extreem slipbestendig is. Flotex bestaat uit een vaste, versterkte basislaag van vinyl en een dicht gevlokt oppervlak van nylon 6.6-vezels die stevig in de onderlaag verankerd zitten.

Onze Flotex Vision-vloerbedekkingen zijn digitaal geprint en verkrijgbaar in meer dan vijfhonderd designs. Vindt u niet de look die u zoekt? Onze vloeren zijn ook volledig personaliseerbaar.

Ontdek de Flotex collectie
Vraag een gratis staal aan

Flotex - Bus & Coach
Step - Bus & Coach

Step veiligheidsvloeren

Surestep en Safestep vormen samen het slipbestendige assortiment veiligheidsvinyl van Forbo Flooring. Deze vloeroplossingen zijn versterkt met siliciumcarbide- of aluminiumoxidedeeltjes om een slipbestendigheid van R10 tot R12 te garanderen.

De Wood- en Stone-designs geven luxueuze touringcars een extra klassevolle uitstraling en creƫren een warme, gezellige sfeer in bussen. Met hun ruime kleurenpalet en hoge slijtvastheid zijn de Step veiligheidsvloeren geschikt voor talloze toepassingen in de transportindustrie.

Ontdek de Step collectie
Vraag een gratis staal aan

Eternal vinylvloeren

De nieuwe Eternal vinylcollectie combineert unieke ontwerpen met duurzame kwaliteit. De collectie geeft een evenwichtig aanbod van hout, steen en abstracte ontwerpen, in een uitgebreid, modern kleurenpalet waarmee u uw interieur aan kunt vullen.

Ontdek de Eternal collectie
Vraag een gratis staal aan

Eternal - Bus & Coach
Sarlon - Bus & Coach

Sarlon

Forbo Flooring Systems is een specialist in akoestische vinyl vloerbedekkingen. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij de kennis in huis die nodig is om de beste akoestische vloeren voor bus- en touringcartoepassingen te leveren.

Ontdek de Sarlon collectie