Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeren voor Bus & Coach

Forbo biedt een zeer uitgebreid productportfolio voor de Bus & Coach. Entreesystemen, veiligheidsvloeren, vinylvloeren, linoleumvloeren en textiele vloerbedekkingen, maar ook lijmen, accessoires en installatiematerialen.

Vloeren onderweg
Step

Veiligheidsvloeren

Een groot deel van de uitglij-ongelukken wordt veroorzaakt door een gladde vloer. Door te kiezen voor een Step vinylvloer kan het aantal ongevallen als gevolg van uitglijden aanzienlijk worden verminderd. De collectie biedt drie varianten met diverse niveaus van antislipweerstand en is speciaal gemaakt voor bus & coach toepassingen.

Bekijk onze Step antislip vinylcollectie

Flotex

Ontdek de kracht en de duurzaamheid van Flotex: de enige textiele vloer die volledig nat gereinigd kan worden!

De nylon vezels absorberen niet alleen het geluid, ze en geven ook een prettig gevoel van comfort en ze sluiten ook (fijn)stof en allergenen in die anders blijven zweven in de lucht. Door de bijzondere constructie is Flotex beschermd tegen schimmel en nare luchtjes. Een extra voordeel, na goed reinigen ziet Flotex er weer als nieuw uit.
Bekijk onze Flotex collectie

Flotex
Transport vloeren

Eternal vinylvloeren

De nieuwe Eternal vinylcollectie combineert unieke ontwerpen met duurzame kwaliteit.
De collectie geeft een evenwichtig aanbod van hout, steen en abstracte ontwerpen, in een uitgebreid, modern kleurenpalet waarmee u uw interieur aan kunt vullen.
Bekijk onze Eternal collectie